Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Spygliukas

Sveikutės 4u.gif

Norėjau pasiteirauti...pasiskaičiau apie darželį "Drevinukas" tai plaukai pasišiaušė dėl įspūdžių, o kaip šitam darželį, ar kam teko ilgėliau pastebėti iš šalies kaip auklėtojos būna su vaikais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geluta @ 2005 09 29, 08:49)
Sveikutės  4u.gif

Norėjau pasiteirauti...pasiskaičiau apie darželį "Drevinukas" tai plaukai pasišiaušė dėl įspūdžių, o kaip šitam darželį, ar kam teko ilgėliau pastebėti iš šalies kaip auklėtojos būna su vaikais  4u.gif

geri ispudziai ar blogi, kad plaukai siausiasi? doh.gif

Seip mano vaikai lanko Spygliuka 4u.gif
Negaliu pasakyti apie visas aukletojas, bet musu aukletojos tiesiog nuostabios thumbup.gif . Labai moka uzsiimti su maziais, rupinasi. Labai dziaugiuosi musu aukletojomis 4u.gif
Uz darzelio yra miskelis, kuriame vaikai buna, daug erdves. Tai didelis pliusas. Daug bureliu, bet cia gal aktualu vyresniu mamyciu vaikams. Grupes tvarkingos, suremontuotos. Maziu grupej gal nera daug zaislu, bet vel gi, manau, tai priklauso tik nuo tevu, jei turi galimybe ir noro, tai visada galima pagausinti ir pagrazinti 4u.gif Tai bandysim ta daryti blink.gif
Kas cia dar? Jei sugalvosit lankyti Spygliuka, tai uzrasyti labai paprasta, nereikes nei stoveti eilese, nei kam nors kysiu duoti (kaip tai yra nemazai Vilniaus darzeliu). Priima nuo metu tik pageidautina, kad vaikutis vaiksciotu. Lyg ir viskas 4u.gif
Tiesa, siuo metu yra siokiu tokiu problemu su darzelio logopede. Bent jau mes ju turim. Bet apie tai kaip jas sekasi spresti parasysiu veliau tongue.gif
Atsakyti
Žadu savo mažiuką leisti į šį darželį. Gal galėtų papasakoti kas, kokios auklėtojos lopšelio grupėje dabar yra. Ir apskritai kokia ten situaciją-labai jau neramu, tai norisi kuo daugiau žinoti.
Atsakyti
QUOTE(mintta @ 2006 01 31, 11:23)
Žadu savo mažiuką leisti į šį darželį. Gal galėtų papasakoti kas, kokios auklėtojos lopšelio grupėje dabar yra. Ir apskritai kokia ten situaciją-labai jau neramu, tai norisi kuo daugiau žinoti.

As uzrasiau nuo balandzio 1 dienos, kai zuikiui sukaks metai. O tavo mazius kokio amziaus?
Beje, paskaityk visa tema, tik ji dabar kazko pritilusi g.gif Mamos, kaip jums ten sekasi? Ar vis dar patenkintos lopseliu?

As vesiu i maziausiuju grupe, kurioje dabar yra 9 vaikai (nors sake tiek niekad nebuna). Ta diena, kai nuejau buvo tik 3 tongue.gif . Pasirode, kad auklyte Jurate yra mano sena pazystama. Ir yra tikrai labai silta bei miela mergina ax.gif . Ji laidavo uz aukletoja (gaila, bet nepaklausiau jos vardo - tokia tamsi ~ 30 metu amziaus) sakydama, kad "savo vaiko tikrai nebijociau jai palikt".

Taigi tikrai apsiraminau ir drasiai pasirinkau si darzeli. Liko tik viena salyga ivykdyt - kad maziukas vaiksciotu. Visa kita sake, kad ismoko. Nors ant puoduko mano zuikis jau sedi, tik pats dar nevalgo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinka: 31 sausio 2006 - 22:59
Savo mažių žadu leist nuo gegužės, tik vat ir turim iki to laiko išmokt vaikščiot ir ramiai ant puoduko sėdėt biggrin.gif .
Skaičiau visus pasisakymus, todėl ir įdomu, kaip ten dabar situaciją, labai jau sunku ir neramu leist tokį mažiuką verysad.gif
Atsakyti
Na ko tai nieks neraso kaip jiems gerai ar blogai "Spygliuke" g.gif tongue.gif 4u.gif

