Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

QUOTE(ilionka @ 2008 06 05, 15:29)
Manau tu be reikalo jaudinies. Kai gims vaikiukas, ji pasitrauks i sali ir duos jums ramiai gyvent, tik dbr jai noris jus paglobot  bigsmile.gif

Manau, kad kaip tik ji dar labiau nores padeti...
Atsakyti
O mes su anyta va jau 7 m puikiai sutariam, cia kada buvo jai menulio uztemimas, bet viskas praejo ir vel normaliai... As tai ypac myliu ir gerbiu juos, jie net langvai uzpyksta, kai as jiems nepaskambinu ar neuzlekiu i svecius... blush2.gif Anyta yra tokia poniute, bet ziauriai jaunatviska ir faina thumbup.gif Aisku nebus taip kad visada sutarsim, bet reiks isgyvent kaip nors... O gyvent tai as ne uz ka nenoreciau... nors jie kazkada apie tai galvojo, nama pasistate didziuli, vienas aukstas mums, bet mes su MB liksim savo degtuku dezutej ir visi bus laimingi ir patenkinti... ax.gif
Atsakyti
man tai kazkaip pasiseke su busima anyta smile.gif ji man kaip drauge ir antra mama smile.gif superine tiesiog biggrin.gif .karta nakti man prasidejo "linksmosios dienos", kaip tik su savo brangiuoju pas jo tevus gyvenom. na tai as su didziausiais skausmais kankinausi, kol bransusis pakviete savo motina. tai ji su manimi prasedejo kelias valandas vidury nakties, vaistus nese, visaip guode, ramino, pilva gloste kol uzmigau rolleyes.gif nors paciai jai reikejo anksti keltis i darba, bet vis tiek sedejo ir lauke kol uzmigsiu...
Atsakyti
Na ir prisikaiciau biggrin.gif Isvada: gera anyta sutikti - retenybe. Na ka gi galiu pasakyti apie savaja. Siaip zmogus nuostabus, rami, gera, paslaugi, gerbiu vien del to, kad yra vyro motina. Bet... ji skorpionas smile.gif Nors su skorpionais labai gerai sutariu smile.gif Turiu nuoskaudu, del kuriu man vos tik pradedu kalbeti apie ja, uzverda kraujas mad.gif
Prasidejo viskas nuo to, kad antra vestuviu diena tvarkeme visi gimines stala... Zinoma, daug vyniotiniu, mesu ismeteme. O as pamaciau leksteje istizusias atsaldytas spanguoles ir ismeciau. Galvoju nejaugi vesi namo. Tai kai ji pamate, tai mane prie visu sveciu durnele ar kvaiele isvadino mad.gif kaip patinka? na nieko, gerbiu vyresnio amziaus zmones, tai nieko nesakiau. esme tame, kad ji mane megsta pazeminti, bet tik prie sveciu... Kaip kad igelti noretu. Yra kita marti, na ne marti, bet vyro brolio ilgamete drauge... Tai prie sveciu del bet kokio menkniekio jai sako: ach mano martele saunuolele, auksaranke smile.gif Cia pamate jos siuvineta megstini, nors jis pirktinis smile.gif Bet tokiu stiliumi, kad net vyras pastebejo, jog mane zeminanciai... Zodziu, kai laukiausi, tai prie visu vis mane girdavo ir sakydavo: na va , kaip saunu, bet kokia Astute pasitaisiusi (pastambejusi). Lyg igelti noretu. tai nejaugi as jai besilaugdama sukusti tureciau... Tiesiog is tokiu smulkmenu viskas ir susideda. Kai bendraujam, tai jausmas, kad mano tevai neegzistuoja: anukas ilsesis tik pas juos, viska galesim mes pas juos daryti. Nors mano tevukai visuomet per sventes ir mano uosvius pasikviecia, kad jie vieni neliudetu. Atostogausiu as pas uosvius, kai mano pacios tevai salia gyvena... Ach... na ir issiliejau... ir vyrui pasakiau, kad dziaugtusi, jog esu neaikstinga, o galejau senai su jo tevais nebendrauti... O gal as lazda perlenkiu?
Papildyta:
Bet juk mes irgi kazkada busim anytos ax.gif Bent jau kas sunus augina 4u.gif
Atsakyti
Siaip maniske tai puse velnio,nors velnio pramanyta smile.gif aj kartais faina,bet kartais uzplaukia jai,ir paziuri kartais kaip i koki priesa.vakar susipykom pirma kart,tai aprekiau ojoj doh.gif bet pasirodo,kad ten nesusipratimas buvo.as jai labai dekinga ,kad paziuri suneli,bet kartais mane varo is proto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amante @ 2008 06 04, 19:32)
na as esu sakiusi ne karta jai kad man nereikia pagalbos.ir manasis jai yra sakes kad as ne maza mergaite be va kad jai nedaeina doh.gif  ir ji visur lenda ne tam kad padetu-bet tam kad viskas butu daroma taip kaip ji nori verysad.gif tai dabar savajam pasakiau kad arba einam gyvent atskirai arba keliauju pas mama.tai uz poros savaiciu einam gyventi dviese 4u.gif  drinks_cheers.gif .nors kai pasakem uosviam-tai iskart pradejo sakyt kad palauktumem.sako nusipirksim nama ir visi nevarzomi galesim gyventi.bet as iskart pasakiau kad noriu turet savo namus.jei galeciau isvis i kita miesta issikraustyciau...bet jie ant tiek bijo ta savo vieninteli suneli paleist...tikriausiai anyta mano kad be jos sunelis prazus

