Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos ir Vaiko klinika Kaune

QUOTE(Linutas @ 2008 10 21, 07:34)
Man sake, kad atsakymas pareina per 10-14 dienu.
Bet dabar galvoju, ar pasimoka finansiskai daryt si tyrima sioje klinikoje. Pries tai reiktu issiaiskinti, kiek kainuoja poliklinikoje  g.gif

Aš dariausi savo poliklinikoje, laukiau apie 2 sav. atsakymo, kainavo apie 40 Lt.
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2008 10 21, 11:03)
Aš dariausi savo poliklinikoje, laukiau apie 2 sav. atsakymo, kainavo apie 40 Lt.

Ziuriu,as paskubejau su savo kategorisku atsakymu blush2.gif Bent jau is vienos poliklinikos Kaune tai tikrai siuncia kitur - galvojau kad visur taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(heav__ @ 2008 10 21, 03:48)
Sveikos mergaites 4u.gif  norejau paklausti, per kiek laiko padaro chlamidijos tyrimus sioje klinikoje, ar reikia ilgai laukti? g.gif

As taip pat dariausi Kauno Visuomenes sveikatos centre, o M ir V klinikoj atsakymus prieme, vadinasi jais pasitiki. Kiek pamenu, tai berods laukiau 10 dienu atsakymo, o ir kaina negasdino.
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2008 10 21, 11:10)
Ziuriu,as paskubejau su savo kategorisku atsakymu  blush2.gif  Bent jau is vienos poliklinikos Kaune tai tikrai siuncia kitur - galvojau kad visur taip pat ax.gif

Nieko ko čia nepaskubėjai, tiesiog tavo tokia situacija buvo, tai ir parašei. Aš parašiau taip, kaip man buvo.
O kaip pati laikaisi? Kokie planai? wub.gif
Atsakyti
oi mergaites kaip ilgai doh.gif verysad.gif pas mus siauliuose nueini i Endemika priduodi kraujuka pvz pirmadieni o jau penktadieni ats buna, jie siuncia i Vilniu. O as lapkricio pradzioj pas ZZ enu, as is Airijos, tai manau kad reiks man to tyrimuko,nes esam sirge su MB, bet taip ilgai as negalesiu laukt ats verysad.gif labai gaila, gal reiks tada Siauliuose pasidaryt.. g.gif aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 10 21, 08:33)
Nors čia ne į temą, bet Kauno Visuomenės sveikatos centre daro šį tyrimą.
Kiek tekę susidurti, tai "kiekviena save gerbianti įstaiga siunčia ten tirtis arba siunčia tyrimus" cituoju SM narę.

Taip, man pats MVK gydytojas sake, kad tyrymu jie cia (klinikoje) nedaro, o siuncia (kur nekomentavo). taigi... Gali, jei nori viska pasitikrinti vienoje klinikoje - ten uz tave tyrymus suvezios kur reikia, tik sumokesi kone dvigubai, arba, kaip as dariau - gavau siuntima klinikose, nemokamai pasidariau hormonu tyrimus (tiesa, kai kuriuos ,,pageidavau" pati, tai teko susimoketi), jei buciau zinojus, buciau nuvaziavus ir i ta VSC del chlamidiju - tik kad nezinojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(heav__ @ 2008 10 21, 14:43)
oi mergaites kaip ilgai doh.gif  verysad.gif pas mus siauliuose nueini i Endemika priduodi kraujuka pvz pirmadieni o jau penktadieni ats buna, jie siuncia i Vilniu. O as lapkricio pradzioj pas ZZ enu, as is Airijos, tai manau kad reiks man to tyrimuko,nes esam sirge su MB, bet taip ilgai as negalesiu laukt ats verysad.gif  labai gaila, gal reiks tada Siauliuose pasidaryt.. g.gif  aciu uz atsakymus 4u.gif

heav_ , bet tu ir sulyginai kraujo tyrimą ir chamidijas doh.gif Šiauliuose gal tokio atsakymo mėnesį lauktum doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2008 10 21, 18:07)
heav_ , bet tu ir sulyginai kraujo tyrimą ir chamidijas  doh.gif  Šiauliuose gal tokio atsakymo mėnesį lauktum  doh.gif

Tai ir sakau paima krauja chlamidijoms tirti,Chalamidijas tiria Siauliuose is kraujo ir po to siuncia i Vilniu, ats lauki mazdaug penkias dienas, jau ne karta esu dariusi ta tyrima Siauliuose ir nereikejo menesio laukti tongue.gif
Atsakyti
[ blink.gif ] kaip įdomiai... negirdėjau taip.
Atsakyti
Kažkaip galvojau, kad chlamidijos tiriamos imant tepinėlį g.gif

http://www.imunitetas.lt/?aid=616

Atsakyti
Ir as ikisiu nosyte pas jus ax.gif
Del tu chlamidiju tyrimo:
kai man reikejo ta tyrima pasidaryti pries kokius 2 metus tai man gyd primygtinai sake daryti tepineli nes jis parodo tiksliau. Tai as taip ir padariau, atsakymas buvo neigiamas. O po kokiu 2 metu vel reikejo ta tyrima pasidaryti. Tai as nuejau i endemik (siauliuose) ir ten sedejo tokia labai protinga vista kuri man pasake kad tepinelis labai netikslus tyrimas ir reikia imti butinai krauja (aisku ir tas tyrimas dvigubai brangiau kainuoja). Nu as galvojau gal tikrai kas per du metus pasikeite ir pasidariau kraujo tyrima tai atsakymas ABEJOTINAS t.y ant ribos. Tada nuejau pas savo gyd parodziau sako: tai kam darei is kraujo blink.gif nueik pasidaryk tepineli. Pasidariau tepineli atsakymas neigiamas.
Tada man gyd paaiskino taip: kad zmoguje gali buti kelios rusys tu chlamidiju (plauciu ir pan) ir kai padaro kraujo tyrima tai jas viskas i viena kruva ir supliusuoja ir tas atsakymas gali buti netikslus. O beto endemic yra pelno siekianti imone tai jiems naudinga siulyti tyrimus kurie yra brangesti, bet nereiskia kad geresni.
Na aisku cia kiekvienos teise apsispresti, beto pasikonsultuokit su gyd ka jie pasakys. Bet mano yra tokia patirtis su chlamidijom.
Atsakyti
Na del Endemik pasipelnymo tai esu girdejusi kazkaka g.gif pirma kara kai tyriausi Endemik tai is tepinelio, tai nerado, o draugas cia Airijoje tyresi tai pas ji rado, tada pasidariau is kraujo ir rado, sake kad tepineliai netiklsus buna g.gif tai dabar nzn... schmoll.gif g.gif vienu zodziu pasakys ZZ jei ka, bet tu zarazu temelei skaiciau kad mergaitems tiksliau ir geriau is kraujo nustatinet g.gif
Papildyta:
tiesa o del tu kitu chlamidijo (plauciu) tai jos kazkaip kitaip vadinasi, tos zarazoz tai chlamidija trachomtais ar kaip ten, tai nueini ir sakai as noriu issitirt del tu trachomatis (ImG ir ImA ). Tai va mergaites 4u.gif
Atsakyti