Aš tai sudedu į puodą kopūstus, pakepintas daržoves (svogūnus, morkas, česnakus), mėsytės gabaliukus (galima kažką išrūkyto dėti) ir bulves ant viršaus. Pabarstau viršų prieskoniais (bet labai nedaug, nes kopūstai ir taip savaime sūrūs) ir kišu puodą į orkaitę. Troškinu apie valandą laiko, kol viršutinės bulvės truputį apskrus (troškinu uždengtą).
P.S. Dar pamiršau parašyti, kad reikia įpilti truputį vandens
Čia vienas patiekalas, o dar galima pasigaminti rusišką mišrainę (vinigretą - atrodo taip vadinasi

). Ten įeina r.kopūstai, burokėliai, pupos, morkos, aliejus... atrodo viskas

Gal kas tiksliau žino, padės prisiminti?
Žinoma, dar galima išsivirti r.kopūstų sriubą
Kas dar

Jei prisiminsiu, parašysiu dar
būtinai šiandien pabandysiu orkaitėj išsikepti, nes vyras labai jau daug kopūsų parvežė