Gal

Apie darželį girdėjau tik gerus atsiliepimus,iš asmeninės patirties dar negaliu pasakyti nieko.
Su direktore bendravau du kartus-neturiu jokių priekaištų,nei asmeniui,nei profesionalumui. Nepatekom tada kada norėjom kad priimtų,bet tvarka yra tvarka ir džiaugiuosi,kad bent kažkas jos atsakingai laikosi.
O jeigu kažko nepriėmė į daržą pagal užsakymą ir dėl to dabar yra taip purvu drabstoma-tai tik savo veidą rodot,moterys...
Su direktore bendravau du kartus-neturiu jokių priekaištų,nei asmeniui,nei profesionalumui. Nepatekom tada kada norėjom kad priimtų,bet tvarka yra tvarka ir džiaugiuosi,kad bent kažkas jos atsakingai laikosi.
O jeigu kažko nepriėmė į daržą pagal užsakymą ir dėl to dabar yra taip purvu drabstoma-tai tik savo veidą rodot,moterys...
Man patinka sis darzelis ir visiskai nenoriu kazka blogo apie ji sakyti. Tos diskusijos apie tvarka ir kysius yra pasaka be galo. Gal galima butu koncentruotis ties esminiais dalykais?!
Kaip supratau is viso susirasinejimo, aukletojos lopselyje labai geros. O sakykite, ar nebuna tokiu atveju, kai del vietos stokos vaikucius guldo miegeliui vis i kita lovyte (patalyne buna likusi nuo diena anksciau toje lovyteje miegojusio vaikucio) - ta prasme vaikutis neturi pastovios savo lovytes. Gal teko kazka girdeti?
Kaip supratau is viso susirasinejimo, aukletojos lopselyje labai geros. O sakykite, ar nebuna tokiu atveju, kai del vietos stokos vaikucius guldo miegeliui vis i kita lovyte (patalyne buna likusi nuo diena anksciau toje lovyteje miegojusio vaikucio) - ta prasme vaikutis neturi pastovios savo lovytes. Gal teko kazka girdeti?
Lovyčių grupėse yra tiek, kiek yra vaikų
Papildyta:
čia ir yra esminis dalykas - tai, su kokiomis nuostatomis mamaitės, dovanokit, lekia pas darželių vadovus (-es) teisybės ieškoti
Papildyta:
QUOTE(vasara_vanduo_atostogos @ 2009 02 26, 11:56)
Tos diskusijos apie tvarka ir kysius yra pasaka be galo. Gal galima butu koncentruotis ties esminiais dalykais?!
čia ir yra esminis dalykas - tai, su kokiomis nuostatomis mamaitės, dovanokit, lekia pas darželių vadovus (-es) teisybės ieškoti

Viena mama paklause apie "patepima",tai kazkam kaip i subine igele toks vaizdas...
Is kur toks sujautrejimas?????

Mes pakliuvom į darželį pristatę visas pažymas be jokių pakišų. gal dėl to kad alergiški. na nebent kyšiu laikyti 2 proc. paramos nuo pajamų, kurį kiekvienas dirbantis savo nuožiūra gali skirti paramai. Bet manau, kad normalu, kad aš noriu bent taip paremti darželį (o geriausia, kad tie mūsų grupės tėvų pinigėliai skiri bus mūsų grupės remontui

Auklėtojom esu patenkinta. Nors viena griežtoka ir man asmeniškai nelabai suprantami jos metodai, bet mažiai moka prisitaikyti ir viskas yra gerai. Aišku dėl mišrių grupių vienoj grupėj ir mažiukai ir dičkiai, dėl to vieni jau su imunitetu darželiniu, o kiti dažnai serga

dar iš auklėtojų nesitikiu daugiau nei iš savęs, suprasdama, kad jos dirba su 20 vaikių, o aš ir savo vieno neišmokau nei karpyti, nei dainuoti, nei eilėraščių deklamuoti (gal vėliau bus geriau

dar stebiuosi, kaip tėvai žiūri atmestinai į darželį, o man pvz trūksta tokio socialinio buvimo, bendravimo tarp darželio ir tėvų (kad ir remonto pvz tėvų rankomis,ar padažyti/pakalti lauko supynes), popiečių su vaikais ir tėvais...gal dar bus. reikės pasiūlyti ar pasisiūlyti. juk daug kas priklauso nuo MŪSŲ.

QUOTE(zivvilte @ 2009 02 26, 12:17)
Viena mama paklause apie "patepima",tai kazkam kaip i subine igele toks vaizdas...
Is kur toks sujautrejimas????? 

o jūs gi žadėjot "nešvaistyt laiko". Tai gal apsispręskit galų galę

Man tiesiog smagu

Agno, ar jūs irgi į alergiukų daržą planuojat? O gal jau ir lankot? Kas tavo mažyliui yra?
mes irgi lankom si darzeli. tiesa, dar tik nuo lapkricio pabaigos, tai sunku kazkokius esminius pastebejimus destyti.
bet mums tai issigelbejimas sitas darzelis, nes sunus gerokai alergiskas. ir tvarka, ir aukletojomis esam patenkinti
ir misrios grupes man atrodo kaip privalumas, o ne trukumas, kai ivairaus amziaus vaiku daugmaz po lygiai.
truputi pasergam vis, tai tas pratinimosi laikotarpis vis is naujo sugrizta.
su direktore reikalu nedaug teturejom, tik kai uzsirasinejom ir pirma diena atejom. mums pasirode ji labai geranoriska, ypac alergiukams, todel tikrai pirmieji pokalbiai labai zmogiski ir dalykiski buvo.
aha, vat su teveliais tai noreciau ir as daugiau pabendrauti
mes žemynukų grupėj
bet mums tai issigelbejimas sitas darzelis, nes sunus gerokai alergiskas. ir tvarka, ir aukletojomis esam patenkinti

truputi pasergam vis, tai tas pratinimosi laikotarpis vis is naujo sugrizta.
su direktore reikalu nedaug teturejom, tik kai uzsirasinejom ir pirma diena atejom. mums pasirode ji labai geranoriska, ypac alergiukams, todel tikrai pirmieji pokalbiai labai zmogiski ir dalykiski buvo.
aha, vat su teveliais tai noreciau ir as daugiau pabendrauti

QUOTE(*Rita* @ 2009 02 26, 11:40)
Agno, ar jūs irgi į alergiukų daržą planuojat? O gal jau ir lankot? Kas tavo mažyliui yra?
nuo rugsėjo eisim (bent jau pagal sąrašus jau turim patekti

Mes nuo lapkričio lankom šį darželį. Priėmė iš karto be jokių kyšių (nors aš nesiūliau) ir neprašė jokios paramos (kas tikrai populiaru darželiuose). Darželis geras, bet man pasirodė, kad vaikai labai retai vedami į lauką