Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Spygliukas

QUOTE(Lietuva @ 2014 08 27, 15:52)
taigi. susisiekiau su auklėtoja "Skruzdėliukų", tai ji pritarė mano minčiai nupirkti kilimą. Nieko neminėjo, kad kas atsineš. Sakė man duos pinigus kai bus darbe. Bus pirmadienį. Radau dar pigiau ir dar gražesnis, tik ne 3x4 o 2,5x3  bet tirkai žaismingesnis spalvotas.
ir lazdynuose visai šalia. tai manau tikrai nupirksiu (80 lt. prašo, o gal dar nuderėsiu),t ai gausis po 3,5 lt. nuo vaiko. o gal ir 3 lt. tebus. žiūrint už kiek nuderėsiu.
Tikiuosi tėvelių supratingumo, o ne kritikos  rolleyes.gif

va šitas kilimas 80 lt. bet kaip sakiau, gal dar nuderėsiu kažkiek.

spauskite ant foto - bus didesnis vaizdelis

user posted image

Tikra šaunuolė 4u.gif sugebėjai rast dar gražesnį ir pigesnį. Aišku, kad paimk, juk neprapuls tikrai, net su tais dviem buv. kilimais visai plika buvo daugiau kaip pusė salės..sakau, ten 2-3 kilimų reik, kad padengt daugumą plikų grindų. Tik primečiau, kad biški mažokas, 7,5 kvadrato tik...netilps vaikučiai visi, tikrai reiks dar bent vieno didesnio...
Atsakyti
QUOTE(Julisijak @ 2014 08 27, 19:19)
jolanta o i kokia grupe?smile.gif

is kiskuciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2014 08 27, 17:52)
taigi. susisiekiau su auklėtoja "Skruzdėliukų", tai ji pritarė mano minčiai nupirkti kilimą. Nieko neminėjo, kad kas atsineš. Sakė man duos pinigus kai bus darbe. Bus pirmadienį. Radau dar pigiau ir dar gražesnis, tik ne 3x4 o 2,5x3  bet tirkai žaismingesnis spalvotas.
ir lazdynuose visai šalia. tai manau tikrai nupirksiu (80 lt. prašo, o gal dar nuderėsiu),t ai gausis po 3,5 lt. nuo vaiko. o gal ir 3 lt. tebus. žiūrint už kiek nuderėsiu.
Tikiuosi tėvelių supratingumo, o ne kritikos  rolleyes.gif

va šitas kilimas 80 lt. bet kaip sakiau, gal dar nuderėsiu kažkiek.

spauskite ant foto - bus didesnis vaizdelis

user posted image

Nu va buvom nuvažiavę, bet nepaėmėm verysad.gif Kilimas superinis, fainas, bet purvinas. O tokį išvalyti tai 100 lt. gali kainuoti. Plaunamų siurblių neturim ir nepažįstu aks turėtų.... tai sutarėm, kad jie išvalys (jei sutiks) ir tada jau 80 lt. liks kaina. Vešis į kaimą lyg plauti. Bet gali ir nesutikti dar, nes ten kiti pardavinėja, o ten pas mamą jų paliktas kilimas. Ten visur remontas ir kilimas aišku nevalytas, toks ir parduodamas, nors foto tai atrodo kaip naujas.

tai labai tikiousi, kad išplaus jie ten tam kaime kažkaip, nors nelabai suprantu kaip plaus, su rrankom, su šepečiu? unsure.gif

