Įkraunama...
Įkraunama...

Namų Buhalterio programos, kokias naudojate?

Šaunuolė, Baltija! smile.gif

Atsakyti
Apie KurDingoPinigai.lt šįryt per Lietuvos radijas 1 pasakojo. Kaip sekas taupyti?
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2008 12 01, 10:03)
Apie KurDingoPinigai.lt šįryt per Lietuvos radijas 1 pasakojo. Kaip sekas taupyti?

ačiū, gerai, lapkritis buvo mažiausiai išvaistytas mėnuo, nors neracionalių pirkinių, ypač maisto sirtyje vis dar buvo doh.gif
Atsakyti
Man tai thumbup.gif exelio lentele, bandysim taupyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2008 11 22, 23:21)
as naudoju vienos mamytes atsiusta exelio programele  thumbup.gif  labai super  thumbup.gif  jau menesi kaip stebiu ir fiksuoju viska. pinigeliai tikrai tauposi, stengiuosi valdytis parduotuveje, nepirkti, ko nereikia, stebiu kam jau isleidau pakankamai daug, is ko galiu sutaupyti. puikiai sekasi  thumbup.gif  Ir vyras noriai prisidejo, stengiaisi minimaliai suktis ir cekius parnesa namo  bigsmile.gif  thumbup.gif

bet toje exselio programoje surašote kiekvieną dieną ar tik mėnesio gale pagal čekius?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2008 12 04, 23:03)
bet toje exselio programoje surašote kiekvieną dieną ar tik mėnesio gale pagal čekius?

Kasdiena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Llaume: 05 gruodžio 2008 - 14:32
Gal kas gali paaiskinti.man tundrai doh.gif Suvedziau sios dienos islaidas detaliame puslapyje, bet bendrame viskas persikele i rugsejo men(pas mane bendrame puslapyje pirmas kaip tik ir yra rugejo men. )g.gif ir niekaip neiseina pakeisti
Atsakyti
QUOTE(inguse @ 2008 12 05, 21:39)
Gal kas gali paaiskinti.man tundrai  doh.gif Suvedziau sios dienos islaidas detaliame puslapyje, bet bendrame viskas persikele i rugsejo men(pas  mane bendrame puslapyje pirmas kaip tik ir yra rugejo men. )g.gif ir niekaip neiseina pakeisti

As irgi nelabai moku taip smulkiai suvest ir kad po to visa tai atsirastu tame menesyje juriam reikia. PAdekit doh.gif
Atsakyti
Mes nuo gruodžio pr. pradėjom naudotis programa "Butas". blush2.gif . Šiaip nieko, bet galėtų būtų ir geresnė. Žiūrėsime kur mūsų šeimos pinigėliai "išplaukia" blink.gif
Atsakyti
Mes irgi 'Butas' programa naudojames. Kazin, ar geresnes ir noretusi, nes gali ir savo kategoriju prisikurti, pakoreguoti esamas pagal savo islaidas ir pan. Tiesiog liuks! bigsmile.gif
Atsakyti
SVEIKUTES,is kur gauti ta BUTO programele 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2008 12 30, 16:17)
SVEIKUTES,is  kur  gauti  ta  BUTO  programele 4u.gif  g.gif

Iš čia
Atsakyti