Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Aitvaras

QUOTE(Laurutė @ 2007 06 19, 12:53)
Sveiki, mums dabar metukai. Tai kaip supratu ,kad reikėjo mažąją užrašyti į darželį kai tik gimė. O ką dabar jau gali nebūti vietos? O kiek reikia duoti, kad atsirastų vieta...?

Žinot, mane pikdo toks tėvų elgesys. Patys pripratina prie pinigų davimo, o tada virkauja, kad "stafkės" nerealios. Kaip jos bus realios, jei patys jas kelia doh.gif O ką daryti tiems, kurių kišenė neišneša "stafkių" nei darželiui, nei auklei?

Jei nėra vietos, galima paskambinti į savivaldybės švietimo skyrių, klausti, aiškintis. Galiausiai į Švietimo ir mokslo ministeriją. Kodėl pradedama nuo pinigų?
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2007 08 14, 19:23)
Žinot, mane pikdo toks tėvų elgesys. Patys pripratina prie pinigų davimo, o tada virkauja, kad "stafkės" nerealios. Kaip jos bus realios, jei patys jas kelia  doh.gif O ką daryti tiems, kurių kišenė neišneša "stafkių" nei darželiui, nei auklei?

Jei nėra vietos, galima paskambinti į savivaldybės švietimo skyrių, klausti, aiškintis. Galiausiai į Švietimo ir mokslo ministeriją. Kodėl pradedama nuo pinigų?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelel @ 2007 08 13, 16:27)
Daug girdejau apie direktore,ji piktas zmogus, pavydus,nes neturi savo vaiku.O nuotaiku kaita tai gal klimaksas.Nors ir iki siol ji buvo nervininke.Pavaduotoja tai ten faina.Ji supranta zmones.Zmones bega,nes jie neistveria spaudimo!!! Ji SiZIKE

O kas dabar dirba ten pavaduotoja? g.gif Man įdomu . Anksčiau buvo Vilija, su direktore gerai sutarė.
Atsakyti
Ne kyšiuose čia esmė, o tame, kad "darželis ne guminis" biggrin.gif Tas pats gi ir kituose darželiuose - Delfinuke (Fabijoniškės) ir kt. Nepamirškit, kad pusė darželio skirta alergiškiems vaikams, tai ir nealergiškiems vaikučiams į paprastas grupes patekt todėl sunku - vienai amžiaus grupei yra formuojama tik viena grupė darželyje, t.y. 24 vaikai. Apsdairykit kiek Pašilaičiuose jaunų šeimų gyvena ir pasidarysit atitinkamas išvadas.... Aišku užjaučiu dėl tokios situacijos labai.

Atsakyti
Sveikos, greit bus metai, kai mes lankom darželį pradėjom lankyti nuo 1,9m. Užsirašėm į eilę prieš metus, buvom n-iolikti, jau nepamenu gal 15, bet nubyrėjo keletas vaikų ir buvom priimti. Su vedėja tik sykį bendravau ir man paliko dalykiškos moters įspūdį, viską išsamiai papasakojo. Apie kyšius nebuvo net kalbos, tiesą sakant net nepadėkojau po to jokiais saldainiais ir kt - tiesiog nemoku to daryti...

Esu labai dėkinga lopšelinukų auklėtojomis - tikrai netrūko ir dėmesio, ir padrąsinimų, ir patarimų. Maniškis buvo tikras viščiukas ir pirmom dienom buvo neramu - pampersai, valgė pats prastokai, o dabar auklėtojų dėka tapo labai savarankiškas vaikinas mirksiukas.gif Dabar eisim į darželinukų grupę, arodo bus ta auklėtoja, kuri vienu metu laikinai pavadavo - jauna, bet man pasirodė energinga, aktyvi, visada geros nuotaikos ir daug bendrauja su vaikais. Pro mūsų kiemo langus matosi darželio kiemas, tai pastebėjom, kad patys mažiausi nenuobodžiauja thumbup.gif

Be to, tiems kurie nepateko į Aitvarą siūlau nenusiminti - kiek žinau yra laisvų vietų Žiede ir kituose aplinkiniuose darželiuose galite pabandyt

QUOTE(Ruti @ 2007 07 26, 13:31)
Del vaiku lavinimo - nesutinku. Man regis jie cia lavinami tikrai pakankamai. Kita vertus, viskas priklauso nuo aukletoju ir matyt kiekvienoje grupeje yra skirtingai...