Mintta, o kada gimes tavo zuikis? Mazu i viena grupele pretenduojam mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes jau kelis menesius lankom ta darzeli, maziausiuju grupe. Kol kas esam viskuo patenkinti. Auklytes tikrai labai geros. Tik va mano mazyle daznokai sirgt pradejo verysad.gif Lanko tikrai daugiau nei 3 vaikai. Gal tas per tuos didziausius salcius buvo. Tik kad vaikai jau biski smile.gif didesni nei vineriu metuku. Siaip pavasary tai manyciau kad daugumai bus apie 2 metai. Maniske tai is vis dicke jau bus tongue.gif Tai net ir nezinau ka cia daugiau papasakoti g.gif
Siaip i lauka kartais aukletojos galetu vaikus isvest, nes ziema tai is vis neveda. Bet gal tas ir gerai g.gif Nezinau kaip kitose darzeliuose.
Atsakyti
Mano maziukas lanko si darzeli smile.gif geros aukletojos,bet buvau viena karta nusivylusi ir pakelusi veja,kai maziukui kalesi dantukai jos nemalsino skausmo ir lauke vakaro,kol as pasirodziau schmoll.gif
Atsakyti
[FONT=Arial]labas, mamyte. Norejau suzinoti apie kokiu vaistukus jus kalbate. Ar jus tikrai lankote varlyciu grupe?
QUOTE(Goote @ 2006 02 05, 18:35)
Mano maziukas lanko si darzeli smile.gif  geros aukletojos,bet buvau viena karta nusivylusi ir pakelusi veja,kai maziukui kalesi dantukai jos nemalsino skausmo ir lauke vakaro,kol as pasirodziau schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Goote @ 2006 02 05, 17:35)
Mano maziukas lanko si darzeli smile.gif  geros aukletojos,bet buvau viena karta nusivylusi ir pakelusi veja,kai maziukui kalesi dantukai jos nemalsino skausmo ir lauke vakaro,kol as pasirodziau schmoll.gif

gal tiesiog nepamate spintelej paliktu vaistuku, ar neperspejai, kad kalasi dantukai ir kad pateptu, nes ir paciom aukletojom geriau, kai vaikas ramus, linksmas. Tai nemanau, kad specialiai netepe. Na cia tik mano nuomone, aisku. Nezinau as situacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Goote @ 2006 02 05, 18:35)

O kokia jus grupe lankot? Pagal gimimo metus turetu buti varliuku, bet Kajaus vardu berniuko nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(mintta @ 2006 01 31, 12:23)

QUOTE(evelinka @ 2006 01 31, 23:58)
As uzrasiau nuo balandzio 1 dienos, kai zuikiui sukaks metai.
Beje, paskaityk visa tema, tik ji dabar kazko pritilusi  g.gif Mamos, kaip jums ten sekasi? Ar vis dar patenkintos lopseliu?

As vesiu i maziausiuju grupe, kurioje dabar yra 9 vaikai (nors sake tiek niekad nebuna). Ta diena, kai nuejau buvo tik 3 tongue.gif . Pasirode, kad auklyte Jurate yra mano sena pazystama. Ir yra tikrai labai silta bei miela mergina ax.gif . Ji laidavo uz aukletoja (gaila, bet nepaklausiau jos vardo - tokia tamsi ~ 30 metu amziaus) sakydama, kad "savo vaiko tikrai nebijociau jai palikt".

Taigi tikrai apsiraminau ir drasiai pasirinkau si darzeli. Liko tik viena salyga ivykdyt - kad maziukas vaiksciotu. Visa kita sake, kad ismoko. Nors ant puoduko mano zuikis jau sedi, tik pats dar nevalgo  blush2.gif

Sveikutes 4u.gif

Maniskis lanko sio darzelio maziausiuju varliuku grupe. Ten visi vaikuciai 2004 gimimo. Ir svarbiausia salyga, kad moketu vaikscioti. Jusiskiai greiciausiai iki rugsejo lankys kartu ir jei susidarys 2005 gimimo grupe atskirs vaikus. Nes mums taip buvo, pradejom lankyti pernai geguzi, vaikui buvo metai ir menuo. Visa vasara ejo su didesniais, o nuo rugsejo atskyre.

Aukletoja Evelinka apie kuria rasei - Laima. Ji ir auklyte Jurate yra thumbup.gif mums labai patinka. O kita aukletoja Snieguole maziau pazistam, nes buna tik karta per savaite, bet ir gera.

O valgyt patys ismoksta po truputi ir prie puodu pratina ir piesia, lipdo, eina i muzikos uzsiemimus visi du kartus per savaite t.t.

Kai lauke palankus oras eina du kartus per diena, pries pietus valanadai ir po vakarienes. Dabar ziema neina i lauka. Atrodo galetu, bet kai pagalvoji. Kol visus aprengsi, pirmieji sukais. Ir sugaudyk tokius vaiksciotojus lauke prirengtus meskiukus, kad sniege neissivoliotu.
Atsakyti