Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Spygliukas

QUOTE(Dra-cena @ 2015 06 02, 20:07)
Kaip gerai nuteikia tokie komentarai teigiami! Aciu! Matau, kad jus turite tokio pat amziaus dukra, negavote sio darzelio? Gal net nebegyvenate lazdynuose, bet vistiek smalsu  blush2.gif

Mes gyvename Pašilaičiuose, šį darželį buvom gavę atsitiktinai, kai negavome darželio savo rajone, ir ieškojome vietos vaikui visuose aplink esančių rajonų darželiuose, kurie nors kiek pakeliui ar man ar vyrui į darbą :-)
O dabar be galimybės į jį papulti, nors nostalgiškai atsimename su vyru, ir nelabai tiktų , nes sūnus į mokyklą pašilaičiuose eis, būtų nepatogu du vaikus į skirtingas vietas nuvesti:)
Atsakyti
Sveiki,

ir mes nuo rudens lankysime spygliuka 1.5-3m. grupe smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki ir mes nui rugsejo lankysim spygliuko lopselio nauja grupe
Atsakyti
QUOTE(zanettik @ 2015 06 08, 20:57)
Sveiki ir mes nui rugsejo lankysim spygliuko lopselio nauja grupe

Ir mes nuo rugsejo i spygliuka papuolem, i paciu maziausiu grupe smile.gif kazkaip net nesitiki, kad prieme, tikrai galvojom kad negausim siemet, aisku is Pilaites reikes vezioti, bet vistiek labiau apsimoka, negu su privaciu...o kaip ten su dokumentais, reikia skubeti nesti juos, ar iki rugsejo reikia susitvarkyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iparado: 09 birželio 2015 - 11:27
QUOTE(iparado @ 2015 06 09, 11:23)
Ir mes nuo rugsejo i spygliuka papuolem, i paciu maziausiu grupe smile.gif kazkaip net nesitiki, kad prieme, tikrai galvojom kad negausim siemet, aisku is Pilaites reikes vezioti, bet vistiek labiau apsimoka, negu su privaciu...o kaip ten su dokumentais, reikia skubeti nesti juos, ar iki rugsejo reikia susitvarkyti?

As buvau darzeliuke jau, pasake pazyma is darbo atnesti gimimo liudijima ir pazyma is daktaru iki rugpjusio 1 dienos, kadangi veliau nepatvirtinus ateijimo i darzeli isbraukia. o kokia grupe maziuku gal nauja? gal grupiokai bus vaikai:D
Atsakyti
QUOTE(zanettik @ 2015 06 09, 12:10)
As buvau darzeliuke jau, pasake pazyma is darbo atnesti gimimo liudijima ir pazyma is daktaru iki rugpjusio 1 dienos, kadangi veliau nepatvirtinus ateijimo i darzeli isbraukia. o kokia grupe maziuku gal nauja? gal grupiokai bus vaikai:D

A kas zinau kokia grupe biggrin.gif mes uzrasem ir neseniai pamatem kad patekom, bet daugiau jokios info neturim...o kas per pazymos is darbo ir daktaru? abieju tevu pazymu reikia ir kokios jos turetu buti?
P.S. jau issiaiskinau - pazymos is darbo,kad mokesciai eina i Vilniu, ar kazkas tokio, pazyma is seimos gydytojo...idomu kokie paskutiniai atsiliepimai apie aukletojas ir tvarka sitame darzelyje yra? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iparado: 09 birželio 2015 - 15:40
Ir man idomu kaip auletojos.smile.gif siap nustebau kad langai ne platikiniai bet valdzia pasirodo labai jau mandagus , tai kol kas priekaistu neturiu:D o del grupes pas mane vilnius.lt matosi kokia grupe taip ir parasyta lopselio nauja grupe.
mums liko tik odontologa praeit ir viskas pazyma jau turim.
tai vat kita savaite keliausim i darzeli susipazint su aplinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zanettik @ 2015 06 09, 20:21)
Ir man idomu kaip auletojos.smile.gif siap nustebau kad langai ne platikiniai bet valdzia pasirodo labai jau mandagus , tai kol kas priekaistu neturiu:D o del grupes pas mane vilnius.lt matosi kokia grupe taip ir parasyta lopselio nauja grupe.
mums liko tik odontologa praeit ir viskas pazyma jau turim.
tai vat kita savaite keliausim i darzeli susipazint su aplinka biggrin.gif

