QUOTE(dziugga @ 2010 01 18, 21:52)
seku šitą temą,nes su mano sūnumi buvo tokios panašios bėdos kaip ir autorės.ir tikrai visi "eiliniai"drausminimai-nuliniai.va antrajam sūnui tai padeda.dabar mano "sunkiajam"jau eina šešti metai ir aš atgavau viltį,kad tikrai jis išauga.žymiai pagerėjęs elgesys,gal net yra ypatingesnis ryšys tarp mūsų.o žvelgiant į praeitį, tai padaryčiau išvadą,kad nereikėjo taip visko man dramatizuoti,gal atlaidžiau į visus jo "išsidirbinėjimus" reaguoti,leisti įvykiams klostytis patiems,būtų galima buvę sutaupyti nervų abiems pusėms.bet žinok žmogau
o kas neturi tokių vaikų, tai tikrai nesupras.nes koks nugriuvimas ir klykimas kokiam prekybcentre juokas palygint,kas dėdavosi mūsų namie ir nenamie
džiaugiuosi,kad autorės vaikis pagerėjo,nes žinau kaip tai svarbu.pelkių Monui irgi linkiu labai nesikrimsti ir neprarasti vilties
pačios sūnus taip elgėsi 

Na mano pupa irgi iš tų sunkių vaikelių

Ir dar pastebėjau, kad jei aš esu susinervinusi, tai ir dukrai tas persiduoda, tada žymiai sunkiau susikalbėti būna... O kai jauti vidinę ramybę, tai tarsi ir pats vaikas persijungia, net ima klausyti ką jam liepi daryti...
Bet vistiek sunkiausias periodas buvo kūdikystėje, nes verkė, verkė ir verkė, buvo grynai rankinis vaikas... Apie ramų pasivaikščiojimą nebūdavo net kalbos, pamenu vaikštinėja mamytės, stumdo vežimėlius sau, o aš stumiu vežimą ir krautau savo pupą, visi žmonės spokso... Mašinoje važiuoti irgi košmaras būdavo, nesvarbu tai ilga ar trumpa kelionė - pracypdavo... Aš jau vienu metu pradėjau galvoti, kad gal nužiūrėjo kas, siunčiau savo mamą pas kažkokią bobutę, kuri neva turėjo nuimti tą nužiūrėjimą