Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Vėjelis

Laba ryta,
Girdejau Vejelyje nauja direktore,ar geresne?
Esam uzsirase nuo rudens,bet TADA DAR VIS NEBUVO VIETU, g.gif
Dabar labai reikia darzelio,verkia kaip nori..net nznau kaip ir ramint.. doh.gif
Atsakyti
keliu į viršų
4u.gif
Atsakyti
O kaip uzeiti pas direktore be korteles uzsirasyt i darzeli ?
Atsakyti
QUOTE(puzik @ 2010 12 21, 17:26)
O kaip uzeiti pas direktore be korteles uzsirasyt i darzeli ?

Is kiemo puses yra skambutis
Atsakyti
Vakar skambinau i savivaldybe smile.gif pasakiau mazes varda ir pavarde pasake rudeniui is 110 vaiku mes sarasuose 17 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puzik @ 2011 01 25, 09:23)
Vakar skambinau i savivaldybe smile.gif  pasakiau mazes varda ir pavarde pasake rudeniui is 110 vaiku mes sarasuose 17 biggrin.gif

o kokiu nr skambinai?
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2011 01 25, 10:46)
o kokiu nr skambinai?

Issiunciau az smile.gif siap turetu priimti nes mes uzsirase beveik pries 2 metus, ir dar musu namas prie pat darzelio ir priklauso darzeliui, tai gal vaikiukai kartu lankys , mes norim i lenkiska grupe
Atsakyti
QUOTE(puzik @ 2011 01 25, 23:07)
Issiunciau az smile.gif siap turetu priimti nes mes uzsirase beveik pries 2 metus, ir dar musu namas prie pat darzelio ir priklauso darzeliui, tai gal vaikiukai kartu lankys , mes norim i lenkiska grupe

ir mes i lenkiska...ir mes uzsirase pries 2 metus beveik,mano jau vienas vaikas lanko si darzeli,bet bijau kad antro nepriims-nebus vietos...
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2011 01 26, 10:03)
ir mes i lenkiska...ir mes uzsirase pries 2 metus beveik,mano jau vienas vaikas lanko si darzeli,bet bijau kad antro nepriims-nebus vietos...

manau turi priimti,nes yra tokiu zmoniu kurie i 5 darzelius uzsirase, poto renkasi,kadangi mes norim tik i ta patekti tai tik i sita ir padavem smile.gif ir kaip jums sitas darzelis ? kaip patinka vaikui ?
Atsakyti
QUOTE(puzik @ 2011 01 26, 09:10)
manau turi priimti,nes yra tokiu zmoniu kurie i 5 darzelius uzsirase, poto renkasi,kadangi mes norim tik i ta patekti tai tik i sita ir padavem smile.gif  ir kaip jums sitas darzelis ? kaip patinka vaikui ?

vaikui labai patinka!kai iseigines buna,tai jau ir laukia kada eis i darzeli!
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2011 01 26, 10:48)
vaikui labai patinka!kai iseigines buna,tai jau ir laukia kada eis i darzeli!

Gerai smile.gif nuraminuot smile.gif o as jau pergyvenu kaip mano duryte lankys,ar patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puzik @ 2011 01 26, 10:28)
Gerai smile.gif nuraminuot smile.gif o as jau pergyvenu kaip mano duryte lankys,ar patiks smile.gif

maniske ir ten lanko,ryte keliasi pati,kad tik vesciau i darzeli greiciau tongue.gif
Atsakyti