sveikinu jus su naujo gyvenimo pradzia drinks_cheers.gif thumbup.gif saunuole kad ryzaisi pakelt ultimatoma.
Papildyta:
QUOTE(amante @ 2008 06 04, 19:55)
beje turiu dar viena klausimeli.kaip anytai pasakyt kad ji musu namuose bus laukiama bet ne kiekviena diena?nes net manasis  jau pasake kad be reikalo kraustysimes nes jo mama vis tiek kiekviena diena sedes pas mus doh.gif  as suprantu kad iki pat dabar gyveno kartu su suneliu ir jai bus sunku bet tikrai nenoriu jos savo namuose kasdiena.o tuo labiau po vaiko gimimo.man uztektu ja matyti ir karta i savaite.butu super thumbup.gif bet va kaip jai tai issaiskint?

pvz.kai mes issikraustem is uosviu,tai buvau ant ju baisiai supykus ir is pykcio speceliai duru jai neatidarydavau kai ji ateidavo gera menesi,o tada ji susiprato kad nera pageidaujama,ir tie apsilankimai pasidare tik per didziasias sventes,o dabar tai mes kitame mieste gyvenam nei jie,tai atsidziaugt negaliu kaip gera.isvis ju nebematau. thumbup.gif
Atsakyti
Seniai buvau uzsukusi i sia temele tai galiu pasisakyti kad as anytos nematau ir nenoriu matyti bet kad gyvena tragiskai suzinau is vyro brolio-gere,geria ir turbut gers kol vienas is ju pakratys kojas,,,,,,o seip vis dar skambina vyrui(savo suneliui)ir vis nori pamokinti gyventi bet skambina tik girta----na tai toks gyvenimelis,,,,,,
visada norejau geros anytos nes esu seip draugiska ir noriu bendrauti bet su tokia kaip mano neimanoma,,,,,
o cia prisiskaiciau visko,yra geru anytu......
o as irgi vis pamastau kad busiu anyta ir tikiuosi ir viliuosi kad nebusiu as slyksti mirksiukas.gif
Atsakyti
O man labai sunku del to, kad mano mama su mano anyta visai nebendrauja. O prasidejo viskas nuo to, kad mano mama kzkada telefonu pasake dar busimai anytai, kad "mano dukra gali geresni vyra gauti", nu ir aisku susipyko abi. Per ta laika ir susituokem su vyru ir jau praejo trys metai, o jos nebebendrauja. mano mama jau ir paskambina anytai ir pasveikina su kokia proga, o ta niekada ir jokia proga nebeskambina, nesveikina ir t.t. Sunkiausia, kad mano sesers anyta labai bendrauja su mano mama ir aisku yra tada mano mamai ka lyginti. Sako kokia cia seimatavo vyro, kad visai su mumis nesiskaito. Zinokit, po kiekvieno musu seimos baliuko zliumbti man tenka, nes siaip mano anyta gera, man niekada blogo nera nieko padariusi, bet va sita situacija man vezi varo ...................
Ka patartumete? Kaip man elgtis? Nes nenoriu visada izeidineti savo mamos ir sakyti, kad ji ati kalta del to, kad nebendrauja .........
Atsakyti
Na negaliu sakyt,kad mano anyta yra gera,ar bloga.Tiesiog mes mazai bendraujam,nes gyvenam ne lietuvoje smile.gif Aisku,jei gyventume kur nors salia,tai manau butu visko doh.gif Nes kaip mano uosvis sako:jei jai tas zmogus naudingas ji bus kaip lapute gera,o jei nenaudingas-tai su zemem sumaisys. bash.gif Buvo taip,kad dar draugaujant man su vyru,ji buvo normaliai ant manes uzvaziavus su savo bambejimu.Ir drebe,kad jos sunus dabar uzsieni yra,uzdirbs daug pinigeliu ir susiras normalesne mergina.Oi kiek asaru isliejau,bet kai as isvaziavau pas jos sunu i uzsieni,tai likau gerute bigsmile.gif Dabar jau kaulija,kad gryztume i lietuva ir kartu gyventume.Tai as saviskiui pasakiau,jei ir grysim i Siaulius,tai kuo toliau nuo anytos.Nes jei gyvensim netoli,tai bus amzinas svecias ji pas mus.Vis patikrins:ar sunelis pavalges,isskalbtas ir taip toliau topsecret.gif
Nieko negaliu sakyt blogo,rupinasi ji mumis,bet kartais to tikrai perdaug doh.gif
