QUOTE(mandalina @ 2005 07 15, 08:11)
pala, o kas man sakė, kad pirmą?

Ar tik ne forume apie tai skaičiau.
Aš, aš sakiau, kad apie pirmą. Pradeda vaikučiai pietaut 11.45 - 11.50, valgo ne mažiau kaip pusvalandį. Kai palikdavom iki pietų, tai 12.15 dar rasdavom kartais prie stalo. Tada visus susodina ant puodo, taip ir gaunasi 12.30 - 12.45. Kol visi sumiega būna ir 13.
O šiaip tai visur dienotvarkė vienoda. Kai vaikučiai vyresni, tai ir miegot anksčiau nueina. Aišku, dar ir nuo auklėtojų greitumo priklauso.
QUOTE(dajolu @ 2005 07 15, 10:40)
Buna ten su jais visko. Praeita savaite pasiemiau saviski su ikastu zandu, yra naujokas vienas kuris vis derina kam nors ikasti, bet gerai kad neprakando iki krauju. Tai mano vyras butu visai patrakes. Klausiau Enrikos kaip ten maniskis, ar geras. Tai sako kad geras, bet ka gali zinoti gal ir jis pasimusa. Bet negi sleptu Enrika. Pradzioj tai budavo kad jei nenori tai nieks jo nepalies, rankos neduoda kitam vaikui, stumia nuo saves. Bet sake kad dabar taip nebedaro, norisi tiketi aukletoja
Žinai, gali ir nuslėpti. Papasakosiu iš savo karčios patirties. Šiaip geras žmogus Enrika, tik baili nerealiai. Ji labai lėta, kai daugiau vaikučių, nesusitvarko. Kai mūsų dukrelė per vieną savaitę susitrenkė kaktą, Karina įkando į žandą ir prasiskėlė pakaušį, tai paskutinįjį faktą norėjo Enrika suversti mums. Sako, čia ji namuose apsidraskė. O tas apsidraskymas - 1,5 cm kirstinė žaizda pakaušyje, atseit, mes nepamatėm

Po šio įvykio mes saviškės nebeleidom į "Spygliuką".
Mamkos, senai čia berašėte. Kaip sekasi "Spygliuke"?
Mes šią savaitę jau pradėjom lankyt "Žibutę". Skirtumas didžiulis. Nenoriu prigirti ankščiau laiko, tfu tfu tfu. Dabar jau turiu su kuo palyginti. "Žibutėj" pagrindinė auklėtoja atostogauja, tai šeimininkėlė praktiškai viena susitvarko: ir sauskelnes pakeičia, ir su vaikais pažaidžia, ir į lauką išveda 2 kartus, ne taip kaip "Spygliuke", vaikas 4 mėnesius grupėj pratūnojo, nes auklėtoja su šeimininkele nesuspėdavo.
Stop waiting for school to end, for a return to school, to lose ten pounds, to gain ten pounds, for work to begin, to get married, for Friday evening, for Sunday morning, waiting for a new car, for your mortgage to be paid off, for spring, for summer, for fall, for winter, for the first or the fifteenth of the month, for your song to be played on the radio, to die, to be reborn
before deciding to be happy. Enjoy every moment.