QUOTE(Anastasija83 @ 2009 11 04, 13:11)
Laba diena, mielos mamytes.
Mes lankome ši darželį jau 3 metus. Buvau labai patenkinta musu auklėtojomis (pas mus buvo Irina ir Žana). Tikrai nuostabios auklėtojos! Bet šiais metais pakeitė viena iš jų ir dabar pas mus auklėtoja Nina. Vaikas tikrai labai greitai prisitaiko prie nauju žmoniu, bet kai tik pamato auklėtoja Nina iškarto puola į ašaros ir neina į grupe. Kalbėjau su savo draugė kuri papasakojo kad ir jos vaikas irgi taip reaguoja į ši auklėtoja. Jau buvo pas mus ir incidentas kada mano vaikas išėjo iš grupes manes ieškoti ir auklėtoja to nepamatė... mano vaiką pagavo auklyte, kuri ta diena kaip tik vėlavo šiek tiek. Jis spėjo daeiti net iki vartelių. Bloga net pasidarė kai sužinojau...
Tai jau supratot kokia mano nuomonė apie ši auklėtoja. Gal jus turite kokiu atsiliepimų apie ją? Butu labai įdomu sužinoti ar jus su ja turėjot problemu? Nes aš tai tikrai planuoju išsprest šita problemą...
Mes lankome ši darželį jau 3 metus. Buvau labai patenkinta musu auklėtojomis (pas mus buvo Irina ir Žana). Tikrai nuostabios auklėtojos! Bet šiais metais pakeitė viena iš jų ir dabar pas mus auklėtoja Nina. Vaikas tikrai labai greitai prisitaiko prie nauju žmoniu, bet kai tik pamato auklėtoja Nina iškarto puola į ašaros ir neina į grupe. Kalbėjau su savo draugė kuri papasakojo kad ir jos vaikas irgi taip reaguoja į ši auklėtoja. Jau buvo pas mus ir incidentas kada mano vaikas išėjo iš grupes manes ieškoti ir auklėtoja to nepamatė... mano vaiką pagavo auklyte, kuri ta diena kaip tik vėlavo šiek tiek. Jis spėjo daeiti net iki vartelių. Bloga net pasidarė kai sužinojau...
Tai jau supratot kokia mano nuomonė apie ši auklėtoja. Gal jus turite kokiu atsiliepimų apie ją? Butu labai įdomu sužinoti ar jus su ja turėjot problemu? Nes aš tai tikrai planuoju išsprest šita problemą...
Laba diena,
Mano nuomonė apie šią auklėtoją labai panaši į Jūsų. Buvau šoke, kai atėjau pasiimti vaiką iš darželio prieš pietus ir pamačiau, kad mergaitės iš jo grupės eina į grupę vienos. Nuvedžiau vaikus į grupę pati, tik po to pamačiau auklėtoją Niną su kitai vaikais. Per tą laiką vaikai tikrai galėjo laisvai išeiti kur tik tai nori.
Dar labai nemalonų įspūdį paliko, kai per pietų miegą pamačiau aklėtoją gulinčią vaikų lovytėje, o jos kojos tikrai buvo labai arti kito vaiko galvos. Ar aplamai auklėtoja turi teisę miegoti su vaikais jų lovytėse? Manau, kad tai tikrai nehigieniška, nors mūsų grupėje su higiena ir be jos tikrai buvo labai blogai (turiu omenyje auklytę).
Dar blogiau pasidarė, kai kaimynė papasakojo, kad matė, kai mano vaikas visą valandą lauke verkė prie tvoros, o auklėtoja sedėjo ant suoliuko ir net prie jo nepriėjo (tai buvo pirmos dienos darželyje).
Darželį mes lankėme neilgai, vos porą savaičių. Tai buvo mūsų pirmas darželis ir pirmos auklėtojos. Iš pradžių galvojau, kad be reikalo panikuoju, kad taip yra visoms mamytėms, kurios pirmą kartą leidžia vaiką į darželį. Vėliau pradėjau daugiau stebėti auklėtojas ir supratau, kad tikrai negaliu leisti ten savo vaiko. Buvo dar ir kitų niuansų. O apie auklėtoją Niną sudariau nuomonę, kad žmogus ateina atbūti savo laiką ir tiek. Tai aišku mano asmeninė nuomonė.