Atsakyti
radau šaunią temą, kurioje galėsiu išsilieti lotuliukas.gif Aš savo anytą pomidorais apmėtyčiau jei galėčiau. Ten bobulytė kieta, nervinikė. Susituokėm su vyru beveik prieš 5 metus. Porą metų buvo nieko, nes aš kentėjau, bet dabar visai nebendrauju, nevažioju pas visiškai, vyras su vaiku nulekia karts nuo karto ir viskas. Viskas prasidėjo nuo to, kad aš jai nepatikau,netokius mokslus baigus, netokia mano alga, turiu tik butą, o norėtų, kad turėčiau namą. Kai susžinojo, kad tuoksimės tai net iki paskutinės valandos pudrino smegenis dėl dalyvavimo vestuvėse. Vieną valandą sako atvažiuosiu, kitą jau nebe( uošvio pažinti neteko, nebėr gyvųjų tarpe, nors sakė super buvo). Atlėkė visa pasipūtusi, mano mamai pareiškė, kad geriausią sūnų atiduoda(yra dar brolis ir sesuo), vestuvės vyko kavinėje, tai ji gėrimus pirkosi atskirai prie baro, tipo ant stalo tokio lygio nėra, o kuo toliau tuo gražiau buvo, vis kažkokios smulkmenos, bet jos jau mane dakasė. Vis ji pažemint mane nori, dabar jokio bendravimo, ramybė. Ir su kita marčia tas pats. Per jų vestuves iš vis bajerius skaldė. Tortą pirštu kabino visą vakarą ir ką ji sau mano??? Žodžiu papurtyčiau aš ją, bet nenusileisiu iki jos lygio
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2008 06 28, 12:07)
radau šaunią temą, kurioje galėsiu išsilieti lotuliukas.gif Aš savo anytą pomidorais apmėtyčiau jei galėčiau. Ten bobulytė kieta, nervinikė. Susituokėm su vyru beveik prieš 5 metus. Porą metų buvo nieko, nes aš kentėjau, bet dabar visai nebendrauju, nevažioju pas visiškai, vyras su vaiku nulekia karts nuo karto ir viskas. Viskas prasidėjo nuo to, kad aš jai nepatikau,netokius mokslus baigus, netokia mano alga, turiu tik butą, o norėtų, kad turėčiau namą. Kai susžinojo, kad tuoksimės tai net iki paskutinės valandos pudrino smegenis dėl dalyvavimo vestuvėse. Vieną valandą sako atvažiuosiu, kitą jau nebe( uošvio pažinti neteko, nebėr gyvųjų tarpe, nors sakė super buvo). Atlėkė visa pasipūtusi, mano mamai pareiškė, kad geriausią sūnų atiduoda(yra dar brolis ir sesuo), vestuvės vyko kavinėje, tai ji gėrimus pirkosi atskirai prie baro, tipo ant stalo tokio lygio nėra, o kuo toliau tuo gražiau buvo, vis kažkokios smulkmenos, bet jos jau mane dakasė. Vis ji pažemint mane nori, dabar jokio bendravimo, ramybė. Ir su kita marčia tas pats. Per jų vestuves iš vis bajerius skaldė. Tortą pirštu kabino visą vakarą ir ką ji sau mano???  Žodžiu papurtyčiau aš ją, bet nenusileisiu iki jos lygio

Suprantamas dalykas nes ir mano ne is tu geruju,,,ir as nebendrauju ir ramu,,,,bet jauciu nervu sugadino,nes man tai oho oho doh.gif ,na ka bet mes juk moterys,istvermingos mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as irgi pasisakysiu, stengsiuos kkuo trumpiau biggrin.gif Su savo anyta sutariu labai puikiai,tiesiog SUPER.Del to labai dziaugiuosi,bet kartu ir liudna,nes su anyta sutariu daug geriau nei su savo mama verysad.gif Nieko blogo negaliu pasakyt apie savo mama,tiesiog ji visa gyvenima pradirbo statybose vyru kompanijoj,tai nelabai sekasi pabendraut mergaitiskom temom,taip pat negali islaikyt paslapciu,viska apie ka snekam perpasakoja teciui,o tas visai giminei,jokiu paslapciu verysad.gif O su anyta beveik apie beleka ir belekiek gali kalbetis.Be to kaip apsipykstam su MB ji visada stoja mano pusen blush2.gif Labai gerbiu savo anyta,geresnes ir negalejau gaut thumbup.gif
Atsakyti