Šaunuolė, Baltija! 

Apie KurDingoPinigai.lt šįryt per Lietuvos radijas 1 pasakojo. Kaip sekas taupyti?
QUOTE(aistuzka @ 2008 12 01, 10:03)
Apie KurDingoPinigai.lt šįryt per Lietuvos radijas 1 pasakojo. Kaip sekas taupyti?
ačiū, gerai, lapkritis buvo mažiausiai išvaistytas mėnuo, nors neracionalių pirkinių, ypač maisto sirtyje vis dar buvo

Man tai
exelio lentele, bandysim taupyti

QUOTE(anestute @ 2008 11 22, 23:21)
as naudoju vienos mamytes atsiusta exelio programele
labai super
jau menesi kaip stebiu ir fiksuoju viska. pinigeliai tikrai tauposi, stengiuosi valdytis parduotuveje, nepirkti, ko nereikia, stebiu kam jau isleidau pakankamai daug, is ko galiu sutaupyti. puikiai sekasi
Ir vyras noriai prisidejo, stengiaisi minimaliai suktis ir cekius parnesa namo

bet toje exselio programoje surašote kiekvieną dieną ar tik mėnesio gale pagal čekius?
QUOTE(Mergelė @ 2008 12 04, 23:03)
bet toje exselio programoje surašote kiekvieną dieną ar tik mėnesio gale pagal čekius?
Kasdiena

Gal kas gali paaiskinti.man tundrai
Suvedziau sios dienos islaidas detaliame puslapyje, bet bendrame viskas persikele i rugsejo men(pas mane bendrame puslapyje pirmas kaip tik ir yra rugejo men. )
ir niekaip neiseina pakeisti

QUOTE(inguse @ 2008 12 05, 21:39)
Gal kas gali paaiskinti.man tundrai
Suvedziau sios dienos islaidas detaliame puslapyje, bet bendrame viskas persikele i rugsejo men(pas mane bendrame puslapyje pirmas kaip tik ir yra rugejo men. )
ir niekaip neiseina pakeisti

As irgi nelabai moku taip smulkiai suvest ir kad po to visa tai atsirastu tame menesyje juriam reikia. PAdekit

Mes nuo gruodžio pr. pradėjom naudotis programa "Butas".
. Šiaip nieko, bet galėtų būtų ir geresnė. Žiūrėsime kur mūsų šeimos pinigėliai "išplaukia"