mano anyta yra nuostabus zmogus, todel musu santykiai nepriekaistingi
As savo anyta vadinu mamyte
Ji sako as jei kaip dukra,labai siltai bendraujam ir nei ji nei uosvis i musu gyvenima nesikisa,tik vis patare nelakstykit,taupykit ir t.t - juk jie tevai ir tai suprantama
Sveikutes
as tai su anyta gerai sutariu superinis žmogus, bet va per brangiojo broli ir jo pana neina normaliai bendraut. tie gadina mums gyvenima
negana to kad brolio drauge princese ir mato netoliau savo nosies, neleidzia miegot naktim ir dar primasto visokiausiu nesamoniu...
jau pavargau su jais kovot,o eit is uosvenes namu neisim nes mano brangusis jaučia tevam pagarba ir gerbia ju nora, tai vat nera kas daryt...tai ir gyvenu kaip barake
QUOTE(blogybe @ 2009 01 16, 16:39)
Sveikutes
as tai su anyta gerai sutariu superinis žmogus, bet va per brangiojo broli ir jo pana neina normaliai bendraut. tie gadina mums gyvenima
negana to kad brolio drauge princese ir mato netoliau savo nosies, neleidzia miegot naktim ir dar primasto visokiausiu nesamoniu...
jau pavargau su jais kovot,o eit is uosvenes namu neisim nes mano brangusis jaučia tevam pagarba ir gerbia ju nora, tai vat nera kas daryt...tai ir gyvenu kaip barake 
itariu, kad TB ne lietuvis
Mano santykiai su busima anyta, tai nelabai kokie
Jau su MB draugaujam 5 metai ir vasara zadam sumainyt ziedus
, tai ji ne karto manes nepasikviete i svecius pietu ar siaip pabendraut. Ir siaip keistas zmogutis ir viskas. Viena svencia Kaledas, Naujus metus... Na idomi bus mano anyta
na ir as su savo busima anita labai gerai sutariu
ji labai nuostabus zmogus
reikalui esant galima ir pasiguosti,ir pasidziaugti.
mes su ja galim valandu valandas snekuciuotis,kai tuo metu MB saldziai lovytej miega
nu nea lietuvis, taip pas juos priimta. jauciu niekada nepriprasiu prie to...
Sveikutes!!
Na, negaliu pasigirt ir as savo busimaja anyta. Keistokas zmogus ji yra! Kartais tas jos perdetas rupinimasis suneliu (mano draugu) ismusa is veziu. O siuo metu draugas gyvena pas savo tevus, o as kol susirasiu darba irgi pas juos atvaziuoju. Tai ilgiau kaip savaite negaliu ten isbut!! Jauciasi saltumas is anytos. O pastaruoju metu ji, rodos, is vis manes net nepastebi. Visur jai tik sunelis.
Na, tikiuosi, ka turesim savo busta - viskas bus geriau. Atstumas daro savo.
Na, negaliu pasigirt ir as savo busimaja anyta. Keistokas zmogus ji yra! Kartais tas jos perdetas rupinimasis suneliu (mano draugu) ismusa is veziu. O siuo metu draugas gyvena pas savo tevus, o as kol susirasiu darba irgi pas juos atvaziuoju. Tai ilgiau kaip savaite negaliu ten isbut!! Jauciasi saltumas is anytos. O pastaruoju metu ji, rodos, is vis manes net nepastebi. Visur jai tik sunelis.
Na, tikiuosi, ka turesim savo busta - viskas bus geriau. Atstumas daro savo.
o as savo anyta galiu apibudinti tik paciais geriausiais zodziais. auksinis zmogus ir labai mane myli
QUOTE(linoosikas @ 2009 04 10, 14:04)
o as savo anyta galiu apibudinti tik paciais geriausiais zodziais. auksinis zmogus ir labai mane myli 
Tikriausiai negyvenat kartu...