QUOTE(pievu medus @ 2008 03 18, 14:04)
Sveikos, pas mane situcija, eilini kart kaip ne pas visus normalius

. Knygos skaitymo metu (pas mus bendradarbis paplatino 80 zmoniu, is ju 2 mete, rukanciu apie 30%) sumazejo surukytu cigareciu skaicius. Knyga perskaiciau, bet viskas cia ir baigesi, uzsikoncervavau, arba uzsiprogramaviau tik pusiau. Zodziu... nerukau iki 17.30val darbo dienomis. Ne vienos cigaretes! Dvi savaites ! (rukymo stazas 14 metu, 5 pakeliai savaitei). Griztu namo, pirma ka padarau, - parukau. Ir taip kas valanda iki kol einu miegot. Nekenciu saves uz tai. Pasakau, sau - paskutine cigarete, bet tai sakydama netikiu tuo. Pries pradedant skaityti, neturejau motyvo mesti, tiesiog buvo smalsu, nes skaite visi bendradarbiai ir mintimis dalinosi. Skaitysiu pakartotinai, bet gal turi praeiti kazkiek laiko. Nezinau... nesuprantu... Cia valios trukumas? Nors atsakymas jau beveik turiu, reikia uzssimti kokia nors veikla. Nes darbe man to visiskai netruksta, kolegos kviecia, nejauciu jokio skausmo atsisakydama. Realiai -RUKYTI NENORIU. Nors cigareciu visada turiu. Griztu namo, - cirkas prasideda. Ziuriu telika, skaitau, knygas, ir kas valanda kazkas pradeda belst i makaule: laikas parukyti, laikas parukyti...
Jum kam nors taip yra? Buvo?
SVEIKA,
Tavo klausimas "cia valios trukumas?" is karto man labai uzkliuvo, nes jei taip klausi, vadinasi tikrai neisisamoninai to, kad parasyta knygoje. Juk apie valios jega ir tai, koks sunkus ir kankinantis dalykas yra metimas valios metodu ten prirasyta labai daug. Tikrai siulau skaityti pakartotinai, gal neskubek labai? Gal perskaitei vienu ypu is to smalsumo ir kaip reikiant i nieka nesigilinai?
Nes tai, kuo uzhsiimi dabar - tai visiskas saves kankinimas ir saves uzhknisinejimas - jaustis kalta kas valanda ir kas valanda zadeti, kad tai "jau paskutine"??? SIAUBAS!