Tai kad maciau jus norite keisti darzeli, tai gal dar kas nors apsikeis ir I kita eisite smile.gif musu grupe - "NAUJA (LOPŠELIS)" na kad langai ne plastikiniai tai nelabai gerai, tikekimes ziema gerai uzkamsyti bus smile.gif bet aplinka ten jo tai tikrai grazi, yra kur vaikus pavedzioti...del aukletoju, nelabai kur randu nauju komentaru ir atsiliepimu, yra tik kokiu 5 metu senumo, tai sako viskas ok td buvo...
per kiek gydytoju reikia eiti, norint ta pazyma gauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iparado: 09 birželio 2015 - 21:20
QUOTE(iparado @ 2015 06 09, 21:18)
Tai kad maciau jus norite keisti darzeli, tai gal dar kas nors apsikeis ir I kita eisite smile.gif musu grupe - "NAUJA (LOPŠELIS)" na kad langai ne plastikiniai tai nelabai gerai, tikekimes ziema gerai uzkamsyti bus smile.gif bet aplinka ten jo tai tikrai grazi, yra kur vaikus pavedzioti...del aukletoju, nelabai kur randu nauju komentaru ir atsiliepimu, yra tik kokiu 5 metu senumo, tai sako viskas ok td buvo...
per kiek gydytoju reikia eiti, norint ta pazyma gauti?

taip noriu keist nes kitas darzelis prie pat namu, bet kad nelabai iseina keist del to susitaikysiu, del daktaru tai stomotologas , slapimo priduot , kraujo mums nereikia nes neseniai pridavinejom, ir viskas pas pediatra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zanettik @ 2015 06 10, 15:09)
taip noriu keist nes kitas darzelis prie pat namu, bet kad nelabai iseina keist del to susitaikysiu, del daktaru tai stomotologas , slapimo priduot , kraujo mums nereikia nes neseniai pridavinejom, ir viskas pas pediatra smile.gif

Hmm, gal ir mum td reiketu parasyti del keitimo, seip geriausia mum Pilaitej butu, bet kazi ar kas nores...
Atsakyti
Naaaa...ne vieni pilaitiškai yra baisiai laimingi apskritai gavę darželį...ir, ko gero, pusė jų vežioja vaikus į Lazdynų darželius. Tas vežiojimas tai užpypina, bet vaikai pušyne užtat, jei tik turi progų pabūt lauke.

O man klausimas jau kaip senbuvės - vėl gavau žin, kd vaikas gavo darželį ir kad reik pristatinėt dokumentus iki 08 01...Tai čia kaip? Gal vyresnių vaikų mamos apšvies?

Dėl ligų tai jūs teisios, abidna tik, kad kiekviena sloga mano vaikui baigiasi pūliniu sinusitu ir antibiotiku kursu - nuo rugsėjo imtinai juos gėrėm 6 kartus...va kai tokie dalykai darosi...tai mintimis kai kam siunti ne itin kokią energiją cool.gif O šiaip..Matyt reik pasveikint visus naujus būsimus daržiuko lankytojus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 10 birželio 2015 - 21:15
QUOTE(Violeta* @ 2015 06 10, 20:57)
Naaaa...ne vieni pilaitiškai yra baisiai laimingi apskritai gavę darželį...ir, ko gero, pusė jų vežioja vaikus į Lazdynų darželius. Tas vežiojimas tai užpypina, bet vaikai pušyne užtat, jei tik turi progų pabūt lauke.

O man klausimas jau kaip senbuvės - vėl gavau žin, kd vaikas gavo darželį ir kad reik pristatinėt dokumentus iki 08 01...Tai čia kaip? Gal vyresnių vaikų mamos apšvies?

Dėl ligų tai jūs teisios, abidna tik, kad kiekviena sloga mano vaikui baigiasi pūliniu sinusitu ir antibiotiku kursu - nuo rugsėjo imtinai juos gėrėm 6 kartus...va kai tokie dalykai darosi...tai mintimis kai kam siunti ne itin kokią energiją  cool.gif  O šiaip..Matyt reik pasveikint visus naujus būsimus daržiuko lankytojus 4u.gif

Na mums nera taip blogai, darzelis pakeliui I darba, bet aisku prie namu butu geriau, nes seimoj tik viena masina yra... o I darba veza tarnybinis transportas, tai isvis nereiketu automobilio varyti td smile.gif aisku dziaugiames kad gavom iskarto, o ne po metu ar dvieju, nesitikejom net kad pateksim...del dokumentu, tai jei cia sneka apie tuos pacius, tai surasyta ko reikia, man atrodo tas pats galioja ir maziausiuju tevams ir vyresniu...
Atsakyti