Sveikos, ar yra čia šiųmetinių Varliukų mamyčių? Šįryt su dukra buvom pirmą dieną darželyje, labai patiko

QUOTE(burbulyte @ 2006 09 05, 09:46)
mes dabar jau perejom i zuikuciu grupe, o naujus mazuliukus turetu prieminet i varliuku gr., tai jei dirbs ta aukletoja, kuri dirbo su mano maze, tai tikrai
labai moka juos uzimt ir siaip labai faina kaip zmogus, nu man labai gaila, kad mes ja turejom palikt 

o kokią auklėtoją turėjot? Kuo vardu? Mūsiškė Laimutė. Dar tik pora kartų buvau, bet maloni atrodė.
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2006 09 05, 13:45)
Sveikos, ar yra čia šiųmetinių Varliukų mamyčių? Šįryt su dukra buvom pirmą dieną darželyje, labai patiko 

yra

Mano Marius šiandien jau antrą kartą buvo, turbūt matėt, vienintelis tarp merginų

QUOTE(saintlina @ 2006 09 05, 19:24)
o kokią auklėtoją turėjot? Kuo vardu? Mūsiškė Laimutė. Dar tik pora kartų buvau, bet maloni atrodė.
Aha Laima, nu man jinai

o kokią auklėtoją dabar turit?
QUOTE(saintlina @ 2006 09 06, 15:41)
o kokią auklėtoją dabar turit?
Nu dabar turim irgi nieko tokia, ben jau kol kas

QUOTE(saintlina @ 2006 09 05, 19:24)
yra
Kuo vardu dukrytė?
Mano Marius šiandien jau antrą kartą buvo, turbūt matėt, vienintelis tarp merginų

Oo.. Marius, sunku nepastebėti gausiam būsry moteriškių

QUOTE(*Drugelis @ 2006 09 07, 09:49)
Oo.. Marius, sunku nepastebėti gausiam būsry moteriškių
Maniškė mažiausioji - Milda, šiandien jau viena iki pietų būna, neramu kažkaip, įdomu, kaip jai sekasi....

pamenu jūsiškę, žvirbliukas visai dar

QUOTE(saintlina @ 2006 09 07, 15:07)
pamenu jūsiškę, žvirbliukas visai dar
Kaip jums sekasi daržely? Kaip auklėtojos patinka? Mes, tiesą sakant, nesam labai sužavėti
Žiūrėsim, kaip toliau bus.

Aha, žvirbliukas tikras... Sekasi neblogai, pagal optimistinį planą, tačiau žinau kad visi vaikai pereina žliumbimo periodą, vieni iš karto, kiti po savaitės-dviejų, tai mažoji, matyt, dar nesuprato, kad tas darželis ne kad jai geriau ir linksmiau būtų, o kad mama neturi kur jos padėti.... Man Laimutė patinka, faina auklėtoja, tačiau šeimininkė ir ta kita auklėtoja ne itin - kažkokie pasenę metodai, į vaikus žiūri kaip į kvailiukus. Na, nežinau, gal toks įspūdis pirmas.
O kuo jūs nesužavėti? Marius laikosi kaip tikras vyras - neverkia, jei liūdna, įlenda į kampelį, pasėdi, vėl išlenda ir žaidžia. Apsipras, manau, su laiku. Visiems sunku keisti aplinką, o čia dar įmeta į krūvą su spiegiančiom mergom

Žiūrėsim, kaip ten bus toliau

QUOTE(burbulyte @ 2006 09 06, 17:05)
Labas

Tai pasikeite jusu aukletoja? O kur dingo Snieguole su Jurate? Kodel Laima gavo kita grupe?
Kaip sekasi tavo panelei?
QUOTE(dajolu @ 2006 09 09, 13:11)
Labas
Tai pasikeite jusu aukletoja? O kur dingo Snieguole su Jurate? Kodel Laima gavo kita grupe?

sudarė naują mažiukų grupę, taigi Laima dabar šitoj. O apie Snieguolę su Jūrate nieko negaliu paskakyt

QUOTE(dajolu @ 2006 09 09, 13:11)
Labas

Sveika

Nu nevisai pasikeite, tik Laima liko dirbt varliuku grupej, o Snieguole ir Jurate isejo su musu lialiais i Zuikiu gr. ai dar kazkokia nauja aukletoja dirba viena diena per savaite, tik as jos dar nelabai pazystu