Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

O mano santykiai su busima anyta labai geri, ji labai faina jaunatviska, dar pakankamai jauna kaip maiskiui 26m, o anytai 45m thumbup.gif
Atsakyti
Man su anyta nieko visai santykiai, kol kartu negyvenam, bet su vyro močiute...
Nu žiauru - ji visus namus ten valdo, visiems įsakinėja. Kai nuvažiuojame, ištisai klausinėja ką duodu jos anūkėliui valgyti, ką veikiu, kodėl nedarau taip ar kitaip. Vienas pliusas (nepagalvokit, kad aš išnaudotoja) - nieko negaili anūkėliui. Anytai išvis ten pragaras. Namas didelis, kiemas taip pat. Kaip tarnaitė duodasi. Bet sakau pati kalta, kad tokį gyvenimą pasirinko. Gaila man jos. Nei draugių neturi. Tai stengiuosi kuo mažiau reikalų su jais turėti. blush2.gif
Papildyta:
Mano nuomonė griežta tuo atžvilgiu - šeimai reikia gyventi vienai, be tėvelių, senelių ir kitų žmonių.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif apsisiusioti galima sita temelia pasiskaicius!sekmes moteriskes,nuosirdziai wub.gif
Atsakyti
O pas mane joks bendravimas nei gerai, nei blogai biggrin.gif nes nebendrauju thumbup.gif
Atsakyti
mano santykiai su busima anyta labai geri smile.gif nuostabus, mielas zmogus. nieko blogo negaliu pasakyti ax.gif
Atsakyti
Keista man skaityti. Aš su būsimais uošviais ir MB seserimi sutariu puikiai. Tik brolis nelabai bendrauja, bet jis savų problemų turi, tai nekreipiu pernelyg dėmesio. bet šiaip mano anyta superinė, labai su humoru, bendraujam atvirai, diskutuojam net apie tokias temas kaip gėjai, vaikų auklėjimas ir nieko neatsitinka, net jei nepritari.

Nesuprantu santykių, kur vieni ant kitų varo. Juk tai TB tėvai, juk jis auklėtas tos moters, taigi bus toks pats, kaip ji. O jūs jį pasirinkot, o štai anyta kažkokia baisuoklė. Gal tiesiog nepažįstat TB ar anytos taip gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 11 09, 15:15)
Nesuprantu santykių, kur vieni ant kitų varo. Juk tai TB tėvai, juk jis auklėtas tos moters, taigi bus toks pats, kaip ji. O jūs jį pasirinkot, o štai anyta kažkokia baisuoklė. Gal tiesiog nepažįstat TB ar anytos taip gerai rolleyes.gif

Nereikia stebetis - buna visko gyvenime smile.gif ir dazniausiai nesutarimu buna daugiau nei sutarimu doh.gif Taciau, jei nepatinka antrosios puses tevai, tai dar nereiskia, kad ir tavo isrinktasis toks pats kaip jie.
Daug teisybes yra posaky: "obolys nuo obels netoli nurieda", taciau viskas priklauso ir nuo to kas ta obuoli ridena ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektraaa: 09 lapkričio 2008 - 18:26
As su savo anyta sutariu gerai, bet gal todel kad retai matomes lotuliukas.gif
Atsakyti
stengsiuosi reciau matytis,kad santykiai isliktu geri
Atsakyti
su anyta problemu neturiu.nes ji visai nesikisa i msu yvena tik nuvezam kada ne kada anuka parodyt ir viskas blush2.gif
Atsakyti
As irgi pasiskaitau ir susidaro toks ispudis, kad dauguma jau yra nusistaciusios nebedrauti, nes yra stereotipas, kad beveik visos anytos blogos doh.gif Pacios marcios taip nusiteikusios yra. O kaip sakoma, kai nori surasti kazka blogo zmoguje, tai gali kibti prie menkiausios smulkmenos. Zinoma sutinku, kad kai tas zmogus isties blogai elgiasi ir specialiai kazkaip kenkia, tai visai kitas reikalas.... Bet, kad tuo net didziuotis, jog santykiai puikus, nes nebendrauju arba jie puikus, nes mazai bendrauju, tai jau zinote....Pacios kazkada busite kazkam anytomis. Kaip sakoma lazda turi du galus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 28 lapkričio 2008 - 16:47
sveikutes,
ziuriu nuomoniu visokiu smile.gif
mano santykiai su anyta geri,nesam labai artimos bet siaip gerai sutariam.galima visada kreiptis i ja jei kas negerai.ji tokia labai siuolaikiska,paprasta.uosvis liuks smile.gif ir siaip su visa vyro seima sutariam puikiai,nuo pat draugystes pradzios ir tai tesiasi net ir povestuviu smile.gif kuo toliau tuo geriau (tpfu tpfu tpfu ) smile.gif
Atsakyti