Įkraunama...
Įkraunama...

Namų Buhalterio programos, kokias naudojate?

QUOTE(aistuzka @ 2009 10 07, 19:04)
Na, jei nesibaidot interneto, galiu tik rekomenduoti išbandyt ir šią: www.kurdingopinigai.lt. Mano asmeniniu įsitikinimu - visa galva lenkia Swedbanko kūrinį.

Reikia pripazinti, kad svetaine www.kurdingopinigai.lt. turi visus trukstamus elementus, kuriu neturi swedbanko svetaine (ypac aktualu nebalansines skiltys), bet swedbanko vartotojo sasaja zymiai patrauklesne, aiskiau viskas isdestyta, tikiuosi jie dar gerokia patobulins ta svetaine ir uzpildys spragas:)
Atsakyti
bandau kokią susirast, bet exelis mane užknisa blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexita @ 2009 10 08, 15:30)
Reikia pripazinti, kad svetaine www.kurdingopinigai.lt. turi visus trukstamus elementus, kuriu neturi swedbanko svetaine (ypac aktualu nebalansines skiltys), bet swedbanko vartotojo sasaja zymiai patrauklesne, aiskiau viskas isdestyta, tikiuosi jie dar gerokia patobulins ta svetaine ir uzpildys spragas:)

kurdingopinigai.lt ką tik pakeitė išvaizdą. Man dabartinė patogesnė, nors kiek skaičiau visokių yra nuomonių smile.gif bet užtat atsirado taupymo tikslai ir pilna mėnesio išlaidų ataskaita - dabar jau aiškiai pamačiau kur dingsta visi mano pinigėliai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2009 11 16, 19:38)
kurdingopinigai.lt ką tik pakeitė išvaizdą. Man dabartinė patogesnė, nors kiek skaičiau visokių yra nuomonių smile.gif bet užtat atsirado taupymo tikslai ir pilna mėnesio išlaidų ataskaita - dabar jau aiškiai pamačiau kur dingsta visi mano pinigėliai. doh.gif

reiks pažiūrėt unsure.gif
Atsakyti
laba,

senosios nuorodos nebeveikia, o namu buhalteris mano vistoj kvailioja, nesiinstaliuoja.
gal galit imest kokia nemokamos programeles nuoroda?
Atsakyti
gal ir man ? a.naujalis@gmail.com
Atsakyti
Vienareiksmiskai www.kurdingopinigai.lt
Puikus puslapis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2009 12 05, 20:39)
Vienareiksmiskai www.kurdingopinigai.lt
Puikus puslapis  4u.gif

o jei ne internetinis? (nes su mano int ryšiu man nervų neužteks pildyt...)
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2009 12 05, 23:21)
o jei ne internetinis? (nes su mano int ryšiu man nervų neužteks pildyt...)

Kad www.kurdingopinigai.lt puslapių dydžiai po 3-5 KB, kas yra labai mažai, net ir visokiems bitės ar omnio mobiliems internetams.

Šiaip pas anuos dar yra galimybė parsisiųst Excel'io dokumentą ir vesti išlaidas jame ir kada nori persikelt į svetainę. Kažkaip man iš ekselio sukelt įrašus ant bitės mobile vodafone užtrunka viskas 5-10 sekundžių.
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2009 12 06, 14:00)
Kad www.kurdingopinigai.lt puslapių dydžiai po 3-5 KB, kas yra labai mažai, net ir visokiems bitės ar omnio mobiliems internetams.

Šiaip pas anuos dar yra galimybė parsisiųst Excel'io dokumentą ir vesti išlaidas jame ir kada nori persikelt į svetainę. Kažkaip man iš ekselio sukelt įrašus ant bitės mobile vodafone užtrunka viskas 5-10 sekundžių.

ačiū ačiū, nugi žinau koks mano internetas 4u.gif jei jau taip rūpi - už 200 metrų nuo namų galiu filmus siųstis, bet namuose kad atsirastų kiekvieną savaitę į aptarnavimą skambinėju perkrovimui. ir nesvarbu koks puslapio dydis, jei interneta dingęs. dėl to ir prašau kitokios programos. neturit ką pasiūlyt tai neturit, susivedinėju į ekselį. norėjosi tik kažko smagesnės išvaizdos ir negaišt laiko formulių kūrimui.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2009 12 06, 14:11)
ačiū ačiū, nugi žinau koks mano internetas  4u.gif  jei jau taip rūpi - už 200 metrų nuo namų galiu filmus siųstis, bet namuose kad atsirastų kiekvieną savaitę į aptarnavimą skambinėju perkrovimui. ir nesvarbu koks puslapio dydis, jei interneta dingęs. dėl to ir prašau kitokios programos. neturit ką pasiūlyt tai neturit, susivedinėju į ekselį. norėjosi tik kažko smagesnės išvaizdos ir negaišt laiko formulių kūrimui.

Fedes, pabandyk šitoje temoje paspausti nuorodą "Spausdinti temą". Gausi puslapį su visai visais įrašais ir pasiieškot "http" žodžio. Tikrai buvo bent keletas excelinių lapų patalpinta laisvai parsisiųst.
Atsakyti
man kurdingopinigai.lt naujasis dizainas ir visi patobulinimai labai nepatinka blush2.gif
Atsakyti