Sveikos,
Ką gi, nuvykau jau sudaryt sutarties, pasirašiau, antro egz. negavau atgal, nes reik užregistruot ir t.t.
Įspūdžiai bendrai iš daržiuko:
Patiko aukštos tvoros, ir kad jos apželdintos aukštomis gyvatvorėmis, tai nekyla pagunda mažiams matyt Architektų gatvės ir bandyt tvorą perlipt, sakau tai kaip patyrusi bėgiotoja iš darželių

O kas labai labai nepatiko kaip mamai, o patiko kaip ex bėgiotojai, kad norit pabėgt nėra ko vargt per tvoras laipiojant, nes abeji vartukai AT-LA-PI...Imk ir eik vaikeli, per pušynėlį, tiesiai į gatvę...

Jo majo, susinervavau iki negalėjimo. Vaikų saugumas tai aukščiausias prioritetas, bet mano vaikas turi likt gyvas darželyje ir darželis man privalo tokią dalyką garantuot. O čia, vieni vartukai visiškai atlapi, o centriniai, užkišti pagaliuku, kurį vienas juokas ištraukti.

Pasakiau tai direktorei,
labai norėčiau kad ir kitos mamos atkreiptų dėmesį ir akcentuotų tą dalyką...Neduok die, koks vaikas grupėj imtų ir sumanytų pasivaikščiot vienas...per tokią masę vaikų nė nepastebėt dingusio. Blem blem, pradingo noras daržui kažkodė, arba mano galvoj įsijungė pavojaus mygtukas. Bet puikiai žinau savo vaiką ir puikiai žinau, kad jis tikrai pamatęs tokią situaciją, imtų ir išeitų...Šmurkšt ir nebėr, vien dėl aplaidumo kažkieno.

Manau, kad tikrai galima rast kokį kabliuką aukštai įtaisyt, kad vaikai nepasiektų ar dar ką nors sugalvot pigaus ir efektyvaus. Labai prašyčiau mamų direktorei tai kalbėt kalbet kalbėt, nes ji ...tiesiog nežino ką daryt, va.

Aišku sureagavau jautriai, bet mes, mamos, savo vaikus gi žiūrime, mylime, ir atiduodame juos svetimų žmonių globai, o čia aiškus pavojus..ir tikrai manau, kad tokio dalyko darželiuose tiesiog negali būt.
Toliau, kas labai labai patiko tai virėja, ir puodai

Darželyj gaminamas maistukas, tas labai didelis pliusas, bet to didelio minuso, suprantama, nepersveria.
Obektyviai šilta diena su saule, darželio teritorijoje pavėsis, atrakcionai jų kad ir nedaug, bet nudažyti. Gėlynai galėtų būt labiau patvarkomi, tos pačios melsvės galėtų būt įvairesnės, juk visiems smagiau..Bet čia mizeris. esminį dalyką jau išdėsčiau.
na, ir ką gi manote?
dal lankymo, su kiekvienu direktorė kalbėsis individualiai, kad visi vaikai nesueitų vien tik rugsėjo pirmąją..Bet čia vėl, detalės, esmė juk kad vaikas
daržiuke saugus būtų.