Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Vėjelis

Sveikos mamytės smile.gif gal jau žinote kieno vaikiukai nuo rugsėjo lankys šį darželį(nuo 2 metukų).Atrodo vakar turėjo būti sudarytas sąrašas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man atrodo kad sarasai buna nuo liepos menesio 4u.gif
Atsakyti
Šiemet pasikeitė tvarka mirksiukas.gif "žiede"jau sąrašai iškabinti,o "vėjelyje" buvau trečiadienį,tai direktorė sakė,kad penktadienį jau sudarys sąrašą priimtų ir kitą dieną iškabins,tik va ta diena šeštadienis-tai ar ji suklydo ir iškabins pirmadienį,ar tikrai iškabino šeštadienį,reiks ryt gal pavažiuot.
P.s. pagal naują tvarką norintieji lankyti darželį iki birželio 1d. turi parašyti prašymą. mirksiukas.gif
Atsakyti
praneskit, ar yra sarasai ax.gif
Atsakyti
buvau siandien
neradau sarasu g.gif
ziurejau ant sienu netoli direktores kabineto
Atsakyti
Labas mamytes, sarasai tikrai yra. buvau snd ir pati maciau, kad mes priimti smile.gif beje sarasa kabo prie direktores kabineto, nezinau ar dar kur iskabinta. O naujiena ta, akd nera lt grupes, bus dvi lopselines grupes, viena lenku-lkietuviu, kita rusu-lietuviu. Taigi lietuviukai sujungti su kitais. taigi........ gerai, kad nuo 3 m. planuojama viena atskira lt grupe.
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl mamytės lietuvės leidžia savo atžalėles į lenkų-rusų darželį ir buna nepatenkintos,kad grupės maišytos g.gif juk pilna lietuviškų darželių.
Atsakyti
QUOTE(Sonij@ @ 2010 05 31, 21:51)
Nesuprantu, kodėl mamytės lietuvės leidžia savo atžalėles į lenkų-rusų darželį ir buna nepatenkintos,kad grupės maišytos  g.gif juk pilna lietuviškų darželių.

as irgi panasiai norejau pakomentuoti, juolab keliasdesimt metru toliau yra kitas darzelis, berods Gabijele

bet realiai kalbant apie pasilaicius, tai cia situacija su vaiku skaicium ir darzeliu skaicium sudetingas ax.gif o vis tiek patogiausia, kai salia namu darzelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonij@ @ 2010 05 31, 21:51)
Nesuprantu, kodėl mamytės lietuvės leidžia savo atžalėles į lenkų-rusų darželį ir buna nepatenkintos,kad grupės maišytos  g.gif juk pilna lietuviškų darželių.

Todel,kad visi darzeliai uzimti,net uzrasius katik gimusi vaikuti i eile -negauni vietos darzelyje,ypac jei vaikutis gimes metu gale.

Na ir aisku gal daugkam pikta,kad isvis yra rusu,lenku grupes kai sitaip truksta darzeliu lietuviu vaikams.

Nepriimkit asmeniskai,tiesiog parasiau kaip yra. 4u.gif
Atsakyti
OI, tai cia dabar reikia suprasti, kad as cia smarkiai kazka parasiau bigsmile.gif Na ir nematau ko nesuprasti. darzeli tiek is vidaus , tiek is isores pazystu, maziausiai 5 metus ir jis man tinka ir patinka, beje lankem ir lenkiska grupe, paskui perejom i lietuviska. Nebijau, nebijau as tos lenkiskos ar rusiskos grupes, maziukams tai neturi visiskai jokios reiksmes. tik vat toks menkutis dalykelis, kazkaip buvo pamirsta tevelius informuoti, jog lietuviskos grupes nebus, ko buvo tiketasi kai vaika uzrasinejom.
Ir dar viena, kai darzeliu uzteks visiems, tada tikrai galesim lakstyti per visus darzelius ir rankiotis, kuris cia mums geresnis, o dabar, ka turim tuo ir dziaugiames. mirksiukas.gif

Beje su vaikuciu diena 4u.gif
Atsakyti
radau ta sarasa
tai mano pupa yra
tik va labiausiai neramina, kad yra viena is jauniausiu unsure.gif
Atsakyti
Darželių truksta visiems,taigi manyčiau visos mamytės turėtų būti solidarios šiuo klausimu.Kalčiausia yra savivaldybė turinti naudos išduodant leidimus statyboms ir visai nesirupinanti gyventojais schmoll.gif

Šiandien jau nuėmė sąrašus ir sakė iki liepos 1d. iškabins,kažka dar tikslins savivaldybėje blink.gif tikiuosi nieko nepasikeis,nes kitaip bus doh.gif

Visus su vaikų diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonij@: 01 birželio 2010 - 20:13