Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Spygliukas

QUOTE(Dangee @ 2005 04 05, 20:34)
Kaip suprasti "tarkis su vedeja" ? Cia skaityti taip kaip parasyta ar giliau zvelgti i prasme g.gif

Paprasčiausiai nuėjusi paaiškink, kad neturi kitos išeities, kad tau reikia grįžti į darbą, kad nėra kur palikti mažiaus (nutaisyk liūdną miną ir t.t.). Paprašyk pakalbėti su auklėtojomis. Ne direktorė su Tavo vaikučiu sėdės, o jos. Juk visi mes žmonės. Na o jei nesi prieš taip vadinamas dovanėles, gali nunešti dirikei kokį buteliuką ir saldainių dėžę. Brangios dovanos tikrai neverta nešti. O dovanas visos jos mėgsta mirksiukas.gif Nesu nešusi, tačiau esu girdėjusi apie tai. smile.gif
Atsakyti
Nezinau su kuo vakar kalbejausi darzelyje. Ja radau metodiniame kabinete. Reikes ateiti kada vel , gal balandzio men.pab. paprasysiu duomenu 2% pervesti, gal susimils. Zinoma, jei reikes labai, labai, tai teks dar karta nueiti i darzeli ir jau sneketis su kuo? su direktore ar vedeja ar tai vienas ir tas pats?

Bet ispudis darzelio tikrai neblogas. Niekaip nesuptarau kaip toje vietoje gali buti miskelis, o kai nuejau tai tikrai ten grazu-vaiku zaidimo aikstele miske.
Atsakyti
Dangee, manau, kad reiktų tau pasikalbėt su direktore (dabar taip vadinasi, ankščiau buvo vedėjos). Gal kalbėjaisi su metodininke? Aš nelabai atsimenu veidus, gal Mandalina čia mums padės. Bet direktorė, atrodo, trumpais plaukais šviesiais. Bijau sumeluot.
Tuo labiau, kad net nežinai su kuo kalbėjai, kaip ir sakė Mandalina, juk sprendimą tai direktorė priima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pat: 06 balandžio 2005 - 10:08
QUOTE(Dangee @ 2005 04 06, 10:05)
Nezinau su kuo vakar kalbejausi darzelyje. Ja radau metodiniame kabinete. Reikes ateiti kada vel , gal balandzio men.pab. paprasysiu duomenu 2% pervesti, gal susimils. Zinoma, jei reikes labai, labai, tai teks dar karta nueiti i darzeli ir jau sneketis su kuo? su direktore ar vedeja ar tai vienas ir tas pats?

dirikė ir vedėja tai vienas ir tas pats. Metodininkė neaukšta, šviesiais lygiais plaukais iki pečių, dirikė aukšta, šviesiais plaukais - trumpas kirpimas biggrin.gif

Beje, dirikė niekada nesėdi metodininkės kabinete (bent jau viena), tad greičiausiai bendravai su metodininke, kuri visai neturi balso biggrin.gif Čiuožk ramiai pas dirikę, pildyk dėl tų dviejų procentų ir pamatysi kaip priims wink.gif
Atsakyti
Taigi siandien vel buvau nuejusi i darzeli ir uzpildziau 2 proc. ataskaita. Pasirodo, kad tada kalbejausi su direktore ax.gif Tarp kitko, kai pasakiau, kad del 2 proc, tai be galo apsidziauge. Na, negi gaila, vis tiek tu 2 proc. as negaliu grynais pasiimti.

Mano vyrui labai patiko darzelis, t.y. isore, nes ten vaiku aisktele lauke po medziais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangee: 06 balandžio 2005 - 22:40

 ! 
Tema skirta tik darželiui Spygliukas aptarimui, o visoms kitoms temoms kaip nedarbingumo lapelis, vaikų ligos ir t.t. yra kitos temos prašom ten ir rašyti savo nuogastavimus ir visa kitą.
Atsakyti
Sveikos mamytes... 4u.gif
as uzrasiau savo mazyle i darzeli spygliukas, bet man pareiske kad reik atsinesti savo lovytes, ar ir jums taip? As neturiu laisvos lovytes... sad.gif man yra keista, kad darzelyje-lopselyje nera vaikisku lovyciu... blink.gif Papasakokit, gal kas susiduret su sia problema?
Atsakyti
Nosiuk, gal tu ne taip supratai? Gal tau pasiųlė atsinešti lovytę (vaikišką su apsauginiais borteliais), o ne liepė? Darželyje yra paprastos, be kraštų, nemanau, kad jų trūktų
Atsakyti
QUOTE(nosiukas @ 2005 04 21, 22:46)
Sveikos mamytes... 4u.gif
as uzrasiau savo mazyle i darzeli spygliukas, bet man pareiske kad reik atsinesti savo lovytes, ar ir jums taip? As neturiu laisvos lovytes... sad.gif  man yra keista, kad darzelyje-lopselyje nera vaikisku lovyciu... blink.gif  Papasakokit, gal kas susiduret su sia problema?





Na nežinau. Gal ką ne taip supratai. Šiandien mano vyras užrašė sunų į Spygliuką. Jokios lovytės neprašė. Į darželį galim eiti kad ir nuo pirmadienio. Reikia tik pažymos iš gydytojų, kad sveikas ir viskas.
Atsakyti
Ir mes į šį darželį taikomės ax.gif Atsiliepimų gerų girdėjom, bet dar nedrįstu eit registruot blush2.gif Norim nuo rugpjūčio maždaug, tai dar daug laiko.. Gal kas ką pastebėjot, kas nepatiko? Būtų gerai objektyvi nuomonė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 04 gegužės 2005 - 15:24
QUOTE(Karambola @ 2005 05 04, 16:24)
Brook, nieko nebijok, direktor4 tikrai labai maloni moteris, nustebsi (maloniai biggrin.gif )pabendravus. Drąsiau, drambly 4u.gif



Bus labai saunu, kai visi vaikai uzaugs.Reikia daugiau surinkti metinuku.Mano drauge zada net is fabu veziot.Buvau.Ten l.zalia ir grazu.Yra baseinas.Vasara vaikus maudo siltame vandenyje.Nebijokite vesti mazuciu.Aukletojos visos l.geros.
Atsakyti

Kai vedi vaikuti i grupe tuo ilgu koridoriumi su langais, tai pro langus matosi. Ten ne super truper basenas, bet kai silta, vasara prileidzia silto vandens ir vaikai pabraido, bent dulkes nuo koju nuplauna, nes miskely apdulka kaip sernai biggrin.gif

Monikos aukletojos pasakojo, kad viena vasara pasimaude, kita jau nenaudojo, nes daug silto vandens, dideles islaidos. bet siemet zadejo naudoti, jei bus karsta vasara... vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 17 vasario 2006 - 11:19