Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Spygliukas

Tikrai dėl tų kilimų - labai reikia vaikučiams kažko. Nes žinau iš praktikos, kad šalta kai kilimo nėra po užpakaliukais.
Gal galim kažkaip organizuotis. Nes anuos tikrai išsineš. Gal per skelbimus paieškoti, būtų pigiau. aukštas, kilimo tikrai reikia, ypač kol nešildys, ojojo kaip pasijaus.
Gaila nebuvau užėjus į WC, bet jau numanau iš jūsų pasakojimų kad ten ne kas.... O mūsų kiškučių wc pernai tai fainai suremontavo. Gaila, kad čia ne. Bet tikrai svarbiausia auklėtoja, kad tiktų vaikui ir tada visa kita normoj būna.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2014 08 26, 17:23)
Tikrai dėl tų kilimų - labai reikia vaikučiams kažko. Nes žinau iš praktikos, kad šalta kai kilimo nėra po užpakaliukais.
Gal galim kažkaip organizuotis. Nes anuos tikrai išsineš. Gal per skelbimus paieškoti, būtų pigiau. aukštas, kilimo tikrai reikia, ypač kol nešildys, ojojo kaip pasijaus.
Gaila nebuvau užėjus į WC, bet jau numanau iš jūsų pasakojimų kad ten ne kas.... O mūsų kiškučių wc pernai tai fainai suremontavo. Gaila, kad čia ne. Bet tikrai svarbiausia auklėtoja, kad tiktų vaikui ir tada visa kita normoj būna.

jo reiketu bet nerandu kad kazkas butu is mano grupes mazes sad.gif
Atsakyti
va raudau pvz. kilimas3x4 man fainas atrodo ir tik 100 lt. bet reiktų greitai nupirkti kažkam. ir jei tiks visi sumestume juk nebrangiai gaunasi.

http://www.skelbiu.l...a-19791750.html

ką manot. bet gali nupirkti nes nerealiai pigiai ....
o čia greitai visų nuomonės neišgirsi...

ex, skambinau, tai jau atvažiuoja žiūrėti jo. Tai greičiausiai ir nupirks...
Grupėje sakė bus 17 vaikų. Tai po 6 lt. gaunasi nuo vaiko ant to kilimo. Manau tikrai surinktume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 26 rugpjūčio 2014 - 16:42
QUOTE(Lietuva @ 2014 08 26, 17:28)
va raudau pvz. kilimas3x4 man fainas atrodo ir tik 100 lt. bet reiktų greitai nupirkti kažkam. ir jei tiks visi sumestume juk nebrangiai gaunasi.

http://www.skelbiu.l...a-19791750.html

ką manot. bet gali nupirkti nes nerealiai pigiai ....
o čia greitai visų nuomonės neišgirsi...
ex, skambinau, tai jau atvažiuoja žiūrėti jo. Tai greičiausiai ir nupirks...

Lietuva o tu is kokios grupes visko ci anestebejau...
Atsakyti
aš dar dėl to kilimo... jeigu kartais nenupirktų, gal griebti jį? aš galiu ir paimti, bet tik va su finansais sunkiai -kol atgausiu tuos 100 lt. nedateksiu iki algos.....
kilimas prie Žalgirio stadiono. (kaip tik kur mano mama gyvena biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 26 rugpjūčio 2014 - 16:47
QUOTE(Lietuva @ 2014 08 26, 17:43)
mano dukrytė ėjo į kiškučius, dabar bus lyg "geniukai" neatsimenu gerai.

O mažiukas "Skruzdėliukas" - jo grupėje kaip tik ir išsineša kilimus, nes anie tėvai pirko, tai ir persineša į kiškučius, kur jie dabar bus.

aa o gal is Giliuku?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2014 08 26, 17:43)
mano dukrytė ėjo į kiškučius, dabar bus lyg "geniukai" neatsimenu gerai.

O mažiukas "Skruzdėliukas" - jo grupėje kaip tik ir išsineša kilimus, nes anie tėvai pirko, tai ir persineša į kiškučius, kur jie dabar bus.

oj dukryte vyresne musu vaiku mazesniu tas pats amzius.. bet ne ta grupe sad.gif
Atsakyti
Na va, issiaiskinau, mes "Kiskuciu" grupeje. Vaikai bus metais vyresni uz manaja, grupe jau perna suformuota. Nuramino, kad viskas bus gerai, o ir manoji isties labai savarankiska tiek puoduoko tiek valgymo reikalais. Ketvirtadieni eisim susipazinti su aukletoja.
Yra dar cia" kISKUCIU" ?
Atsakyti
QUOTE(ksem @ 2014 08 26, 18:15)
Na va, issiaiskinau, mes "Kiskuciu" grupeje. Vaikai bus metais vyresni uz manaja, grupe jau perna suformuota. Nuramino, kad viskas bus gerai, o ir manoji isties labai savarankiska tiek puoduoko tiek valgymo reikalais. Ketvirtadieni eisim susipazinti su aukletoja.
Yra dar cia" kISKUCIU" ?

Mes taip pat is "kiskuciu" smile.gif ir mano pakankamai stavarankiska, o jei tik metais vyresni tai gerai smile.gif o kelinta valanda jus eisit, butu saunu kartu nueiti smile.gif
Atsakyti
Pakliuvote pas nuostabią auklėtoją Iloną. Enrika ir Jolanta taip pat labai malonios ir mielos...
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2014 08 26, 16:43)
aš dar dėl to kilimo... jeigu kartais nenupirktų, gal griebti jį? aš galiu ir paimti, bet tik va su finansais sunkiai -kol atgausiu tuos 100 lt. nedateksiu iki algos.....
kilimas prie Žalgirio stadiono. (kaip tik kur mano mama gyvena  biggrin.gif )

Jei tik gali, griebk 4u.gif ...aš iš savo pusės tikrai pažadu pamokėt kaip tik galima greičiau...ir primečiau, kad čia gaunas 12 kv...tai reik dar vieno, nes ten du kilimai, ne vienas...Vienas palei miegamojo sieną, ir dar vienas prie lango...Mergaičių kampelis ten toks, yr kilimas irgi nemažas..o manau, visų tėvų interesas yr kad vaikai nešaltų užpakaliukų, ypač kai bus pratinami be pampersų būt...dėl gr - bus 18 vaikų ir čia maksimalus galimas skaičius toks...man del sutarčių įdomu, ar gavot savo jau?

Atsakyti
QUOTE(evk @ 2014 08 26, 19:27)
Pakliuvote pas nuostabią auklėtoją Iloną. Enrika ir Jolanta taip pat labai malonios ir mielos...

darzelyje tas ir svarbiausia, kad butu saunios aukletojos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanto0526 @ 2014 08 26, 20:45)
darzelyje tas ir svarbiausia, kad butu saunios aukletojos smile.gif

kaip saunu kad taip tevai rupinasi vaikuciais operatyviai... o is Giliuku cia nieko nera reiks gal kai bus susirinkimas kazka organziuoti.. sad.gif
Atsakyti