Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Vėjelis

Nuveziau siandien dukra,tai jau siltesni radiatoriai,gal kas jau pasiskunde,reikia tiketis,kad jie netaupis vaiku sveikata smile.gif
Atsakyti
labas.

gal yra vaiku 2008 gimimo kurie eina i Ramuneliu grupe? ax.gif

smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau sužinoti, ką jūs manote apie naujos direktorės norą už mūsų 2proc (iš pernai dar liko 16 000lt) padaryti durų elektroninį užraktą, t.y. visos lauko dutys atsidarys tik su elektroninėmis kortelėmis (už 1 kortelę 10lt užstatas).

Mano nuomonė tai yra didžiausia nesamonė, nes:
1. Nuvedu aš, pasiima tėtis, kartais brolis ar mama - kiek kortelių reikia turėti?! doh.gif O jei pamesi? O sistemos aptarnavimo mokėstis, gedimai ir t.t.
2. Manau tėvų pinigėlius galima panaudoti protingiau. Nuo to, kad padarys užraktus, vaikų buitinės sąlygos nepagerės, geriau už tuos pinigus tualetus suremontuotų.
3. Galu gale, galima duris nuo tam tikros valandos rakinti, prie pagrindinių padaryti skambutį, o labai norint - padaryti domofonus kaip daugiabūčiuose, kur galima įeiti surinkus kodą. Manau tai būtų pigiau.

Man nepatinka, kad ji tik atėjusi, jau leidžia mūsų pinigus (nes prie jos kabineto esančiose duryse ketvirtadienį jau montavo šitą dalyką) tokioms nesamonėms, vietoj to, kad įvertinti, ko ištikrųjų reikia vaikų gerovei.
Atsakyti
QUOTE(Basha @ 2010 12 03, 16:25)
Sveikos, norėjau sužinoti, ką jūs manote apie naujos direktorės norą už mūsų 2proc (iš pernai dar liko 16 000lt) padaryti durų elektroninį užraktą, t.y. visos lauko dutys atsidarys tik su elektroninėmis kortelėmis (už 1 kortelę 10lt užstatas).

1. Nuvedu aš, pasiima tėtis, kartais brolis ar mama - kiek kortelių reikia turėti?!  doh.gif  O jei pamesi? O sistemos aptarnavimo mokėstis, gedimai ir t.t.
2. Manau tėvų pinigėlius galima panaudoti protingiau. Nuo to, kad padarys užraktus, vaikų buitinės sąlygos nepagerės, geriau už tuos pinigus tualetus suremontuotų.
3. Galu gale, galima duris nuo tam tikros valandos rakinti, prie pagrindinių padaryti skambutį, o labai norint - padaryti domofonus kaip daugiabūčiuose, kur galima įeiti surinkus kodą. Manau tai būtų pigiau.

Man nepatinka, kad ji tik atėjusi, jau leidžia mūsų pinigus (nes prie jos kabineto esančiose duryse ketvirtadienį jau montavo šitą dalyką) tokioms nesamonėms, vietoj to, kad įvertinti, ko ištikrųjų reikia vaikų gerovei.

doh.gif
Atsakyti
kol kas skamba klaikiai g.gif
o kam tie eletroniniai uzraktai
bijo, kad vaikai pabegs? g.gif vagiu bijo?

o kaip anksciau budavo su tais 2 proc.? ar senoji direktore klausdavo tevu nuomones?
Atsakyti
QUOTE(Basha @ 2010 12 03, 16:25)

1. Nuvedu aš, pasiima tėtis, kartais brolis ar mama - kiek kortelių reikia turėti?!  doh.gif  O jei pamesi? O sistemos aptarnavimo mokėstis, gedimai ir t.t.