o gal kas turit plaunamus siurblius, gal pagelbėtumėt šitam reikale?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 27 rugpjūčio 2014 - 21:10
...Įmanoma išplaut rankom, su šepečiais, esu savo laiku plovus kaime, padžiovei saulėj ir vsio....vargas, bet išplaunama...aišku, su geru šlapio valymo siurbliu nėr ką veikt...Mano tik galingas, bet sausas valymas...na o vaikams tai tikrai reik gerai išvalyto nuo remontų...juk ir sualergizuot gali kitą....žodžiu, gal patys išvalys, jei nori parduot....galim tada ir dadėt tada litą kitą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2014 08 27, 22:09)
Nu va buvom nuvažiavę, bet nepaėmėm verysad.gif  Kilimas superinis, fainas, bet purvinas. O tokį išvalyti tai 100 lt. gali kainuoti. Plaunamų siurblių neturim ir nepažįstu aks turėtų.... tai sutarėm, kad jie išvalys (jei sutiks) ir tada jau 80 lt. liks kaina. Vešis į kaimą lyg plauti. Bet gali ir nesutikti dar, nes ten kiti pardavinėja, o ten pas mamą jų paliktas kilimas. Ten visur remontas ir kilimas aišku nevalytas, toks ir parduodamas, nors foto tai atrodo kaip naujas.

tai labai tikiousi, kad išplaus jie ten tam kaime kažkaip, nors nelabai suprantu kaip plaus, su rrankom, su šepečiu?  unsure.gif

o gal kas turit plaunamus siurblius, gal pagelbėtumėt šitam reikale?

Merginos, siūlau pirkti tik naują daiktą ir iš parduotuvės. Juk yra ir higienos normos. Kokie dar valymai schmoll.gif
Tuose pačiuose Senukuose galima nupirkti vaikišką kiliminę dangą su gatvelėmis ir t.t. rolleyes.gif

O Jūs įsitikinusios,kad darželis kilimo neduos? Taip, šitą kilimą iš grupės išsineš, tačiau juk kitos grupės į mokyklą neišsinešė kilimų... reiktų direktorės užklausti.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 27 rugpjūčio 2014 - 22:11
QUOTE(coco5 @ 2014 08 27, 23:56)
Merginos, siūlau pirkti tik naują daiktą ir iš parduotuvės. Juk yra ir higienos normos. Kokie dar valymai schmoll.gif
Tuose pačiuose Senukuose galima nupirkti vaikišką kiliminę dangą su gatvelėmis ir t.t. rolleyes.gif

O Jūs įsitikinusios,kad darželis kilimo neduos? Taip, šitą kilimą iš grupės išsineš, tačiau juk kitos grupės į mokyklą neišsinešė kilimų... reiktų direktorės užklausti.. rolleyes.gif

išsakau tik savo asmeninę nuomonę:
Aš kažkaip manau, kad tikrai ne visur reikia pulti tuos naujus pirkti. Bent aš tai ir neturiu iš ko. Ir tas besaikis vartojimas, vis pirkimas naujo, naujo, kad tik naujo, man ne prie širdies - tuo labiau, jei galima tą patį daiktą perimti ir juo naudotis. Mano abiejų vaikų rūbeliai, žaislai ir kt. iš antrų, o gal ir trečių rankų (bet jei daiktas kokybiškas - tai dar tiek pat atgyvens)

Manau tikrai jei kilimas bus išvalytas, kodėl gi nesutaupius. Patikėkit ne visi gali mestis daugiau Lt. O kur dar kitos neišvengiamos rinkliavos, kurios laukia.

