Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Aitvaras

Su direktore esu labai mazai susidurusi, bet ispudi ji man paliko nebloga jau vien del to, kad neeme "paramos" darzeliui (savaime suprantama pinigine israiska), kai uzrasiau vaika i eile. Esu prisiklausiusi begale istoriju, kai vieta vaikui iskart atsiranda, vos tik teveliai pinigine issitraukia, o cia lyg ir visi sarasai saziningai sudarinejami. Bent jau man taip pasirode.
Atsakyti
puikus darzelis, vesciau ten maziu laikui atejus tik kol kas gyvenam kitam miesto gale. puiki aukletoja Rimute, si numone gal kiek saliska (ji mano anyta), bet vistiek puikus zmogus wub.gif thumbup.gif thumbup.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytukas @ 2006 12 19, 18:25)
Mamytės, kokia jūsų nnuomonė apie darželio direktorę?Ir dar , gal kas einat pas Gražiną į grupę?

Sveikos mamytes. Na tai pradziai ispudziai apie direktore - savo maziu, gyvenanti ne pagal rajona uzrasiau keliu menesiu. Kysiu nereikejo, bet be keliu pokalbiu telefonu ir vizito i darzeli uzrasyti nebuvome. Argumentas - "pas mus lankosi elito vaikai" smile.gif Vos is juoko nenumiriau isgirdus. Aciu Dievui mano ir vaiko tecio darbovietes "traukia" link tinkamu, o gal ir veidai daugiau maziau inteligentiski pasirode, zodziu patekom. Aukletojos keiciasi, pati fainiausia ir mylimiausia buvo Kristina. Vilma, jau isejusi, pernelyg leta mazuju temperamentui, be to tie mezgimai pakampeje ir neuzsiemimas vaikais isties erzino. Dabar dirba Stefa ir Genute, pirmas teigiamas pokytis- vaikai kasdien vedami i lauka. Apibendrinant - esme zmones kurie dirba su vaikais, o ne aplinka ar darzelio pavadinimas. Tiesa, bureliu daug, jei leidzia galimybes.
Atsakyti
QUOTE(danuta @ 2007 02 04, 23:57)
puikus darzelis, vesciau ten maziu laikui atejus tik kol kas gyvenam kitam miesto gale. puiki aukletoja Rimute, si numone gal kiek saliska (ji mano anyta), bet vistiek puikus zmogus wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tongue.gif  tongue.gif

Dieve kaip bėga laikas, ir pasirodo Paulius turi vaikų, atsimenu jį dar vaiką.O kaip Simona laikosi, irgi jau didelė smile.gif .O kaip Rimos sveikata,seniau labai jau vėžio ieškojo.

Atsakyti
Ka reiskia posakis "elito vaikai"?
Mes joks elitas. Atejom gan velai, nes vaikui jau buvo virs metu, tai 29 numeriu eilej atsidurem, liepe rugseji skambint. Vest ruosiuosi nuo 2008 metu.
Tai va, kas liecia ta sarasa, tai direktore ji mums parode, isaiskino visa jo slinkimosi principa, isdeste realias galimybes pakliuti i darzeli reikiamu laiku ir man viskas pasirode labai tvarkingai.
Direktore kaip direktore, matosi kad savo darbui atsidaves zmogus. Sakyciau, puikus zmogus, maloni, bet nesistengianti itikti, labai taktiska.
Darzelis, nors nedaug jo maciau, man patiko. Tvarkinga viskas, papuostas vaiku darbeliais, kiek imanoma suremontuotas.
As tai toks zmogus, kad nesitikiu niekur idealo: nei sterilaus ir be jokios dulkeles darzelio, nei prancuzu virtuves meniu, nei tobulo vaiko lavinimo. Manau, kad viskas priklauso nuo paciu tevu, o ypac lavinimas. Aukletojos tik padeda, jos turi pedagoginius issilavinimus ir gali patarti, nukreipti reikiama linkme vaika. Visas pagrindinis darbas vis tiek gula ant tevu peciu. Kas link darzelio "tobulinimo", manau, kad tevai turi buti suinteresuoti jo gerove ne ka maziau nei vadovybe.
Svarstom galimybe leisti ir i privatu darzeli, bet kuo toliau tuo labiau suprantu, kad vis tiek niekas uz mane (net ir brangiausias ar geriausias darzelis) nepadarys lemtingo vaikui darbo - neisugdys jo tokio, koks yra mano svajonese. Tai gal to privataus ir atsisakysime
Atsakyti
QUOTE(Ausrytukas @ 2007 02 09, 17:06)
Dieve kaip bėga laikas, ir pasirodo Paulius turi vaikų, atsimenu jį dar vaiką.O kaip Simona laikosi, irgi jau didelė smile.gif .O kaip Rimos sveikata,seniau labai jau vėžio ieškojo.

