Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 06 28, 15:24)
Suprantamas dalykas nes ir mano ne is tu geruju,,,ir as nebendrauju ir ramu,,,,bet jauciu nervu sugadino,nes man tai oho oho doh.gif ,na ka bet mes juk moterys,istvermingos mirksiukas.gif

ištvermingos tai taip, bet viskam yra ribos ir mano ištvermė nebegalinė. Gerai, kad su vyru jau išsiaiškinom viską ta tema, nes jam aišku nemaloni tokia situacija, bet jis mane palaiko ir ačiū dievui.
Atsakyti
smile.gif na mano anyta velnio nesta ir pamesta .posakis yra jei velnia isileidai baznycia tai ir ant altoriaus pasoks biggrin.gif as to nedasileidziu
Atsakyti
QUOTE(amante @ 2008 05 31, 00:51)
pasiguosiu ir as.turiu tokia"superine"anyta kad net bloga darosi...mano brangusis yra vienintelis vaikas seimoje tai matyt ir draskos moteriske nebezinodama ka is tu nervu besumascius.ir visada su sypsena,visada maloni...fe net pykina.gyvenu pas manojo tevus jau beveik du metai-bet kuo toliau-tuo blogiau.tai va-as padziaunu balkone drabuzius,veliau randu juos perdziaustytus kitaip.kai isdziuvusius drabuzius islyginu ir sulankstau-butinai rasiu juos perlankstytus.juk anyta zino geriau kaip lankstyti grabuzius!!!kai darau valgyti-anyta stebi mane pasiremusi ant stalo per visa maisto gaminima!jei  kai pavalgome lieka maisto-ji net neklausia ar as ar manasis rytoj tai valgysime.sako-o,rytoj bus uosviui pietums!kai ji gamina valgyti-sako kad daro visiems,bet dazniausiai tai buna maistas triems zmonems.tai dabar pradejau sau ir savajam gaminti maista atskirai.o dabar kai laukiuosi leliuko anyta visai isprotejo.palydejo mane pas daktara-tai net nemirktelejus iejo su manim i kabineta.daktaras ko klausia-atsako anyta.vos neapsizliumbiau...jaudinasi labiau nei as-tarsi ji butu nescia.neisivaizduoju kas bus kai pagimdysiu.tikriausiai pamokymus kaip auginti vaika girdesiu nuo ryto iki vakaro.jau nekalbu apie lepinima-juk pirmas ir kolkas vienintelis anukas!!!uosvei nedristu nieko sakyti nes dar prades skustis manajam kokia as nedekinga.o jam kiek kartu esu sakius-visi pokalbiai baigiasi pasakymu kad jo mama mane myli kaip dukra ir tiesiog nori man visur padeti.bet ta jos pagalba jau per gerkle lenda... verysad.gif

Tai tiesiog apsvarstykit galimybę gyventi atskirai i manau, bent dalis problemų tikrai išsisręstų
Atsakyti
QUOTE(dovaite @ 2008 06 30, 15:10)
Tai tiesiog apsvarstykit galimybę gyventi atskirai i manau, bent dalis problemų tikrai išsisręstų

