Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Spygliukas

Sveikos, ar yra čia šiųmetinių Varliukų mamyčių? Šįryt su dukra buvom pirmą dieną darželyje, labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulyte @ 2006 09 05, 09:46)
mes dabar jau perejom i zuikuciu grupe, o naujus mazuliukus turetu prieminet i varliuku gr., tai jei dirbs ta aukletoja, kuri dirbo su mano maze, tai tikrai  thumbup.gif labai moka juos uzimt ir siaip labai faina kaip zmogus, nu man labai gaila, kad mes ja turejom palikt  verysad.gif

o kokią auklėtoją turėjot? Kuo vardu? Mūsiškė Laimutė. Dar tik pora kartų buvau, bet maloni atrodė.

Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2006 09 05, 13:45)
Sveikos, ar yra čia šiųmetinių Varliukų mamyčių? Šįryt su dukra buvom pirmą dieną darželyje, labai patiko  biggrin.gif

yra biggrin.gif Kuo vardu dukrytė?
Mano Marius šiandien jau antrą kartą buvo, turbūt matėt, vienintelis tarp merginų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2006 09 05, 19:24)
o kokią auklėtoją turėjot? Kuo vardu? Mūsiškė Laimutė. Dar tik pora kartų buvau, bet maloni atrodė.

Aha Laima, nu man jinai thumbup.gif ir vaikucius moka uzimt ir siaip labai maloni. Mano pana kai pradejom eit i darza tik pas ja ir noredavo eit, o kai dirbdavo kita, tai verkdavo ryte pamacius, kad ne Laima dirba biggrin.gif
Atsakyti
o kokią auklėtoją dabar turit?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2006 09 06, 15:41)
o kokią auklėtoją dabar turit?

Nu dabar turim irgi nieko tokia, ben jau kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2006 09 05, 19:24)
yra  biggrin.gif  Kuo vardu dukrytė?
Mano Marius šiandien jau antrą kartą buvo, turbūt matėt, vienintelis tarp merginų  lotuliukas.gif

Oo.. Marius, sunku nepastebėti gausiam būsry moteriškių thumbup.gif Maniškė mažiausioji - Milda, šiandien jau viena iki pietų būna, neramu kažkaip, įdomu, kaip jai sekasi....
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2006 09 07, 09:49)
Oo.. Marius, sunku nepastebėti gausiam būsry moteriškių  thumbup.gif Maniškė mažiausioji - Milda, šiandien jau viena iki pietų būna, neramu kažkaip, įdomu, kaip jai sekasi....

pamenu jūsiškę, žvirbliukas visai dar smile.gif Kaip jums sekasi daržely? Kaip auklėtojos patinka? Mes, tiesą sakant, nesam labai sužavėti schmoll.gif Žiūrėsim, kaip toliau bus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2006 09 07, 15:07)
pamenu jūsiškę, žvirbliukas visai dar  smile.gif  Kaip jums sekasi daržely? Kaip auklėtojos patinka? Mes, tiesą sakant, nesam labai sužavėti  schmoll.gif  Žiūrėsim, kaip toliau bus.

Aha, žvirbliukas tikras... Sekasi neblogai, pagal optimistinį planą, tačiau žinau kad visi vaikai pereina žliumbimo periodą, vieni iš karto, kiti po savaitės-dviejų, tai mažoji, matyt, dar nesuprato, kad tas darželis ne kad jai geriau ir linksmiau būtų, o kad mama neturi kur jos padėti.... Man Laimutė patinka, faina auklėtoja, tačiau šeimininkė ir ta kita auklėtoja ne itin - kažkokie pasenę metodai, į vaikus žiūri kaip į kvailiukus. Na, nežinau, gal toks įspūdis pirmas.
O kuo jūs nesužavėti? Marius laikosi kaip tikras vyras - neverkia, jei liūdna, įlenda į kampelį, pasėdi, vėl išlenda ir žaidžia. Apsipras, manau, su laiku. Visiems sunku keisti aplinką, o čia dar įmeta į krūvą su spiegiančiom mergom biggrin.gif
Atsakyti
Žiūrėsim, kaip ten bus toliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 rugsėjo 2006 - 23:25
QUOTE(burbulyte @ 2006 09 06, 17:05)
Nu dabar turim irgi nieko tokia, ben jau kol kas  biggrin.gif

Labas 4u.gif

Tai pasikeite jusu aukletoja? O kur dingo Snieguole su Jurate? Kodel Laima gavo kita grupe?

Kaip sekasi tavo panelei?
Atsakyti
QUOTE(dajolu @ 2006 09 09, 13:11)
Labas  4u.gif

Tai pasikeite jusu aukletoja? O kur dingo Snieguole su Jurate? Kodel Laima gavo kita grupe?

sudarė naują mažiukų grupę, taigi Laima dabar šitoj. O apie Snieguolę su Jūrate nieko negaliu paskakyt smile.gif gal kitoj grupėj. Sakė, kad keturios auklėtojos į dekretines išėjo, bet visų jų vardų nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(dajolu @ 2006 09 09, 13:11)
Labas  4u.gif

Kaip sekasi tavo panelei?

Sveika smile.gif
Nu nevisai pasikeite, tik Laima liko dirbt varliuku grupej, o Snieguole ir Jurate isejo su musu lialiais i Zuikiu gr. ai dar kazkokia nauja aukletoja dirba viena diena per savaite, tik as jos dar nelabai pazystu g.gif Zodziu su tais pasikeitimais buvo visokiu nesusipratimu ir dabar net nezinau ar cia gerai ar nelabai, nes Snieguole jau kelis kartus nesugebejo isvest vaiku i lauka, nors oras buvo thumbup.gif Siaip as tai nelabai patenkinta jos darbu, bet dar kol kas palauksiu ir ziuresim kaip cia elgtis toliau ax.gif
Atsakyti