Įkraunama...
Įkraunama...

Auklių agentūros

unsure.gif Sveikos, praradau viltį pati išsirinkti gerą auklę. Gal sakau kreiptis į agentūrą? Gal žinote kiek auklių jos pasiūlo? Ar kas nors samdėte? Ar patiko auklės darbas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 11 lapkričio 2010 - 04:05
As kreipiausi i "Padejeja". Gavom jauna miela mergicka, labai pareiginga, mylincia vaikus. Jos su mano dukryte tikrai tapo draugem. Net dabar, kai ta aukle seniai nebedirba pas mus (ji dabar studijuoja), merginos susiskambina, pakalba apie ora ir "meiles" reikalus smile.gif .

Buvo labai malonu, kad pirmuosius menesius vis sulaukdavau skambuciu is "Padejejos", klausinedavo, ar viskas gerai, ar aukle tinka, ar kokiu pastabu neturim. Skambindavo direktore, tai kazkaip telefonu ir su ja susidraugavom. Veliau, kai, gimus mazyliui, man prireike namu tvarkytojos- irgi pagelbejo, skyre pacia geriausia moteriske uz tokia mizerna kaina doh.gif , kad nedrisau tike moketi - mokejau kiek daugiau... Ir moketi antra syki uz zmogaus suradima nereikejo. Uz aukle reikejo sumoketi, berods, fiksuota mokesti- 200 litu. Bet tik po to, kai ji pradirbo menesi, ir kai mes apsisprendem, kad tikrai ji tinka.

Tiesa, i atranka atsiunte dvi mergickas. Daugiau prasiau nebesiusti, nes abi buvo super mielos. Net sunku buvo antrajai atsakyti (nors siaip, kai gyvenom kitame mieste, tai dukrai aukle rinkdavau labai piekabiai- perziuredavau gal 30 kandidaturu...). Dukra issirinko. O man tai gal net antroji labiau patiko - labai siltas zmogus, matesi. Taciau pirmoji labiau isoriskai primine ankstesne aukle...

Taigi, turiu puikia patirti su sia agentura. Jei kada prireiks- tik i ja ir kreipsiuos. thumbup.gif
Atsakyti
Aš nemėgstu vargti pati ir ką galiu, tai patikiu kitiems rolleyes.gif Aš kreipiausi į agentūrą "Mama ir auklė". Turiu pirmą ir turbūt paskutinę auklę, vis pasibaiminu, kad ji tik netekėtų ar nesumanytų mano Laurytės auklėjimo atsisakyt laugh.gif Kiek auklių pasiūlo? pamenu davė visą katalogą su "laisvų " auklių anketom ir psichologo atlikta auklės "analize". Išsirinkom porą..susitikau tik su viena ir iškart sutikau, jog ji būtų mano dukros aukle. Daugiau nereikėjo ieškot, susitikinėt. Tikrai likau labai patenkinta. O šioje auklių agentūroje irgi nesame užmiršti wink.gif gaunam laiškučių, man irgi skambino klaust ar viskas gerai, kai auklė jau dirbo. Labai nuoširdžiai nustebino dukrytei siųstas sveikinimas, net ranka rašytas atvirukas..Buvo išties gera ir tas sveikinimas dabar ilsisi jos "vaikystės albume". Ir auklė labai šauni mergina. Neturiu priekaištų, o kad visoms mamoms taip sektųsi wink.gif

Kai pasamdžiau auklytę dukrai, tai jai buvo 21 metai. Dabar jau 22-eji. Pas mus auklė dirba jau 1,5 metų.
Žinokit, po atostogų vaikas pirmą dieną krykštavo net, tiek emocijų buvo, kad jos Linutė sugrįžo. Kitaip ir nevadina, tik mažybiniu vardu. Kartais, kai mes norime dukrytę pabučiuoti sako "Linute buka nori" (Linutės bučkio noriu). Ir per atostogas vis prisimindavo. O tai mane džiugina. Vadinasi vaikas būdamas su ja yra laimingas, o ko daugiau reikia??
Atsakyti
Šiandien einu į agentūrą AUKLĖ rinktis auklės. Gal kas joje jau buvo ir galėtų parašyti savo įspūdžius?
Atsakyti
Vasaros pabaigoje mums jau reikes aukles, todel butu idomu, kokiu budu jus savo mazyliui ieskojot aukles? Ar bandet per kokias nors auklių agentūras?
Atsakyti
Auklę susiradom per pažįstamus. Teko samdyti ir per agentūrą, bet nusivylėm - išmesti į balą pinigai
Atsakyti
Aš auklę radau per agentūrą "Auklė".
Atsakyti
QUOTE(RamuneA @ 2005 04 01, 12:35)
Aš auklę radau per agentūrą  "Auklė".



O koks mokestis agenturai?
Atsakyti
4u.gif
keliu į viršų šią temelę
kaip tik šiuo metu ieškau žmogaus auklytės darbui, bet baigiu prarasti viltį kad rasiu pati cry.gif pasitarėm su vyru ir kilo mintis kreiptis į auklių agentūrą. Mamos kurios susidūrėte su agentūromis brūkštelkite savo nuomonę, įspudžius labai norėčiau išgirsti viską ką žinote.
Ačiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

buvau nuejusi i "Aukles" agentura, mokestis vienkartinis 600lt., o aukliu kainos nuo 700lt. Ir man susidare nuomone jei nori kad aukle uzsiiminetu su vaiku, darytu valgyti, butu energinga ir t.t. tai turi negaileti pinigu ir maziau nei 800lt per men. tai nesvajok kad mokesi.
Butu idomu ir kitu mamyciu nuomone isgirsti.
Atsakyti
Ar kas nors girdejo apie agentura Padejeja?
Kitos agenturos garsios, bet labai jau brangios.
Atsakyti
QUOTE(Rue @ 2005 09 14, 16:08)
Sveikos,

buvau nuejusi i "Aukles" agentura, mokestis vienkartinis 600lt., o aukliu kainos nuo 700lt. Ir man susidare nuomone jei nori kad aukle uzsiiminetu su vaiku, darytu valgyti, butu energinga ir t.t. tai turi negaileti pinigu ir maziau nei 800lt per men. tai nesvajok kad mokesi.
Butu idomu ir kitu mamyciu nuomone isgirsti.

blink.gif g.gif o aš į ją kaip tik ruošiausi kreiptis
Atsakyti