Sveikutes,
Nemaniau, kad teks apsilankyti siame forume...Bet si savaitgali mano busimoji anyta (isteku rugsejo men.) pasirode...Pas mano uosvius vyko renginys, i kuri buvome pakviesti ir as su MB.Viskas vyko sode, buvo daug nepazistamu zmoniu- pazinojau tik savo busimus uosvius, MB teta.Tai buvo mano busimojo vyro tevu draugai, kaimynai. Tai isivaizduokite, mes einame su MB, prisoka anyta ir stovinciam bureliui zmoniu isdidziai pristato - CIA YRA MANO SUNUS! o manes tarytum nera salia...norejau skradziai zeme prasmegti...Nesuprantu, kodel jai kilo noras mane pazeminti...
Supykau ir ant savo busimojo, kad manes neapgyne, ir ant anytos, su kuria lyg anksciau jokiu problemu nebuvo...Visa savaitgali prazliumbiau, MB labai del to isgyvena, kad neapgyne manes, kad kazkaip si iviki pro ausis praleido...Paskambino vakar mamai ir paklause, kodel su manimi taip pasielge, tai ji pasake, kad ne neprisimena, kad taip butu nutike,kad paskambins man rytoj...Ziauriai negera...
Atsakyti
merginos,radau oaze,kur likimo drauges doh.gif doh.gif doh.gif mano anyta superine,tokia superine,kad stengiuosi jos vengti - visi jai debilai: vyras (po padu uzguitas,ir ji sistemingai aukleja ir lazdavoja prie svetimu zmoniu),sunus (cia MB - o jis tylus,ramus zmogus,gyvenime ant JOS nera balso pakeles,nors buvo uz ka,kitas ir uzvaziaves butu nors negalima schmoll.gif )..na dabar speju ir as DEBILE bye1.gif situos zodzius beje pirmasyk isgirdau telefonu ne pati,o kai ji skambina MB ir rekia per rageli taip,kad ir as aisku girdziu "DEBILAS!"..po to grasinimai ivairus, ZODZIU blink.gif man buvo toooks sokas,kai mano seimoj tokie silti santykiai-tiek su mama,tiek su teciu,tiek su broliu bendraujam kaip lygus su lygiu (na aisku tevelius gerbiam,cia kas be ko),net pasijuokiam,vienas kita per danti svelniai patraukiam..musu seimoj demokratija..o pas MB kazkokia DIKTATURA.. Ir kisasi ji visur,o nepassakiau,del ko sunus MB debilas-nes yra kitokio charakterio nei ji t.y.ji direktore,valdinga,darboholike...o jis ramus,ne lyderis,bet uztat toks geras,nuosirdus,paprastas DEL TO JI IR MYLIU!!O motina ji vis pakeist bando,lauzia,varo ant jo,sakau kai kurios ribu nejaucia!Turetu koki sunu narkomana ar alkoholika,gal tada ivertintu??Beje maniskis saikingai geria,del irgi yra debilas,nes tikras vyras turi gerti ir dar del verslo ir tt doh.gif doh.gif doh.gif labai skaudu,kai MB neatsikerta,gerbiu uz tai,kad jis toks kantrus,kad gerbia ja nors ji yra jo mama,BET nebegaliu kentet,juolab kad jai niekas to nepasako ir ji ribu nejaucia...
Atsakyti
QUOTE(vaidule17 @ 2008 07 09, 08:21)
Sveikutes,
Nemaniau, kad teks apsilankyti siame forume...Bet si savaitgali mano busimoji anyta (isteku rugsejo men.) pasirode...Pas mano uosvius vyko renginys, i kuri buvome pakviesti ir as su MB.Viskas vyko sode, buvo daug nepazistamu zmoniu- pazinojau tik savo busimus uosvius, MB teta.Tai buvo mano busimojo vyro tevu draugai, kaimynai. Tai isivaizduokite, mes einame su MB, prisoka anyta ir stovinciam bureliui zmoniu isdidziai pristato - CIA YRA MANO SUNUS! o manes tarytum nera salia...norejau skradziai zeme prasmegti...Nesuprantu, kodel jai kilo noras mane pazeminti...
Supykau ir ant savo busimojo, kad manes neapgyne, ir ant anytos, su kuria lyg anksciau jokiu problemu nebuvo...Visa savaitgali prazliumbiau, MB labai del to isgyvena, kad neapgyne manes, kad kazkaip si iviki pro ausis praleido...Paskambino vakar mamai ir paklause, kodel su manimi taip pasielge, tai ji pasake, kad ne neprisimena, kad taip butu nutike,kad paskambins man rytoj...Ziauriai negera...

