Mes tai vasaros pradzioj nusprendem pabandyt persivest i darzeli arciau gyvenamosios vietos (lankem Rinktines g.). Ir ka, pavyko!!!!
Aisku nuejau kryziaus zygius, kol patekom
Pagalvojau, kad paskutiniai metai darzely (parengiama grupe).... paskui gal su tais paciais vaikais keliaus i mokykla.... vis bus smagiau, kai ka nors pazinos....
O buvo taip:
Nors ir priklausem pagal gyvenama vieta Aitvarui, bet zinoma, vietu laisvu nebuvo
Buvau atkakli, skambinaus antra karta, noredama susitikti ir aptarti viska "akis i aki". Tikrai neesu is tu, kurios is karto duoda pakisa, net nemoku to daryti.... Bet skestantis juk griebiasi siaudo....
Dar karta pasake, kad sveiku vaiku grupej nera vietos, o pas alergiukus - yra. Pasiule nueit pasidaryt tyrimus del alergijos (mano dukra siaip jau nealergiska), tipo, dabartiniam miesto vaikam dazniausiai ka nors randa..... Nu ka, nuejom, pasidarem, pasirodo rado, kad visgi kazkam alergiska (pati maciau, kaip paraudo rankyte). Taip gavom pazyma ir patekom i Aitvara
Pirmadieni pirma diena kaip eis. Apziurejom grupe - dukrytei patiko

O kai dar pasake, kad bus ir telikas, ir DVD (ziures kai bus blogas oras), tai vaikui visai

(man tas visai nepatiko

, uztenka, kad jau namie negalima nuvaryt nuo TV).
Del aukletoju, tai parengiamoj alergiskoj grupej berods bus Grazina ir Stefanija (jei neklystu) Gal kas nors ka nors zinot????
Skaiciau, kad Grazina atrodo nuo pat darzelio pradzios dirba.......