Mano nuomone, kad tai nera blogas sumanymas.
1. Manau, galima spresti si klausima. Reikia reikalauti keliu korteliu, ar kad butu koks skambutis tokiems atvejams. Nieko neaptarta ir info stoka. Cia aisku negerai, kad nieko nepaaiskina.
2. As manau, kad suremontuotas tualetas neatstos vaiku saugumo.
3. O kas tas duris atidarines g.gif Nors mintis nebloga.
As tai jau senai galvojau, kad nesamone, kad visos durys atlapotos, ypac ryte ar velai vakare nesaugu, kai yra viena aukletoja ir keli vaikai budincioje grupeje. Kodines durys ar su kortelem tai jau reikia aiskintis, bet reikia kazka daryti, kad narkomanai, psichiniai ligoniai, nusikalteliai nepatektu. As ir namie rakinu duris, kaip manau ir jus visi.
Atsakyti
Taip, sutinku, kad durys neturi būti atrakintos, bet sistema su elektroninėmis kortelėmis - tai jau tikrai per daug schmoll.gif Yra paprastesnių ir pigesnių būdų užtikrinti vaikų saugumą.
Atsakyti
As uz ir ji tikrai manau neisleis 16000lt uz uzraktus,o siaip siais laikais tai labai geras sprendimas vaiku apsaugai ax.gif nes dabar gali vaikscioti kas nori po darzeli niekas nekontroliuoja,o kai bus korteles gales uzeiti tik vaiku artimieji....

Tos elektronines korteles yra tas pats kas iejimai i musu daugiabuciu laiptines ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Madmozela*: 05 gruodžio 2010 - 16:55
Su tais uzraktais, manau lazda nerealiai perlenkta. taip grupese gulejo inofrmacija apie tai, kad planuoja toki dalyka, taciau ten klause tevu nuomones ar mums reikia.Snd as jau matau, kad uzraktai yra.Tai l.idomu, nei susirinkimo, nei aptarimo doh.gif

Siaip manyciau naujoji direktore ne nuo to pradeda savo veikla. Kiek pamenu senoji vadove irgi neklausadavo kur leisti, taciau paskui budavo ataskaitiniai susirinkimai kur pasklebdavo kur ir kiek isleido. dabar as maciau tik ataskaita apie isleistus pinigus, dar kas mane labai sudomino, kad puikus punktas ataskaitos atspausdinimas 15 lt, sakyciau gal duokit man, as pigiau atspausdinsiu doh.gif

O realiai as irgi buciau labaiu uz tai, akd geriau tualetus tegu vaikams tvarko negu i tokius dalykus koncentruojasi arba tegu normaliai paaiskina kodel saugumas tik dabar atsirado.O kur jis buvo anksciau ?
Atsakyti
na man kazkaip nebesinori skirti tu 2 proc. darzeliui schmoll.gif
tikrai tualetus reiketu sutvarkyti ax.gif
Atsakyti
Va,va, ir mano mintis buvo tokia - ar verta skirti darželiui 2 proc, jei juos naudoja tokiems "pribambasams". Man tai pasirodė, kad pamatė, kad pinigučių liko ir greičiau suskubo išleisti doh.gif
Tikrai, kažkaip keistai savo veiklą direktorė pradeda. Galėtų kokį tėvų susirinkimą salėje padaryti, prisistatyti, na kažkas tokio, juk į kolektyvą atėjo.
Na, bet ko norėti, kai viskas ne per tą galą daoma doh.gif Kiek supratau naujoji direktorė net ne pedagogė, o muzikantė, darželyje niekada nedirbusi doh.gif
Papildyta:
[Tos elektronines korteles yra tas pats kas iejimai i musu daugiabuciu laiptines ax.gif
[/quote]

Ne visai tas pats, pvz. mano ir vyro darbas toks, kad kartais staiga reikia skambinti mamai ar broliui, ar jo žmonai, ar draugei (kas gali), kad vaiką iš darželio paimtų. Tai man ką visiems korteles išdalinti? Geras biznis - iš vieno vaiko 6 kortelės g.gif
Nesamonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basha: 07 gruodžio 2010 - 11:44
O vat kas irgi labai idomu, aukletojos irgi mazai ka zino. Gal cia teveliams reiketu inicijuoti kazkoki susirinkima su vadove, kad normaliai isaiskintu, kas dabar darzelyje darosi, kokia naujoji darzelio politika g.gif
Atsakyti