QUOTE(blalala @ 2008 01 03, 12:52)
Sveikos
Prispyrė bėda - draugas iš savo mamos parvežė laaabai skanių raugintų kopūstų. Visa bėda, kad labai daug - tikrai per daug, kad sugebėčiau vakarais prie televizoriaus sukramsnoti.

Vienintelis patiekalas, ką moku virti - ukrainietiški barščiai, bet gi nevalgysi jų kiekvieną dieną. Gal kuri galit pasiūlyt, ką su šituo gėriu būtų galima padaryti? Ir kad be mėsos būtų?...
Aš tai sudedu į puodą kopūstus, pakepintas daržoves (svogūnus, morkas, česnakus), mėsytės gabaliukus (galima kažką išrūkyto dėti) ir bulves ant viršaus. Pabarstau viršų prieskoniais (bet labai nedaug, nes kopūstai ir taip savaime sūrūs) ir kišu puodą į orkaitę. Troškinu apie valandą laiko, kol viršutinės bulvės truputį apskrus (troškinu uždengtą).
P.S. Dar pamiršau parašyti, kad reikia įpilti truputį vandens
Čia vienas patiekalas, o dar galima pasigaminti rusišką mišrainę (vinigretą - atrodo taip vadinasi

). Ten įeina r.kopūstai, burokėliai, pupos, morkos, aliejus... atrodo viskas

Gal kas tiksliau žino, padės prisiminti?
Žinoma, dar galima išsivirti r.kopūstų sriubą
Kas dar

Jei prisiminsiu, parašysiu dar