Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Vėjelis

Labas Jurgeli,

Deja mes i kita grupe einam ir apie sias aukletojas nieko negirdejus g.gif Taigi teks paciai susidaryti nuomone smile.gif
Atsakyti
O kaip tavo leliukas , eri, normaliai eina? Kokia jusu grupe? Kokio amziaus?
Ridas siandie atsikele be nuotaikos, tai kai nuvedziau, pradzioje nuejo pats i grupe, o po to apsigalvojo, bet niekas jo neisleido. Tai jis pradejo verkti. man taip negera ant sirdies pasidare verysad.gif Paklausiau prie duru, verke neilgai, bet vistiek nemalonu. Tai dabar namuose sau vietos nerandu schmoll.gif
Pas mus grupeje pasirodo yra dar mazesnis berniukas (1,6m), tik kai maniskis smulkesnis uz ji tai ir nesupratau. Tas berniukas jau savaite eina ir vis verkia.
Siaip tai niekur nedirbu kolkas ir galejau namuose dar palaikyti, bet kadangi dar mokausi neakivaizdiniu universitete ir jau paskutiniai metai, tai siek tiek sunku su vaiku mokytis ir ji priziureti. O dar namu ruosa. Mociute tai toli, o palikti daugiau nera kam. O be to, kadangi po Nauju metu sesijos ieskosiuosi darbo, tai pamaniau, kad geriau dabar papratinti kol namuose sedziu, o dar ir ligu bus. Nesinori nuejus i nauja darba iskart imti biuletenius. Nors, kas liecia sirgima kai dirbsiu, tai net nezinau, kaip reikes ta reikala ispresti g.gif
Atsakyti
Jurgeli pasakyciau nesijaudink, viskas bus gerai, bet gi pati nervavausi ir dar kaip verkiau palikus ja darzelyje.Bet maniske darzelyje kaip zuvis vandenyje.Ir jau darzeli lankom apie 2 metus, grupe pgl sarasa turetu buti 21 vaikas, bet kiek zinau kol kas is nauju vaiku prisijunge gal kokie 3 taigi grupeje apie 13 vaiku.O amzius grupeje ivairus, kazkur nuo 3 m iki kokiu gal 4.5, mums pvz. 3.2m.

Ligos taip, be ju neapsieinama.O ka padarysi ir imsi biuleteni ir nervuosies kaip cia dabar , bet nelabai ka cia pakeisi, jei vaikas serga g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu eri uz palaikyma ir nuraminima. Esu tikra , kad viskas bus gerai. thumbup.gif Tiesiog reikia priimti viska kaip yra. Ir istiesu, kai pagalvojau, doh.gif bus tu darbu, jei virsininkui kas nepatiks, juk svarbiausia mazius. Svarbiausia, kad jam butu viskas gerai, ir kai sunku-butu mama salia.
O del darzelio, jau pradejau rimti. Jis jau ima apsiprasti. Matosi, kad jam patinka. Ir nors ir siandien verke truputi (kai kitas vaikas pradejo verkti), bet greitai nusiramino, o kai ateijau pasiimti, toks patenkintas buvo, tik ciauska savo kalba, linksmai apie leles(vaikus). O ir kai paklausi, ar nores i darzeli, jis taip apsidziaugia ir sako iskart "asiu" (aciu).
Ryt( penktadieni) eisime pasidaryti skiepo (kur turejome 1,6m pasidaryti, bet per sirgimus atsikele). Jei viskas gerai, tai nuo pirmadienio bandysiu palikti pietu miegelio jau. Ir nors nerandu vietos sau, kai palieku ji darzelyje, bet kai labiau pamastai, tai imi suvokti, kad tam vaikui jau nera taip blogai. Manau, kad mamos labiau stresuoja nei daugelis vaikuciu (yra ir issimciu).
SEKMES LANKANT DARZELI IR BUKIT SVEIKI thumbup.gif
Atsakyti
Kazkaip girdejau, kad i Vejeli priima tik nuo 2metu, bet matau, kad Jurgelio bendraamzis vaikas jau eina i darzeli. Reikir man nulekt vaika uzrasyt tada:)
Atsakyti
Labas viola. Taip, mes dar neturime 2m, o ir musu grupeje dar yra berniukas 1m 6men. Tik va mus vis ligos puola. Gerai, kad dar nestipriai( be temperaturos). Pirma karta po 2 sav lankymo buvo gerklyte paraudusi( na, mano mazius vis nenustygstantis vietoje, tai gal ir perkaito, nes salcio tai jis nebijo ir suserga pastoviai tik nuo perkaitymo). Po to seke roto virusas(kadangi buvome prasirge anksciau, tai veme vaikas tik viena vakara), kitiems vaikuiciams girdejau buvo blogiau verysad.gif . O si savaitgali nuvareme pas mano tevus, o jie ten savo name kurena, ir tiek prikaitini, kad mazius vel sunegalavo(lakste dar ir i veranda pasidairyti, kur salta) g.gif . Tai dabar sedime su didele sloga ir kosuliu unsure.gif Gerai, kad be temperaturos.Tikiuosi greit praeis.Net pas gydytojus nevarem. Tai bendoj sumoj per 2men lankymo buvome gal kokias 3,5 sav. Na, bet taip manau visiems, juk reikia prie tu bacilu adaptuotis mirksiukas.gif Gerai, kad dar nedirbu , o ir sesija tik sausio menesi thumbup.gif

SEKMES VISIEMS IR NESIRGITE thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamos

mes lankom 'zvaigzdutes" jau nuo spalio ax.gif lyg tai visai neblogai g.gif
Atsakyti
o kiek jau jums laiko?
Atsakyti
eina mano mergyna, 3.5 metu
Atsakyti
dabar vyksta eglutes - kokia jusu nuomone, kaip jiems sekasi?
Atsakyti
o mes jau po eglutes siandienines, man paiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
norejau paklaust ar siuo metu vaiaki darzeliuose labai serga? Nes ruosiaus vest vaika i si darzeli vasario men. O gal vertetu palaukti. Patarkit.
Atsakyti