Jooo, kažkoks absurdas, akivaizdžiai vengia susitikimų, meluoja, dangstosi ir pan. Jei toks vadovas, tai koks darželis?
Na, bandysiu toliau "belstis",pranešiu...

Girdėjau, kad darželio vedėja verslininkė
tai jai ir rūpi kaip kapitalą susikrauti....vaikai kaip priemonė pasiekti tikslą.

Dieve,kaip prigasdinot
,kaip dabar prisiverst nueit uzsirasyt?Mano sunelis alergiskas,turim visas pazymas,net neigalumo pazymejima,tik ar tai pades

QUOTE(kuziukas @ 2007 06 11, 16:03)
Dieve,kaip prigasdinot
,kaip dabar prisiverst nueit uzsirasyt?Mano sunelis alergiskas,turim visas pazymas,net neigalumo pazymejima,tik ar tai pades 

Gali drąsiai eiti. Jus tikrai priims. Pirmiausia, esat alergiški, antra - turint invalidumą. Kai buvau nuėjusi užrašyti, davė sąrašą kam teikiama pirmenybė. Tai jums tikrai bus vieta. Jei nepriims, galėsit kreiptis į savivaldybės Švietimo skyrių

QUOTE(Upokšnis @ 2007 06 11, 16:11)
Gali drąsiai eiti. Jus tikrai priims. Pirmiausia, esat alergiški, antra - turint invalidumą. Kai buvau nuėjusi užrašyti, davė sąrašą kam teikiama pirmenybė. Tai jums tikrai bus vieta. Jei nepriims, galėsit kreiptis į savivaldybės Švietimo skyrių 

Aciu,nuraminai

QUOTE(kuziukas @ 2007 06 11, 16:16)
As irgi pritariu, kad nebijokit eiti. Jei turit pažymas tuo labiau drasiai eikit. Mes norėjom užrašyti į paprastą grupę, tačiau nebuvo vietų. Bent ji taip sakė

Šita
O kas per pažymos, kas jas ir kaip duoda? Mano sūnus irgi alergiškas

QUOTE(Osvile @ 2007 06 11, 19:25)
Is ligoniniu,polikliniku,galiausiai neigalumo pazymejimas.
QUOTE(Upokšnis @ 2007 06 11, 16:11)

O kazi studentams teikia kokia pirmenybe ar ne

QUOTE(Linutemamyte @ 2007 06 11, 20:46)
Pirmenybės tikriausiai neteikia. Tačiau jeigu vaiko mama arba tėtis studijuoja dieninėse studijose, mokėsit tik pusę kainos.
Labai prašau pasidalinkit patirtim į AŽ kas kiek nešėt
?

QUOTE(Osvile @ 2007 06 13, 16:41)
As ir noreciau