Didesniems yra būreliai, o lopšelinukai mokosi piešti, dainuoti, eina į sporto salę, skaito pasakų knygas, lipdo, karpo. Be to, būna nebrangūs koncertai, spektakliukai, kiekvieną savaitę grupėje būna nauja tema - pvz. naminiai gyvūnai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Absolut @ 2007 08 22, 21:55)
Be to, tiems kurie nepateko į Aitvarą siūlau nenusiminti - kiek žinau yra laisvų vietų Žiede ir kituose aplinkiniuose darželiuose galite pabandyt

Vietu tikrai nera, Ziede, ant duru skelbimas parasytas, kad gimusiu 2004, 2005, 2006 m, net neuzrasineja, taip kad situacija, pakankamai sudetinga.
Atsakyti
QUOTE(Trepsė @ 2007 08 23, 08:04)
Vietu tikrai nera, Ziede, ant duru skelbimas parasytas, kad gimusiu 2004, 2005, 2006 m, net neuzrasineja, taip kad situacija, pakankamai sudetinga.

drinks_cheers.gif Ne tik Žiede, bet ir kituose darželiuose Pašilaičiuose didžiulė problema gauti vietą. Jau prieš 2 metus direktorės dejuodavo, kad neįmanoma sutalpinti visų vaikų, o dabar tuo labiau sunku. Juk tierk namų pristatyta, tiek vaikų mažų doh.gif Gal kada nors pastatys kelis darželius Pašilaičiams
Atsakyti
Mes tai vasaros pradzioj nusprendem pabandyt persivest i darzeli arciau gyvenamosios vietos (lankem Rinktines g.). Ir ka, pavyko!!!!
Aisku nuejau kryziaus zygius, kol patekom verysad.gif
Pagalvojau, kad paskutiniai metai darzely (parengiama grupe).... paskui gal su tais paciais vaikais keliaus i mokykla.... vis bus smagiau, kai ka nors pazinos....

O buvo taip:
Nors ir priklausem pagal gyvenama vieta Aitvarui, bet zinoma, vietu laisvu nebuvo verysad.gif
Buvau atkakli, skambinaus antra karta, noredama susitikti ir aptarti viska "akis i aki". Tikrai neesu is tu, kurios is karto duoda pakisa, net nemoku to daryti.... Bet skestantis juk griebiasi siaudo....
Dar karta pasake, kad sveiku vaiku grupej nera vietos, o pas alergiukus - yra. Pasiule nueit pasidaryt tyrimus del alergijos (mano dukra siaip jau nealergiska), tipo, dabartiniam miesto vaikam dazniausiai ka nors randa..... Nu ka, nuejom, pasidarem, pasirodo rado, kad visgi kazkam alergiska (pati maciau, kaip paraudo rankyte). Taip gavom pazyma ir patekom i Aitvara tongue.gif
Pirmadieni pirma diena kaip eis. Apziurejom grupe - dukrytei patiko biggrin.gif O kai dar pasake, kad bus ir telikas, ir DVD (ziures kai bus blogas oras), tai vaikui visai thumbup.gif (man tas visai nepatiko verysad.gif , uztenka, kad jau namie negalima nuvaryt nuo TV).
Del aukletoju, tai parengiamoj alergiskoj grupej berods bus Grazina ir Stefanija (jei neklystu) Gal kas nors ka nors zinot????
Skaiciau, kad Grazina atrodo nuo pat darzelio pradzios dirba.......
Atsakyti
Mes priimti thumbup.gif

Eisime į 2004 metų grupę (paprastą). Ar atsiras čia kolegų?
Atsakyti
Sveikinu!
Mes irgi priimti i alergiuku grupe!!!!!
Dievas isgirdo musu maldas

QUOTE(Osvile @ 2007 09 06, 13:55)
Mes priimti thumbup.gif

Eisime į 2004 metų grupę (paprastą). Ar atsiras čia kolegų?

Atsakyti
Volga, tai gal dar mūsų jaunėlis su tavuoju lankys tą pačią grupę, nes ten amžius vaikų mišrus rolleyes.gif Mes pradėsime 2009m. rugsėjį, tada bus 2,5 metų.

Galva skaudėjo, kad priimtų į daržą, o dabar skauda, kaip tą savo dukriuką reiks ten išleist blush2.gif
Atsakyti
Šiandien pirmą kartą atėjome į šį darželį. Mūsų grupė yra linksmučiai, norėčiau sužinoti, kaip ten tos auklėtojos, nes vaikas labai hyperaktyvus, ar labai baudžia ten, ar bars. Gal yra iš mūsų grupės kas nors 4u.gif
Atsakyti