Velniava, as irgi nauja tema sukuriau
Vienu metu

Tai gal moderatoriai gali uzdaryti viena is nauju temu, nesvarbu kuria!!!

QUOTE(zyzane @ 2008 01 03, 10:08)
As jau paprasiau, kad manaja uzdarytu

Na tai aisku, jog nieko neaisku
, bet vis vien jauciuosi labai sumautai, bet tuo pat metu nemanau jog dumas dabar sveikatos pridetu

QUOTE(Bagira 2 @ 2008 01 03, 11:03)
Na tai aisku, jog nieko neaisku
, bet vis vien jauciuosi labai sumautai, bet tuo pat metu nemanau jog dumas dabar sveikatos pridetu

O tu bandei skaityti knygą?
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 01 03, 09:09)
Sveikos, antra diena prasideda kaip laikausi
, bet siaip labai sunku
. organizmas valosi ar kazkatai, o gal persalau nezinau bet kazkas negero darosi, visa nakti karsta-salta, kosulys, sloga puola
. jums gal irgi sitaip buvo? Cia persalimas ar organuzmo reakcija, nesuprantu
.

Sveikutės. Kažkada ir aš buvau gerokai parūkantis žmogus

Žinau, kaip sunku atsikratyti rūkymo ir galiu tik paguosti - po savaitės būna daug lengviau

Laikykitės, kas metėte tą kaką. Jūs šaunuolės

Knyga manau visai nebloga, nors permeciau dar tik ketvirti, bet idomiu minciu jau radu

QUOTE(Bagira 2 @ 2008 01 03, 13:19)
Knyga manau visai nebloga, nors permeciau dar tik ketvirti, bet idomiu minciu jau radu 

Na kaip tau sekasi, regis mes čia dviese bandom atsikratyti šio nuodo. Aš šiandien taip susinervinau kad vos laikausi

Bijau kad galiu neatsilaikyti

Siandien DELFI straipsnis apie metima rukyti ir daug gerai nuteikianciu komentaru, paskaitinekit, gal uzhsikresite bendra dziaugsmo del nerukymo nuotaika
DELFI straipsnis

DELFI straipsnis

Laikykis Vikadi mesti is tikruju nesunku
svarbu sunkia akimirka pagalvoi kam to reikia duoti kelis atsakymus i si klausima suskaiciuot gal iki 20 ir tada pagalvot apie ka nors kito. As jau pradedu savimi didziuotis
nerukau ir nenoriu
ir savijauta kuo tolyn tuo geryn, o jau nuotaika tai jau saniai tokios nebuvo
laikykites visos

Butent
Pakentek truputi, o tada pasaulis tikrai ryskesnem spalvom nusvis, is burnos nedvoks, oda skaistesne bus, o tavo artimieji tavimi didziuosis