Jei kilimas būtų paskirtas grupei, tai auklėtoja apie tai jau tikrai būtų žinojusi.
Atsakyti
jei yra koks senesnių laikų kilimas, tai irgi ne išeitis, nes nežinia kokia to kilimo švara ir higieniškumas taipogi, plius turėkim omenyje vyresnių vaikų ligas ir pan. Ant to kilimo gi sės patys pažeidžiamiausi, iš namų aplinkos išėję vaikiukai. Vienzo, bet kokiu atveju reik gero isvalymo ne šlapiu skudaru. Pati esu uz tai, kad pirkt apie 20 kvadratu kilimines dangos, apsiuti, ir vsio. Ji sintetine, su veilokine apačia. Tai nebus vargo su ja nei alergiukams, nei valymo prasme. Kaina tada aisku bus apie 400 minimum, kas kitiems gal netinka mestis po daugiau, tai aš už bendrą kompromisą: kilimas turi būt didelio ploto ir nekelt abejonių higienos prasme, trumpo plauko, geriau sintetinis ir nesvarbu iš kur.o auklėtoja dėjo akcentą, kad jų reiks tikrai, nes abu išneš kitur.
Atsakyti
Spygliukas, žiūriu, savam amplua nei kilimų, nei žaisliukų, nei remontų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 08 28, 11:55)
jei yra koks senesnių laikų kilimas, tai irgi ne išeitis, nes nežinia kokia to kilimo švara ir higieniškumas taipogi, plius turėkim omenyje vyresnių vaikų ligas ir pan. Ant to kilimo gi sės patys pažeidžiamiausi, iš namų aplinkos išėję vaikiukai. Vienzo, bet kokiu atveju reik gero isvalymo ne šlapiu skudaru. Pati esu uz tai, kad pirkt apie 20 kvadratu kilimines dangos, apsiuti, ir vsio. Ji sintetine, su veilokine apačia. Tai nebus vargo su ja nei alergiukams, nei valymo prasme. Kaina tada aisku bus apie 400 minimum, kas kitiems gal netinka mestis po daugiau, tai aš už bendrą kompromisą: kilimas turi būt didelio ploto ir nekelt abejonių higienos prasme, trumpo plauko, geriau sintetinis ir nesvarbu iš kur.o auklėtoja dėjo akcentą, kad jų reiks tikrai, nes abu išneš kitur.

Visiškai pritariu. Mano vaikas taip pat alergiškas.
Papildyta:
QUOTE(Žilinskienė @ 2014 08 28, 13:01)
Spygliukas, žiūriu, savam amplua nei kilimų, nei žaisliukų, nei remontų biggrin.gif

Žinokit, ne visose grupėse taip yra. Yra puikių suremontuotų grupių, mažiukų grupės pirmame aukšte deja prasčiausios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 28 rugpjūčio 2014 - 12:51
QUOTE(coco5 @ 2014 08 28, 12:45)

Žinokit, ne visose grupėse taip yra.  Yra puikių suremontuotų grupių, mažiukų grupės pirmame aukšte deja prasčiausios.

gal, bet mažiukai nuo seno ten apleisti. Kai mes savu laiku Spygliuką pakeitėm Riešutėliu, tai vaizdas susidarė jog juos finansuoja dvi skirtingos savivaldybės.
Atsakyti
Dėl kilimo rugsėjo 1 dieną siūlau apsitarti gyvai. Aš asmeniškai tikrai neturėsiu lt. mestis jei kainuos 400 lt.
Taigi pasitarsime gyvai ir žiūrėsim ką mano dauguma.

Beje šį šeštadienį labai svarbi diena mūsų "Skruzdėliukų" auklėtojai. Jei ką domina, rašykit až, parašysiu kas ir kaip. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žilinskienė @ 2014 08 28, 14:04)
gal, bet mažiukai nuo seno ten apleisti. Kai mes savu laiku Spygliuką pakeitėm Riešutėliu, tai vaizdas susidarė jog juos finansuoja dvi skirtingos savivaldybės.

man irgi gaila, kad darželiai taip nevienodai pasiskirsto lėšas... nuo Direktorės priklauso,kaip panaudoja pinigus, mes irgi esame jį lankę, dabar lankome kitą...vaizdas tikrai panašus, kad finansuoja skirtingos savivaldybės ... nes ir aikštelė tragiška vaikų spygliuko, pas mus naujos sutvarkytos, grupės, kaip diena ir naktis skiriasi...tvora ne tarybinė , o nauja, aukšta, saugi, kažką reik daryt kitaip, ne patiems tėvams pirkinėti, o domėtis, kur eina jūsų du proc, nes neabejoju, kad mokate darželiui... ir kaip paskirstomos lėšos 4u.gif
Atsakyti