setule, toki posaki kaip "KA TOKIO GALI PADARYTI KNYGA" sutiksi ir jos puslapiuose

Taip kad sis klausimas kyla ne tik tau vienai, cia normalu.
Ji tiesiog panaikina nora rukyti. Ne gasdinant, ne moralizuojant, bet... LENGVUOJU BUDU

. Bet geriau ne klausti ir ne klausytis ka cia mes sakom, o isbandyti paciai - juk nieko neprarasi bet kokiu atveju.
Papildyta:
QUOTE(Failas @ 2008 03 16, 00:33)
Rūkau jau 18 metų. svajoju kadanors tai užbaigti, bet vis nesulaukiu to momento. GAVAU iš jūsų tą knygą, ačiū jums labai

, atsispausdinau, bet bijau skaityti. O jei man ir perskaičius nepavyks?..

Nusiteikiu, kad tai paskutinis šansas man. BIJAU "nevaldomo" noro rūkyt, bijau nemalonių pašalinių reiškinių atsisakius nikotino. Vyras perskaitė knygą, bet nemetė, sakė, aš vienas iš tų 5 procentų.. kurie nemeta

Bijau, kad man taip nenutiktų. Buvau nusiteikusi neberūkyt nuo kovo 1, kai pabrangs cigaretės, lyg ir nenorėjau, nesunkiai pratempiau gerą pusdienį, bet buvo užsilikę namuose dar pusė pakelio, tai pamaniau, kas čia tokio ta viena - kita tiek prarūkius,- pamyniau savo nusistatymus sulig cigaretės pridegimu, tai dabar vis griebiuosi dar daugiau to dūmo, lyg paskubėčiau, suspėčiau, nors ir tikiuosi, kad sulauksiu tokios dienos, kai neberūkysiu, bet dabar lyg ir dar nepasiruošus. Rodos, jei ryt bandysiu nerūkyt, tai visą dieną tik apie tai ir galvosiu... Gal reiktų daugiau nusistatyt prieš rūkymą, morališkai pasiruošt, kad laukia tik privalumai atsisakius cigarečių ir tada pradėt skaityt...?
Esi klasikinis rukaliaus egzempliorius, labai placiai ir smulkiai aprasomas toje knygoje

taip kad tikrai neesi "ITIN SUNKUS ATVEJIS", patikek! Mano patarimas vienareiksmiskas - pradet skaityti DABAR, kuo skubiau. Tai ne ta knyga, kuri privers tave jausti kalte uz tai ko darai ar nedarai - PRIESINGAI. Tame jos sekmes paslaptis.
Tikrai nebijok

Net jei nemesi, tikrai igausi nauju ziniu, jos sukels daug minciu. Skaityk kaip zurnalo straipsni ir mesk is galvos tai, kad PRIVALAI MESTI. Nieko tu neprivalai. Vienas geras ir sumanus zmogus su jumoru pasakoja apie savo atradimus metimo srityje - argi neidomu ishklausyti ? KA JAU TOKIO JIS ATRADO?