paulius raso zmonos vardu. vaiku susilaukem siandien smile.gif 52 cm 3320g, sunus. sima jau didziule (19) tik nelabai prisimenu ausra kuri mane dar maza atsimena tongue.gif . mama (aukletoja rimute) pasakojo, kad kazkuri is jos draugiu mano vardu sunu pavadino citata " toks fainas baltapukis buvo". tik tas baltapukis dabar 26 metu ir 189 cm ugio. nagi gerbiamoji prisipazinkite (az) is kur mane atsimenate!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 02 15, 16:28)
Ka reiskia posakis "elito vaikai"?
Mes joks elitas. Atejom gan velai, nes vaikui jau buvo virs metu, tai 29 numeriu  eilej atsidurem, liepe rugseji skambint. Vest ruosiuosi nuo 2008 metu.
Tai va, kas liecia ta sarasa, tai direktore ji mums parode, isaiskino visa jo slinkimosi principa, isdeste realias galimybes pakliuti i darzeli reikiamu laiku ir man viskas pasirode labai tvarkingai.
Direktore kaip direktore, matosi kad savo darbui atsidaves zmogus. Sakyciau, puikus zmogus, maloni, bet nesistengianti itikti, labai taktiska.
Darzelis, nors nedaug jo maciau, man patiko. Tvarkinga viskas, papuostas vaiku darbeliais, kiek imanoma suremontuotas.
As tai toks zmogus, kad nesitikiu niekur idealo: nei sterilaus ir be jokios dulkeles darzelio, nei prancuzu virtuves meniu, nei tobulo vaiko lavinimo. Manau, kad viskas priklauso nuo paciu tevu, o ypac lavinimas. Aukletojos tik padeda, jos turi pedagoginius issilavinimus ir gali patarti, nukreipti reikiama linkme vaika. Visas pagrindinis darbas vis tiek gula ant tevu peciu. Kas link darzelio "tobulinimo", manau, kad tevai turi buti suinteresuoti jo gerove ne ka maziau nei vadovybe.
Svarstom galimybe leisti ir i privatu darzeli, bet kuo toliau tuo labiau suprantu, kad vis tiek niekas uz mane (net ir brangiausias ar geriausias darzelis) nepadarys lemtingo vaikui darbo - neisugdys jo tokio, koks yra mano svajonese. Tai gal to privataus ir atsisakysime

labas
netycia paskaiciau cia ir nelabai supratau. K
ai uzrasinejau vaikus, tai maniskius lyg uzrase 28 ir 29 ar 29 ir 30 numeriu. Nebent as kazka maisau. Tai du vaikai tuo paciu numeriu? Ar jus i alergiuku eile uzsirasete?
Atsakyti
QUOTE(esheryte @ 2007 03 02, 10:57)
labas
netycia paskaiciau cia ir nelabai supratau. K
ai uzrasinejau vaikus, tai maniskius lyg uzrase 28 ir 29  ar 29 ir 30 numeriu. Nebent as kazka maisau. Tai du vaikai tuo paciu numeriu? Ar jus i alergiuku eile uzsirasete?

nu gi nu gi... i paprasta grupe. 29 nr. Atsimenu puikiai, nes gime 29 diena.
Klausyk, o tai kaip cia dabar bus? g.gif blink.gif
Atsakyti
Tiesa, bureliu daug, jei leidzia galimybes.

Gal kas žino, nuo kada galima į tuos būrelius vaiką leisti? Mano mergina labai norėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 03 02, 17:36)
nu gi nu gi... i paprasta grupe. 29 nr. Atsimenu puikiai, nes gime 29 diena.
Klausyk, o tai kaip cia dabar bus? g.gif  blink.gif

Tai gal eile pasislinko?
Atsakyti
QUOTE(Sviesele @ 2007 03 07, 11:26)
Gal kas žino, nuo kada galima į tuos būrelius vaiką leisti? Mano mergina labai norėtų ax.gif

Nuo antrų darželinių metų jau priima į būrelius, t.y. kai vaikams būna 4 m.
Šiaip auklėtojos visada informuoja, kai pradeda rinkt grupes rugsėjį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Varlė* @ 2005 07 11, 18:58)
O mūsų Aitvaras kažkodėl nenori priimti cry.gif . Nors ir priklausom pagal gyvenamą vietą, tačiau prašymo nesutiko priimti. Bandysiu laukti vedėjos, o jei ir tada nepriims, teks kreiptis į švietimo skyrių doh.gif . Nes nematau kitos išeities. Maniau, kad to išvengsim, bet...Jei pirmenybę teikia ne pagal gyvenamą vietą, nieko nebelieka ax.gif

Mūsų šeima su tavo nuomone sutinka. Mes kalbėjomės su direktore (diktatore). Nemačiau tokios vadovės nei viename daželyje. Pokalbio metu nuotaikų kaita keitėsi kas 10 min. g.gif
Ir galų gale pateikus sąrašą pasakė:
- statykit darželiui 3 aukšta arba laukit 100 metų!
Taip ir likom it musę kandę. Aš neįsivaizduoju kaip tokia Direktorė gali dirbti komandoje, o ypač su vaikais! Vaikas buvo įsigandęs mes prislėgti. Galiu pareikšti užuojautą visom auklėtojom ir kitiem darbuotojam dirbantiem Aitvaro darželyje. Išeidami pasakėm, kad pokalbį pratęsim Švietimo ministerijoj!
Atsakyti