merginos,radau oaze,kur likimo drauges

mano anyta superine,tokia superine,kad stengiuosi jos vengti - visi jai debilai: vyras (po padu uzguitas,ir ji sistemingai aukleja ir lazdavoja prie svetimu zmoniu),sunus (cia MB - o jis tylus,ramus zmogus,gyvenime ant JOS nera balso pakeles,nors buvo uz ka,kitas ir uzvaziaves butu nors negalima

)..na dabar speju ir as DEBILE

situos zodzius beje pirmasyk isgirdau telefonu ne pati,o kai ji skambina MB ir rekia per rageli taip,kad ir as aisku girdziu "DEBILAS!"..po to grasinimai ivairus, ZODZIU

man buvo toooks sokas,kai mano seimoj tokie silti santykiai-tiek su mama,tiek su teciu,tiek su broliu bendraujam kaip lygus su lygiu (na aisku tevelius gerbiam,cia kas be ko),net pasijuokiam,vienas kita per danti svelniai patraukiam..musu seimoj demokratija..o pas MB kazkokia DIKTATURA.. Ir kisasi ji visur,o nepassakiau,del ko sunus MB debilas-nes yra kitokio charakterio nei ji t.y.ji direktore,valdinga,darboholike...o jis ramus,ne lyderis,bet uztat toks geras,nuosirdus,paprastas DEL TO JI IR MYLIU!!O motina ji vis pakeist bando,lauzia,varo ant jo,sakau kai kurios ribu nejaucia!Turetu koki sunu narkomana ar alkoholika,gal tada ivertintu??Beje maniskis saikingai geria,del irgi yra debilas,nes tikras vyras turi gerti ir dar del verslo ir tt

labai skaudu,kai MB neatsikerta,gerbiu uz tai,kad jis toks kantrus,kad gerbia ja nors ji yra jo mama,BET nebegaliu kentet,juolab kad jai niekas to nepasako ir ji ribu nejaucia...