Na ir prisikaiciau

Isvada: gera anyta sutikti - retenybe. Na ka gi galiu pasakyti apie savaja. Siaip zmogus nuostabus, rami, gera, paslaugi, gerbiu vien del to, kad yra vyro motina. Bet... ji skorpionas

Nors su skorpionais labai gerai sutariu

Turiu nuoskaudu, del kuriu man vos tik pradedu kalbeti apie ja, uzverda kraujas
Prasidejo viskas nuo to, kad antra vestuviu diena tvarkeme visi gimines stala... Zinoma, daug vyniotiniu, mesu ismeteme. O as pamaciau leksteje istizusias atsaldytas spanguoles ir ismeciau. Galvoju nejaugi vesi namo. Tai kai ji pamate, tai mane prie visu sveciu durnele ar kvaiele isvadino

kaip patinka? na nieko, gerbiu vyresnio amziaus zmones, tai nieko nesakiau. esme tame, kad ji mane megsta pazeminti, bet tik prie sveciu... Kaip kad igelti noretu. Yra kita marti, na ne marti, bet vyro brolio ilgamete drauge... Tai prie sveciu del bet kokio menkniekio jai sako: ach mano martele saunuolele, auksaranke

Cia pamate jos siuvineta megstini, nors jis pirktinis

Bet tokiu stiliumi, kad net vyras pastebejo, jog mane zeminanciai... Zodziu, kai laukiausi, tai prie visu vis mane girdavo ir sakydavo: na va , kaip saunu, bet kokia Astute pasitaisiusi (pastambejusi). Lyg igelti noretu. tai nejaugi as jai besilaugdama sukusti tureciau... Tiesiog is tokiu smulkmenu viskas ir susideda. Kai bendraujam, tai jausmas, kad mano tevai neegzistuoja: anukas ilsesis tik pas juos, viska galesim mes pas juos daryti. Nors mano tevukai visuomet per sventes ir mano uosvius pasikviecia, kad jie vieni neliudetu. Atostogausiu as pas uosvius, kai mano pacios tevai salia gyvena... Ach... na ir issiliejau... ir vyrui pasakiau, kad dziaugtusi, jog esu neaikstinga, o galejau senai su jo tevais nebendrauti... O gal as lazda perlenkiu?
Papildyta:Bet juk mes irgi kazkada busim anytos

Bent jau kas sunus augina