Įkraunama...
Įkraunama...

Ne tokią motinystę įsivaizdavau

QUOTE(olesyte @ 2009 02 05, 17:53)
Nee, neikyri  smile.gif  Malonu su tavim bendrauti, Dūle  smile.gif 
Parase fellapart ir dingo, ir suprask kaip nori  biggrin.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dūle @ 2009 02 04, 17:48)
Šaunuolė, kad tiki savo vaiku  wub.gif .....linkiu antro vaikelio 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu, bet kol kas apie antra su vyru net pasvajot nedristam, zinau kad darau negerai, kad tarp vaiku bus skirtumas metu didelis, zinau ir kad pametinukam linksmiau zaisti, ir vaikai uzauge rysi jaucia, bet negaliu kitaip. galimybiu, noro nera, tai todel tik po 10 antra planuojam. nors pvz mano brolis uz mane jaunesnis 9 metais, bet bendraujam neblogai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kazachka @ 2009 02 05, 19:13)
aciu, bet kol kas apie antra su vyru net pasvajot nedristam, zinau kad darau negerai, kad tarp vaiku bus skirtumas metu didelis, zinau ir kad pametinukam linksmiau zaisti, ir vaikai uzauge rysi jaucia, bet negaliu kitaip. galimybiu, noro nera, tai todel tik po 10 antra planuojam. nors pvz mano brolis uz mane jaunesnis 9 metais, bet bendraujam neblogai blush2.gif

Savęs irgi reikia žiūrėt, kitaip pervargsi ir iš viso vaikams nieko duoti nebenorėsi, o planuoti, aišku, reikia, bet griežtai plano nesilaikykit, gyvenime reikia improvizuoti... mirksiukas.gif
Gyvenimas- kaip spyruoklė, jeigu ją pertempsi- ji atgal nebesugrįš... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dūle: 05 vasario 2009 - 18:34
Na paskaicius pamaciau, kad daug panasiu istoriju ura i mano, bet as kazkaip nesureiksminu smile.gif Esu gan griezta savo vaikui, kartais net gaila pasidaro, bet jis jau oziuku turi, ir tikrai uzknisa eit is paskos ir ziuret ka daro ka ima, kur leda, kai graziai pasakau negalima, nesiklauso, tada paleidziu kakarine, ir tai is 10 karto tik paklauso,a bet juk jie vakai,ir mes tokios buvom biggrin.gif Skaiciau kazkada zurnale, kad vaikai myli patenkintas ir laimingas mama, zinancas ko nori ir saves nenusiskriaudziancias, reik moterytes augint beibiukus, bet ir saves nepamirst, nes kai uzauga vaikai jiems nera malonu isgirst kad as tau visa savo laika atidaviau o tu man sitaip atsidekoji doh.gif Na aisku cia tik palyginimas, reik gyvent ir del saves, o ne tik del vaiku
Atsakyti
QUOTE(Dūle @ 2009 02 05, 19:30)
Savęs irgi reikia žiūrėt, kitaip pervargsi ir iš viso vaikams nieko duoti nebenorėsi, o planuoti, aišku,  reikia, bet griežtai plano nesilaikykit, gyvenime reikia improvizuoti... mirksiukas.gif
Gyvenimas- kaip spyruoklė, jeigu ją pertempsi- ji atgal nebesugrįš... ax.gif

na, as tokia anksciau buvau, megdavau padebesiais skrajoti, ir pro rozinius akinius pasauli matyti, bet vaiko gimimas mane nuleido ant zemes. pervargus esu, bet...kas nepervargsta?
na paimprovizuosim gal ne po 10, bet po 9 metu biggrin.gif biggrin.gif bet artimiausius kelis metus-tikrai ne blush2.gif
bet dukrytes aisku noretusi kazkada, bet kad pas vyra giminej, visi vyr gimines susilaukia tik berniuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kazachka @ 2009 02 09, 15:44)
na, as tokia anksciau buvau, megdavau padebesiais skrajoti, ir pro rozinius akinius pasauli matyti, bet vaiko gimimas mane nuleido ant zemes. pervargus esu, bet...kas nepervargsta?
na paimprovizuosim gal ne po 10, bet po 9 metu biggrin.gif  biggrin.gif bet artimiausius kelis metus-tikrai ne blush2.gif
bet dukrytes aisku noretusi kazkada, bet kad pas vyra giminej, visi vyr gimines susilaukia tik berniuku doh.gif

Yra tokia nuomonė, kad pas vyresnius arba "pavargusius" vyrus gimsta mergaitės, pas "karštuosius" gimsta berniukai, bandykit... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Per 10metų vyras ir "pasens" biški ir "pavargs", vat tada ir bus... flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dūle: 09 vasario 2009 - 14:53
Na taip, sutinku, kad nereikia ir saves pamirsti, pasilepinti kartais. Ir vyrui ir vaikui maloniau matyti mama grazia, linksma o ne pikta ir pavargusia. Nu bet vis delto ta motinyste atima nemazai jegu, laiko, sveikatos. Stiprybes visom mamytem 4u.gif
Atsakyti
Sauskelnes labai gerom kainom:
http://www.skelbiu.lt/5822413.html

Didesniems kiekiams taikome nuolaidas. Kreiptis skelbime nurodytais kontaktais

Vilnius
Atsakyti
Kaip gerai, kad mum jau greit visai nebereikes sauskelniu smile.gif Dedu nakciai ir i lauka. O namie jau pasipraso.
Atsakyti
sveikos, mamytės,

oi, svarbu mylėti vaiką ir per daug iš jo nenorėti.....jis mažas žmogutis....dar neatradęs savęs

kaip jau buvo čia paminėta, mamai tikrai į naudą save palepinti, palikti vaikutį ar vaikus su vyru ar seneliais, išeiti kažkur, pasibūti ir pan. grįžti kitom akim pasižiūri

QUOTE(Dziaugsmukas @ 2009 02 04, 20:59)
Oi prisiskaiciau cia tokiu juokingu situaciju su tais maziukais.Na juokingu,tik del to,kad dauguma pati tokias perejau biggrin.gif Geriau ant sirdeles pasidare,kad ne mano vienos toks zyzaliukas smile.gif .Nelabai noriu sutikti,kad vaiko ir liks toks charakteris ir kai jis didesnis.Nes pazistu ne viena buvusi neramu vaika,kurie isaugo tikrai ne nervuoti,o pakankamai ramus rolleyes.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnutės @ 2008 01 20, 22:32)
Jeigu suprantate vokiškai yra tokia laida per RTL, ją galima ir internete pasižiūrėti, vadinasi supernanny,

Si laida rodoma ir angliskai. Cia yra visas tinklapis su patarimais, video ir t.t.

http://www.supernanny.co.uk/

Dar ikisiu savo trigrasi su Dr Green knygomis, mums tikrai padeda.
Atsakyti
linkiu stiprybes, zinau linketi lengva. mano labai rami mergaite, bet kai serga buna visko, tada ir pagalvoju, kaip suknu su neramiais verkianciais vaikuciais, bet turbut man ir isivaizduot sunku, kiek tau teko iskesti. gal antras vaikelis tikrai butu gera mintis, gal paveiktu psichologiskai, atsirastu kam dar skirti demesio, gal jis nebebutu toks. bet lengva mums kalbeti. Laikykis, buk stipri, viena diena tai baigsis. smile.gif
Atsakyti