nuo pat pirmo akiu atsimerkimo buvau apvalute burbule.7 metu svoris taip pat buvo kiek didesnis negu kitu mergaiciu.13 metu buvau tokia issiputus .13 metu patyriau jau pirmaja depresija del antscorio.is mane daug kas tyciojosi taciau savo nuoskaudas paslepdavau dideliam riebiam kepsny su gruzdintom bulvitem dar tarpais kai nekramtydavau (o tai buvo retai

viena diena atsistojau pries veidrodi dazytis.paziurejau sau tiesiai tiesiai i akis ir taip isiziurjau jog galvojau permatau save visa apsoliuciai kiaurai.ziuriu ir negaliu patiketi esu grinai lasiniu kalnas su vietom iskilusiais piliakalniais su storom lupo ikritusiom akim ilasiniuota veida.taip atrode kad esu nevykees kepejo teslos likuciu gumulas... apsirengusi begau i miegamaji ir atsiguliau ant grindu ir ilgai ziuredama i lubas masciau.as juk ne tokia viduje as juk noriu ir aktyvaus sporot is pasireiksti daugelyje mokslo saku bet netelpu i jokius remeliu ku remelius didziuasius pasaulio remus!ir pasakiau sau ar tu nori ir mirti tokia apaugele kur tavo tevai nesuras tau net karsto o zeme pirks dvigubai brangiau?
tuo metu mano svoris buvo 97.mano pradzia buvo tokia neimti badauti o valgyti kaip visi normalus zmones o ne teslainiai kaip as.mazinau porcijas niekaip negalejau atsisakyti kiausinienes padariau viena drastiska dalyka isgeriau 2 zalius kiausinius net dabar supykino pagalvojus apie kepta kiausiniene fui

emiau pyragaicius tortus valgyti tik sekmadieni taip pagerbdama kristu.as sau ikalinejau i galva jeigu valgau kiekviena diena esu pegede reiskiasi hezaus pamaloninimas man yra kaip paprasta diena ir viskas todel tai sekmadieniai budavo man sventes abipusiskai.labai megau kepta maista taciau kai susiruosdavau ji kepti pagalvodavau kodel as tik su maistu tuos riebalus gaunu kepdama kodel as negaliu ateiti prie saldytuvelio ir atsigerti aliejaus kokia nemaza sauklsta nuo tada nebenaudoju aliejaus o mamos padovanota keptuve be aliejaus kepimui ismeciau tiksliau atidaviau kaimynei kad is vis nebekepciau maisto.taip mesos gabalai skendedavo ne aliejuje o skaidriam vandenukyje su keleta petrazoliu.daznai maista garindavau ant garintuvo.taip per 2 menesius netekau 15 kg ir sveriau apie80-82kg.susiradau daug draugu.beto susislaukiasu vaikelio bet jo besilaukdama niekada nepamirsau savo naujojo gyvenimo budo todel dabar priaugau tik 3kg noriu daugiau numesti todel dabar vel darysiu tik griesciau.taip pat pamegau sporta namie kiekviena diena jam atrandu bent valandele.
laukiu komntaru