Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Aitvaras

Ka turejot omeny - "500 litu"???? yra valstybiniu darzeliu,kur tiek moka????
Atsakyti
ir beje bus labai idomu,ka jums pasakys ketvirtadieni.. rolleyes.gif nes as tai uzsimusdama ieskau darzelio,apvaziavau tikrai ne viena ir ne du... cool.gif nenoriu pilstytis purvais,bet Aitvaro direktore man paliko neisdildomai bloga ispudi. schmoll.gif Nemaloni,sarkastiska, grubi ....o galbut tiesiog "nesutapo musu biolaukai" g.gif jei is tiesu,tai norisi greiciau pamirst...
Visgi linkiu jums sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2009 02 23, 13:56)
Ka turejot omeny - "500 litu"???? yra valstybiniu darzeliu,kur tiek moka????

nesigąsdink, aš čia šitoj temelėj kažkur nuskaičiau tokius gandus biggrin.gif

QUOTE(zivvilte @ 2009 02 23, 14:22)
ir beje bus labai idomu,ka jums pasakys ketvirtadieni..  rolleyes.gif  nes as tai uzsimusdama ieskau darzelio,apvaziavau tikrai ne viena ir ne du...  cool.gif  nenoriu pilstytis purvais,bet Aitvaro direktore man paliko neisdildomai bloga ispudi.  schmoll.gif  Nemaloni,sarkastiska, grubi ....o galbut tiesiog "nesutapo musu biolaukai"  g.gif  jei is tiesu,tai norisi greiciau pamirst...
Visgi linkiu jums sekmes  drinks_cheers.gif

o tai jūs irgi alergiški, ar pagal užsirašymą Aitvare buvot? man tai dzin, kokia ta direktorė, svarbu, kad auklėtojos su vaikais elgtųsi žmoniškai, nes mano jautruolis vaikas, ir iš jo iš karto pamatysiu, jei kas negerai... doh.gif
Atsakyti
ne.mes ne alergiski,bet irgi del refliukso turim laikytis siokios tokios dietos ,beto butume prasesi i ne alergisku vaiku grupe,bet to net "nereikejo", nes nebuvo net tokiu klausimu,jau nekalbant,nei kada gimusi ar pan.... kaip sakant,nedaejom iki tokiu "subtilybiu" biggrin.gif man irgi atrodo dzin,kokia ta direktore,atrodo,kiek ten su ja bendrausi,bet poto pagalvojau,o jei taip priimtu ir ko nors kaip tycia prireiktu eit prasyt,tai nezinau nezinau.....jau ir uz pinigus manes nieks nepriverstu schmoll.gif
negasdinu as jusu,sakau„labai idomu kaip seksis ir labai lauksiu,parasykit,gal sakau as ant kokios pilnaties pataikiau (nors lygtai buvo jaunatis cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2009 02 23, 15:03)
ne.mes ne alergiski,bet irgi del refliukso turim laikytis siokios tokios dietos ,beto butume prasesi i ne alergisku vaiku grupe,bet to net "nereikejo", nes nebuvo net tokiu klausimu,jau nekalbant,nei kada gimusi ar pan.... kaip sakant,nedaejom iki tokiu "subtilybiu"  biggrin.gif  man irgi atrodo dzin,kokia ta direktore,atrodo,kiek ten su ja bendrausi,bet poto pagalvojau,o jei taip priimtu ir ko nors kaip tycia prireiktu eit prasyt,tai nezinau nezinau.....jau ir uz pinigus manes nieks nepriverstu  schmoll.gif 
negasdinu as jusu,sakau„labai idomu kaip seksis ir labai lauksiu,parasykit,gal sakau as ant kokios pilnaties pataikiau (nors lygtai buvo jaunatis  cool.gif  )

pamatysim, ir man įdomu biggrin.gif
bet man rodos gal dėl to ir nesusišnekėjot, nes jei reikai spec dietos, reiškia spec grupė, tik gal kažkaip nepapuolat į jų kategoriją... mes irgi žiūrėsim kaip čia bus. mielėms alergiją tyrimai mažiukui rodė labai silpną, išryškinom "per praktiką", o tuo pačiu gydėmės dar ir žarnyną, kuris nuo visų viduriavimų buvo labia nuketėjęs.
kitos alergijos lyg jau ir išaugtos, na, dar laktozės netoleravimas liko, alia laikinas na, dar šienligė įtariama, kuri tik po trijų metų normaliai tiriama, bet tai nuo jos tia joks darželis ar dieta neapsaugos doh.gif
Atsakyti
Labdiena mamytes,

Sakykite prasau, gal zinote koks dabar "stojamasis mokestis" i "Aitvara"? Turbut be patepimo i ji sunku patekti...
Gal ka nors girdejote apie sio darzelio lopselinuku aukletojas?
Atsakyti
QUOTE(vasara_vanduo_atostogos @ 2009 02 23, 18:05)
Turbut be patepimo i ji sunku patekti...

kas taip sakė?
Atsakyti
As taip manau:))) Juk ten tokia direktore, ohoho:)))
Atsakyti
Aš irgi ketvirtądieni žadu vaziuoti g.gif Kažin ar pasiseks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MICKEYO: 24 vasario 2009 - 12:52
QUOTE(MICKEYO @ 2009 02 24, 13:49)
Aš irgi ketvirtądieni žadu vaziuoti g.gif  Kažin ar pasiseks doh.gif

tai gal ir susitiksim kumščius suspaudę, kad tik nepasikumščiuotume lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakykit, o kaip jūs manot, ar žmogus, kuris prisiskaito čia rašomų, švelniai tariant, nesąmonių (apie kyšius, blogas direktores, kumščius ir t.t.), gali išlikti draugiškas, malonus, šypsotis. To tikitės iš žmogaus, kurį čia purvais apdrapstote, o vėliau išdidžiai keliaujate tikėtis malonaus priėmimo? Ar vis dar naiviai tikite, kad darželių (beje, daugelio!) valdžia ir personalas neskaito tokių forumų?
Tai štai ką noriu pasakyti - pradėti visuomet reikia nuo savęs! Ir prieš kitą kažkuo apkaltinant, ir juoba, apšmeižiant, pagalvokime - "o ką aš padariau/nepadariau, kad taip įvyko, arba kad to išvengti"
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 02 25, 10:53)
Sakykit, o kaip jūs manot, ar žmogus, kuris prisiskaito čia rašomų, švelniai tariant, nesąmonių (apie kyšius, blogas direktores, kumščius ir t.t.), gali išlikti draugiškas, malonus, šypsotis. To tikitės iš žmogaus, kurį čia purvais apdrapstote, o vėliau išdidžiai keliaujate tikėtis malonaus priėmimo? Ar vis dar naiviai tikite, kad darželių (beje, daugelio!) valdžia ir personalas neskaito tokių forumų?
Tai štai ką noriu pasakyti - pradėti visuomet reikia nuo savęs! Ir prieš kitą kažkuo apkaltinant, ir juoba, apšmeižiant, pagalvokime - "o ką aš padariau/nepadariau, kad taip įvyko, arba kad to išvengti"

aišku kad daug kas skaito drinks_cheers.gif ir gydytojai, ir direktorės, ir kiti... ir paskui matyt net pažįsta kai kuriuos vėliau ateinančius iš istorijų lotuliukas.gif
Atsakyti