Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Vėjelis

QUOTE(Plunksna8 @ 2014 10 07, 12:13)
Na zinot, po jusu tokio pareiskimo, net plaukai siausiasi... Tik vat, kas kliuna, kad jau labai neitiketina situacija... Toks jausmas, kad nemazai cia prikurta, dadeta ir pan.... As esu is tu blaiviu mamu, kur labai aiskiai supranta, kad jokia aukletoja nepasirupins vaiku taip kaip mama, na bet ir taip palikt "likimo valiai" vaikus, kazi ar jau palieka... Tokioje situacijoje, jusu vietoje, ne aukletojoms kazka aiskinciau (kaip dar minejot, nes jus tai "kazkas" kas gali aiskint), o tiesiai pas direktore kulniuociau... Beje, cia ne pirmas forumas, kuriame jusu "tokia" zinute randu... Jei tai tiesa, aisku aciu Jums uz pastabuma...


kadangi rudeni vaikas jau eis i mokykla, galiu pasakyti, kad mes gailimes, jog buvom pasirinke sita darzeli "Vejelis", per visus kelis metus aukletojos keitesi kone 3-4 kartus. Direktore aplamai nesupranta savo darbo ir organizuoja renginius, kuriuose vaidmenyse dalyvauja tik patys gabiausi vaikai su argumentais, jog kiti taip nesugeba eilerasciu ismokti ir pan... zodziu suskirsto vaikus ir pasirenka kurie visur visada dalyvaus o kurie ne (taip ivarydama vaikam nepasitikejimo trauma savo jegomis) , taip yra labai neteisinga. Taip pat patyciu prevencija yra labai silpna, jei koks vaikas yra skriaudziamas kokio kito nuolatos, labai mazai kas daroma tuo klausimu. buvo ten nuopstabiu aukletoju, bet jos kazkodel neuzsibuna ir iseina kitur (idomu del ko?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrunastr: 09 balandžio 2015 - 14:06
Gal girdejote kaip su priesmokyklinem grupem,iskels jas ar ne is musu darzelio nuo 2016m?
Atsakyti
Sveiki,
kas lankote Pelėdžiukų grupę kokie būtų atsiliepimai apie auklėtoją?
Atsakyti
QUOTE(Erminute @ 2015 08 24, 13:22)
Sveiki,
kas lankote Pelėdžiukų grupę kokie būtų atsiliepimai apie auklėtoją?


Sveiki
Mes taip pat gavome vieta Peledziuku grupeje. Irgi norime atsiliepimu apie aukletoja. O jus irgi gavote siemet vieta ir pradesite lankyti nuo rugsejo 1?
Atsakyti
Taip, dukrytė šiemet gavo vietą ir pradės lankyti nuo rugsėjo 1 d., tai būsim naujokai:)
Atsakyti
QUOTE(Erminute @ 2015 08 26, 13:17)
Taip, dukrytė šiemet gavo vietą ir pradės lankyti nuo rugsėjo 1 d., tai būsim naujokai:)


mes jau esame pradeje lankyti privatu darzeli tai dar sprendizame ar toliau lankyti privatu ar eiti i Vejeli. O ar jau bandete susipazinti su darzeliu?
Atsakyti
QUOTE(zydrunastr @ 2015 04 09, 14:02)
kadangi rudeni vaikas jau eis i mokykla, galiu pasakyti, kad mes gailimes, jog buvom pasirinke sita darzeli "Vejelis", per visus kelis metus aukletojos keitesi kone 3-4 kartus. Direktore aplamai nesupranta savo darbo ir organizuoja renginius, kuriuose vaidmenyse dalyvauja tik patys gabiausi vaikai su argumentais, jog kiti taip nesugeba eilerasciu  ismokti ir pan... zodziu suskirsto vaikus ir pasirenka kurie visur visada dalyvaus o kurie ne (taip ivarydama vaikam nepasitikejimo trauma savo jegomis) , taip yra labai neteisinga. Taip pat patyciu prevencija yra labai silpna, jei koks vaikas yra skriaudziamas kokio kito nuolatos, labai mazai kas daroma tuo klausimu. buvo ten nuopstabiu aukletoju, bet jos kazkodel neuzsibuna ir iseina kitur (idomu del ko?)


pritariu siai nuomonei
silpnas darzelis
Atsakyti