O gal tu per skaudžiai sureagavai. Gal ji tiesiog su kažkuo kalbėjo apie savo sūnų, jūs ėjot pro šalį, tai ir pasakė, kad čia jos sūnus. Visada gali rasti prie ko prikibti labai norint. Tuo labiau, jei iki to laiko viskas buvo normalu. g.gif
Atleiskit merginos, bet skaitant susidaro įspūdis, kad daug iš čia esančių esate be galo jautrios - įsižeidžiate dėl bet kokios pastabos, ne tokio žvilgsnio, replikos. Nekalbu apie patalogijas, kai kaip čia rašė - geria ir skambinėja girta. Bet labai dažnai tokias pat pastabas, pasakytas savo tėvų praleistumėt pro ausis, o dėl anytų, kažkodėl ieškote bet kokio kabliuko. Nemanau, kad daugeliu atveju su anytomis galima bendrauti kaip su mamomis, juk tai visiškai svetimi žmonės, su savo gyvenimo supratimu, savo vertybėmis, savo bendravimo stiliumi, bet tolerancijos tikrai reikėtų ir iš marčių pusės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 10 liepos 2008 - 12:10
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 10, 10:42)
...> Bet labai dažnai tokias pat pastabas, pasakytas savo tėvų praleistumėt pro ausis, o dėl anytų, kažkodėl ieškote bet kokio kabliuko...>

va su šituo sakiniu pasiginčysiu protest.gif tėvai yra tėvai, jie tave augino, auklėjo ir tas jiems suteikia teisę SAVO VAIKAMS pamokslu paskaityti ar pamokyti smile.gif o va anyta yra svetimas žmogus, kuris neturi teisės kištis į jau suaugusio žmogaus gyvenimą. Todėl normalu, kad mes reaguojame į anytų veiksmus ir kalbas. Aš asmeniškai remiuosi nuostata " pagarba vienas kitam" ir kol kas ( jau 1,5metų) su anyta sutariam be konfliktų, nors gyvename kartu. Jei santykiai šilti- puiku, o jei anyta nusiteikus priešiškai, manau reikėtų paklausti, kas jai nepatinka ir jei toliau tęsiasi "karas" manau, papraščiausia nebeverta su tokiu žmogumi bendrauti, nes ji tikrai nepasikeis. taigi sekmes ir kantrybes visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2008 07 10, 14:57)
va su šituo sakiniu pasiginčysiu protest.gif  tėvai yra tėvai, jie tave augino, auklėjo ir tas jiems suteikia teisę SAVO VAIKAMS pamokslu paskaityti ar pamokyti  smile.gif 

Bet anyta augino tavo patį brangiausią žmogų wub.gif Beje, argi mūsų tėvai savo žentų nemėgsta paauklėti ir patarti ir t.t. Maniškiai tai mėgsta, bet nelabai kreipiame dėmesio, ypač po 20 m. gyvenimo santuokoje 4u.gif
Atsakyti
Vat man anyta, tai jauciu kai ji atskris ant vestuviu as ja taip iskoliosiu gun_bandana.gif isivaizduojat likus savaitei iki vestuviu ji reikalauja is musu masinos(masina priklauso anytai), tipo jin nori i palanga vaziuoti, bet palaukit, kas svarbiau ar jai palanga ar musu vestuviniai rupesciai???????? blink.gif zodziu as apakusi nuo tokios anytos.......
Atsakyti
bet tai jos daiktas... nesprantu, kodel ji turi save apriboti?
Atsakyti
Oj mergytės.. Kaip jus suprantu..
Laikykitės 4u.gif Svarbu, kad būsimieji būtų su jumis ir už jus, tada jokios anytos nebaisios bus 4u.gif To jum nuoširdžiai linkiu 4u.gif Mano anytėlė irgi "perliukas" doh.gif Dabar aš visiškai su ja nekontaktuoju ir žinokit, kaip gera, lengva dūšioj.. rolleyes.gif
Atsakyti
As tai turbut viena is laimingiausiu thumbup.gif mano anyta gyvena kitoje salyje, ir maciau ja tik karta gyvenime per vestuves, bet ir to uzteko doh.gif

jei gyventu kur salia, neistverciau. Tai visas bendravimas apsiriboja linkejimais nuo manes per vyra. Na aisku greit gims anukas -e, tai reikes vaziuoti kada aplakyti, bet taigeriau karta per metus, nei salia gyventi.
Atsakyti