mūsiškių irgi dar nei karto nevedė į lauką, nors oras tai tikrai fantastiškas. Bet gal galvoja, kad mažuliams reikia pirmiausia grupėje apsiprast, visi gi naujokėliai. O į lauką išėję dar sumąstys namo eit, nemažai šalia daržiuko gyvena

QUOTE(saintlina @ 2006 09 13, 09:59)
mūsiškių irgi dar nei karto nevedė į lauką, nors oras tai tikrai fantastiškas. Bet gal galvoja, kad mažuliams reikia pirmiausia grupėje apsiprast, visi gi naujokėliai. O į lauką išėję dar sumąstys namo eit, nemažai šalia daržiuko gyvena 

Siaip tai vakar Laima maciau lauke vakare, tik nezinau ar buvo jinai su vaikais ar tik savo vaika pasiiminejo is kitos grupes

O siaip tai man rodos kai tik pradejom eit i darza ir musu lialiu atrodo dar nevesdavo i lauka, nors tiksliai nepamenu

ai, maniškis tik iki pietų kol kas būna, tai jei vaikus į lauką vedė po pietų, tada ir nežinojau
Be reikalo apšnekėjau

Gal yra mamyčių, kurių vaikučiai lanko "Nykštukų" grupę?

QUOTE(burbulyte @ 2006 09 13, 11:13)
Siaip tai vakar Laima maciau lauke vakare, tik nezinau ar buvo jinai su vaikais ar tik savo vaika pasiiminejo is kitos grupes
O siaip tai man rodos kai tik pradejom eit i darza ir musu lialiu atrodo dar nevesdavo i lauka, nors tiksliai nepamenu

Sveikute,
Mes isejom is spygliuko, nors labaaaai as nenorėjau....

Kaip musiškiai ten laikosi...
Maniškė sunkiai priprato prie naujo darželio, bet dabar jau nieko, tik va vėl dūdos prašo ir buteliuko....
QUOTE(burbulyte @ 2006 09 13, 09:46)
Sveika
Nu nevisai pasikeite, tik Laima liko dirbt varliuku grupej, o Snieguole ir Jurate isejo su musu lialiais i Zuikiu gr. ai dar kazkokia nauja aukletoja dirba viena diena per savaite, tik as jos dar nelabai pazystu
Zodziu su tais pasikeitimais buvo visokiu nesusipratimu ir dabar net nezinau ar cia gerai ar nelabai, nes Snieguole jau kelis kartus nesugebejo isvest vaiku i lauka, nors oras buvo
Siaip as tai nelabai patenkinta jos darbu, bet dar kol kas palauksiu ir ziuresim kaip cia elgtis toliau 

Nu nevisai pasikeite, tik Laima liko dirbt varliuku grupej, o Snieguole ir Jurate isejo su musu lialiais i Zuikiu gr. ai dar kazkokia nauja aukletoja dirba viena diena per savaite, tik as jos dar nelabai pazystu

Laba
Na kaip jums sekasi su Snieguole? Tai Snieguole visada kazkokia atsainesne buvo

QUOTE(dajolu @ 2006 10 11, 12:07)
Laba
vaikai murzinesni budavo, darbeliu maziau darydavo. Ir maniskiui nelabai prie sirdies buvo.

mano mazius noriai eina pas snieguole,pernai jos praktiskai nebuvo nes kiek supratau dirbo tik 5dienas per men.galbut vaikai nebuvo priprate prie jos.siemet maniskis eina be jokiu problemu,odarbeliu prikabinta ir ant spinteliu prideta,tik reikia apsizvalgyti.del ''murzinesni''nelabai supratau kaip aukl.gali juos ismurzinti,grupe juk plaunama ir valoma.
QUOTE(dajolu @ 2006 10 11, 13:07)
Laba
vaikai murzinesni budavo, darbeliu maziau darydavo. Ir maniskiui nelabai prie sirdies buvo.

Jau merginos nepykit bet vis gi pritariu dajolu, maniske irgi nelabai ja mego, na gal delto kad retai budavo?
Na bet jau dabar pas mus tooookios aukletojos, kad isvis man maniske pareiske, kad neis i darzeli isvis... Va tokios musu aukletojos, vaikas nustojo kalbeti, ir vien tik dudos praso...

QUOTE(nosiukas @ 2006 10 13, 19:13)
Jau merginos nepykit bet vis gi pritariu dajolu, maniske irgi nelabai ja mego, na gal delto kad retai budavo?
Na bet jau dabar pas mus tooookios aukletojos, kad isvis man maniske pareiske, kad neis i darzeli isvis... Va tokios musu aukletojos, vaikas nustojo kalbeti, ir vien tik dudos praso...

Jeigu taip blogai, eikit pas vedėją kalbėt.
Į mūsų grupę vieną berniuką jau pervedė iš kitos grupės. Nežinau, dėl kokių priežasčių. Auklėtoja tik užsiminė, kad tėvams kitoj grupėj kažkas nepatiko.
QUOTE(nosiukas @ 2006 10 13, 18:13)

kiek supratau kalbate ne apie ''spygliuko''aukletojas,nes is ten isejote.jei taip blogai kitame darzelyje b andikite grizti.
QUOTE(ote @ 2006 10 13, 11:38)
mano mazius noriai eina pas snieguole,pernai jos praktiskai nebuvo nes kiek supratau dirbo tik 5dienas per men.galbut vaikai nebuvo priprate prie jos.
siemet maniskis eina be jokiu problemu,
Cia gal ir yra tiesos, kad ji pernai maziau buvo su jais, todel ir sunkiau budavo pasilikti, bet...
o darbeliu prikabinta ir ant spinteliu prideta,tik reikia apsizvalgyti.
Siemet gal ir taip. Bet is pernai darbeliu vos keli yra daryti su Snieguole, o visa kita buvo daroma su Laima.
del ''murzinesni''nelabai supratau kaip aukl.gali juos ismurzinti,grupe juk plaunama ir valoma.
O del murzinesni, tai reiskia labiau issitepe maistu, nosys nenuvalytos, varvancios, apdziuvusios ir t.t.
siemet maniskis eina be jokiu problemu,
Cia gal ir yra tiesos, kad ji pernai maziau buvo su jais, todel ir sunkiau budavo pasilikti, bet...
o darbeliu prikabinta ir ant spinteliu prideta,tik reikia apsizvalgyti.
Siemet gal ir taip. Bet is pernai darbeliu vos keli yra daryti su Snieguole, o visa kita buvo daroma su Laima.
del ''murzinesni''nelabai supratau kaip aukl.gali juos ismurzinti,grupe juk plaunama ir valoma.
O del murzinesni, tai reiskia labiau issitepe maistu, nosys nenuvalytos, varvancios, apdziuvusios ir t.t.