Įkraunama...
Įkraunama...

Namų Buhalterio programos, kokias naudojate?

QUOTE(ausritukas @ 2008 07 01, 13:05)

jeigu ko nors nesuprasi, klausk, padėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Būtinai smile.gif
Atsakyti
Na ir as noreciau kad kas atsiustumet exel varianta, laikas pradet taupyt kai taip viskas brangsta, nebemokam gyvent, o dar lialka antra bus tai ojojoj blink.gif smile.gif 4u.gif
Papildyta:
per skubejima pamirsau email parasyt vandenile1@one.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaida @ 2008 06 28, 23:58)
Oi, kaip gerai, kad radau šią temą. Gal galite ir man atsiųsti programėlę. Noriu pradėti kontroliuoti savo išlaidas, nes oi baisu, kiek išleidžiame.

monika.k@freemail.lt

QUOTE(Knysliukee @ 2008 06 29, 23:43)
Sveikutes,o gal kartais galetumet to exelio su formulem pavyzdeli atsiusti man i meila, buciau labai dekinga.cuoliuke-cuoliuke@one.lt 4u.gif

QUOTE(christyn @ 2008 07 01, 11:37)
Sveikutes
ir as bandziau visaip kontroliuoti savo biudzeta. rasiausi viska i sasvinuka, budavoo daug maz aisku kur kas kiek ir del ko padejo pinigeliu. taciau su formulytem butu patogiau. bandziau ir buta, ir buhalteri, taciau manau exel butu priimtiniausias variantas. mazu butu galima gauti ta super failiuka? Aciu is anksto:)  mirksiukas.gif

kristinavalickaite@gmail.com

QUOTE(vandalisa @ 2008 07 02, 00:39)
Na ir as noreciau kad kas atsiustumet exel varianta, laikas pradet taupyt kai taip viskas brangsta, nebemokam gyvent, o dar lialka antra bus tai ojojoj blink.gif  smile.gif  4u.gif
Papildyta:
per skubejima pamirsau email parasyt vandenile1@one.lt mirksiukas.gif

visoms issiunciau, naudokites i sveikata
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 07 02, 13:27)
visoms issiunciau, naudokites i sveikata

bigsmile.gif atsiuskite ir man, savo e.pasto adresa parasiau jums i az. 4u.gif Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knysliukee @ 2008 06 29, 23:43)
Sveikutes,o gal kartais galetumet to exelio su formulem pavyzdeli atsiusti man i meila, buciau labai dekinga.cuoliuke-cuoliuke@one.lt 4u.gif

sveika, tavo pastas netinkmas. one.lt niekada nepriima didesniu laisku ar siaip jam uzeina ir viskas, man gryzo laiskas su pranesimu, kad tves mano siustas laiskas nepasieke...
QUOTE(Seimos.dziaugsmas @ 2008 07 03, 14:23)
bigsmile.gif atsiuskite ir man, savo e.pasto adresa parasiau jums i az.  4u.gif Aciu.  4u.gif

issiusta, prasom i sveikata
Atsakyti
Galetumet atsiusti ir man? rolleyes.gif milita.sadauskaite@gmail.com
Atsakyti
dovilepp, ir as noriu programeles, savo el. pasta parasiau i AZ.
Aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 07 01, 15:07)
jeigu ko nors nesuprasi, klausk, padėsiu  mirksiukas.gif

Sveika,norejau paklausti ar naudojies tais mokamais priedais .Jei taip ar verta juos pirkti?
Atsakyti
QUOTE(ausritukas @ 2008 07 06, 08:31)
Sveika,norejau paklausti ar naudojies tais mokamais priedais .Jei taip ar verta juos pirkti?

Mes nepirkom, bet ir be tų priedų ten informacijos pakanka. mirksiukas.gif Bent jau man ax.gif kai buvau įlindus į jų tinklapį, ten rašė kadtie priedai kainuoja 50 lt. Gal kadair pabandysiu, kai pilnai šitą išstudijuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 07 06, 10:25)
Mes nepirkom, bet ir be tų priedų ten informacijos pakanka.  mirksiukas.gif Bent jau man  ax.gif kai buvau įlindus į jų tinklapį, ten rašė kadtie priedai kainuoja 50 lt. Gal kadair pabandysiu, kai pilnai šitą išstudijuosiu  4u.gif

Aciu už info.Man šiaip buvo smalsu delto ir paklausiau.
Atsakyti
QUOTE(Seimos.dziaugsmas @ 2008 07 03, 15:23)
bigsmile.gif atsiuskite ir man, savo e.pasto adresa parasiau jums i az.  4u.gif Aciu.  4u.gif

Gal galit ir man: ligitux777@gmail.com Ačiū
Atsakyti