Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

sveikutes, as tai su anyta is tolo ir tikrai parodau kad turiu nuomone ir savo poziuri, nes ji tai valdinga tokia smile.gif bet siaip tai nesipykstam, buvo pora atveju kai vestuves su vyru kelem, bet manau, kad gal pasimirso doh.gif g.gif 4u.gif o dabar tai kaip ir nieko, ramu... 000189.gif
Atsakyti
mano anyta yra nuostabus zmogus, todel musu santykiai nepriekaistingi 4u.gif
Atsakyti
As savo anyta vadinu mamyte wub.gif Ji sako as jei kaip dukra,labai siltai bendraujam ir nei ji nei uosvis i musu gyvenima nesikisa,tik vis patare nelakstykit,taupykit ir t.t - juk jie tevai ir tai suprantama 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes bye1.gif as tai su anyta gerai sutariu superinis žmogus, bet va per brangiojo broli ir jo pana neina normaliai bendraut. tie gadina mums gyvenima bash.gif negana to kad brolio drauge princese ir mato netoliau savo nosies, neleidzia miegot naktim ir dar primasto visokiausiu nesamoniu... verysad.gif jau pavargau su jais kovot,o eit is uosvenes namu neisim nes mano brangusis jaučia tevam pagarba ir gerbia ju nora, tai vat nera kas daryt...tai ir gyvenu kaip barake help.gif
Atsakyti
QUOTE(blogybe @ 2009 01 16, 16:39)
Sveikutes bye1.gif as tai su anyta gerai sutariu superinis žmogus, bet va per brangiojo broli ir jo pana neina normaliai bendraut. tie gadina mums gyvenima bash.gif negana to kad brolio drauge princese ir mato netoliau savo nosies, neleidzia miegot naktim ir dar primasto visokiausiu nesamoniu... verysad.gif  jau pavargau su jais kovot,o eit is uosvenes namu neisim nes mano brangusis jaučia tevam pagarba ir gerbia ju nora, tai vat nera kas daryt...tai ir gyvenu kaip barake  help.gif

itariu, kad TB ne lietuvis ax.gif
Atsakyti
Mano santykiai su busima anyta, tai nelabai kokie doh.gif Jau su MB draugaujam 5 metai ir vasara zadam sumainyt ziedus wub.gif , tai ji ne karto manes nepasikviete i svecius pietu ar siaip pabendraut. Ir siaip keistas zmogutis ir viskas. Viena svencia Kaledas, Naujus metus... Na idomi bus mano anyta doh.gif 4u.gif
Atsakyti
na ir as su savo busima anita labai gerai sutariu bigsmile.gif ji labai nuostabus zmogus biggrin.gif reikalui esant galima ir pasiguosti,ir pasidziaugti. thumbup.gif mes su ja galim valandu valandas snekuciuotis,kai tuo metu MB saldziai lovytej miega rolleyes.gif
Atsakyti
nu nea lietuvis, taip pas juos priimta. jauciu niekada nepriprasiu prie to... schmoll.gif
Atsakyti
Na kol kas nors ir nera mano anyta tai neblogai bet buvo keleta nesusipratimu g.gif
Atsakyti
Sveikutes!!
Na, negaliu pasigirt ir as savo busimaja anyta. Keistokas zmogus ji yra! Kartais tas jos perdetas rupinimasis suneliu (mano draugu) ismusa is veziu. O siuo metu draugas gyvena pas savo tevus, o as kol susirasiu darba irgi pas juos atvaziuoju. Tai ilgiau kaip savaite negaliu ten isbut!! Jauciasi saltumas is anytos. O pastaruoju metu ji, rodos, is vis manes net nepastebi. Visur jai tik sunelis. doh.gif
Na, tikiuosi, ka turesim savo busta - viskas bus geriau. Atstumas daro savo.
Atsakyti
o as savo anyta galiu apibudinti tik paciais geriausiais zodziais. auksinis zmogus ir labai mane myli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linoosikas @ 2009 04 10, 14:04)
o as savo anyta galiu apibudinti tik paciais geriausiais zodziais. auksinis zmogus ir labai mane myli 4u.gif

Tikriausiai negyvenat kartu... unsure.gif as is pat pradziu irgi taip sakiau, dabar nebesakau, taip ji gera, bet perdaug kisasi i musu gyvenima. begau nuo savo tevu kuo toliau ir papuoliau vel pas tevus tik ne savo o draugo doh.gif bijau kad nepavaziuotu stogas man nuo ju... unsure.gif
Atsakyti