Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Vėjelis

Ir mūsų sūnus lanko pelėdžiukų grupę (tiesa, vasarą atostogaujame wink.gif Kašta, o ir laukiame kol grįš mūsų auklėtojos - Renata ir Viktorija).
Užsirašyti nuo gimimo nereikėjo, pralaukėme apie metus kol patekome. Smagios visiems vasaros ir iki pasimatymo rudeniop wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonij@ @ 2010 07 08, 12:58)
Sveiki,gal yra forumo narių,kurių vaikučiai rudenį lankys "Ramunėlių" grupę,būtų įdomų susipažint,pabendraut drinks_cheers.gif

Sveiki,mano dukryte eis i "Ramuneliu" grupe smile.gif
Atsakyti
Labas Tina0704 smile.gif smagu,kad atsiliepei 4u.gif kaip nuotaika artejant rugsejo 1d.? Mums tai labai baisu,nes nieko nežinom nei apie darželį,nei apie auklėtojas ax.gif O dar pirmakart reiks išsiskirti su mama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonij@ @ 2010 07 28, 00:34)
Labas Tina0704 smile.gif smagu,kad atsiliepei 4u.gif kaip nuotaika artejant rugsejo 1d.? Mums tai labai baisu,nes nieko nežinom nei apie darželį,nei apie auklėtojas ax.gif O dar pirmakart reiks išsiskirti su mama unsure.gif

Ir mums baisu, nors daug pazįstamu veda savo vaikus į tą darželį, tik į vyr.grupes, patenkinti, sako aukletojos geros.Mano mažoji dar nekalba,baisu kaip ja supras, mes namie tai viska suprantam smile.gif ir dar su pampersais miegam naktį ir į lauką einam,o kaip jūsų mažoji?
Atsakyti
Mes jau savaite be pampersu miegam naktį,o šiaip tai ilgiau vaikštom be smile.gif Maniškė irgi nekalba,tik kelis butiniausius žodžius,bet aš tikiuosi,kad ir daržely auklėtojos supras.Dar pastaruoju metu nepaleidžia 2.gif iš burnos.Mes tai dar turim galimybę eit į kitą darželį,reik apsispręst g.gif bet apie šį daugiau gerų atsiliepimų ax.gif
Man tai įdomu kas kiek laiko atveda į grupę naują vaiką,kol adaptuosis,nes iš darbo neišleis,o Jus kaip,dirbsit jau?
Galim susirašyt ir e-mailu,ar facebooke,būtų patogiau ax.gif mano adresas sonija81@gmail.com sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonij@ @ 2010 07 28, 19:17)
Mes jau savaite be pampersu miegam naktį,o šiaip tai ilgiau vaikštom be smile.gif  Maniškė irgi nekalba,tik kelis butiniausius žodžius,bet aš tikiuosi,kad ir daržely auklėtojos supras.Dar pastaruoju metu nepaleidžia 2.gif iš burnos.Mes tai dar turim galimybę eit į kitą darželį,reik apsispręst g.gif bet apie šį daugiau gerų atsiliepimų ax.gif
Man tai įdomu kas kiek laiko atveda į grupę naują vaiką,kol adaptuosis,nes iš darbo neišleis,o Jus kaip,dirbsit jau?
Galim susirašyt ir e-mailu,ar facebooke,būtų patogiau ax.gif  mano adresas sonija81@gmail.com sunglasses2.gif

Ok smile.gif
Atsakyti
Ramuneliu grupeje aukles superines thumbup.gif Tik neveskit vaiku rugsejo 1 jei turit galimybe, nes tooks chaosas. Geriau paklauskit aukletojos ar direktores, kada atvest tinkamiausias laikas
Atsakyti
QUOTE(Dovyte @ 2010 07 30, 11:47)
Ramuneliu grupeje aukles superines  thumbup.gif  Tik neveskit vaiku rugsejo 1 jei turit galimybe, nes tooks chaosas. Geriau paklauskit aukletojos ar direktores, kada atvest tinkamiausias laikas

O man sakė,kad auklės dar pačios nežino kurias grupes turės g.gif
Tikiuosi,kad Dievulis išgirs Jūsų žodžius apie aukles,kažkaip labai tokių norėtusi ax.gif Ačiū už patarimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Ydomu ar yra jau sarasai visu grupiu iskabinti ax.gif
Atsakyti
Labas visoms,

Siandien alankem darzeli, tai prie direktores kabineto yra sarasai, kaip speju, naujai priimtu vaikuciu. Ir prie ju prirasyta grupes pavadinimas. Taip pat suzinojau, kad pacios aukletojos dar tiksliai nezino kuri kuria grupe gaus sake, kazkur po 08.26 d. bus aisku, kuri ir kokia grupe ir su kokia kolege aukles. bet sita taisykle matomai galioja, tik tai naujai formuojamoms grupems. mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau siandien darzelyje,tai 26d posedis,o 27d bus iskabinti visu grupiu sarasai ax.gif
Atsakyti
Grupės dar sujungtos, i savo grupes galima bus eiti tik nuo rugpjūčio 30 d.
Atsakyti