Manau kad pasiimti galima bet kada, tik atvesti auklėtojos prašo iki pusryčių arba paskambinti, kad atvesite vėliau. Nes vaikučius ten skaičiuoja ir žymi į knygas. Tik jeigu paimsite anksčiau, tai "apmaudu" bus mokėti už pilną dieną. Aš grupėj mačiau iškabinta kiek kainuoja jeigu vaikas valgo keturis kartus ir jeigu tris kartus. Tai gal galima rinktis?
QUOTE(KreKre @ 2006 05 31, 11:13)
Kaip suprantu, jos dirba pamainomis, tikiuosi, kad ir kita aukletoja yra gera
Tik gaila kad priima tik nuo pusantru metuku, teks atideti darza dar metams ir ieskoti aukles

Tik gaila kad priima tik nuo pusantru metuku, teks atideti darza dar metams ir ieskoti aukles

'rudnosiuku' yra ta lopseliio grupe.labai geros aukletojos!abi mergaites leidau,irgi buvo mazutes nei 2m neturejo,gal 1 ar 2 sav pasigraudino ir apsiramino.tik rei direktores prasyt kad papult i ta grupe.

Planuoju ir aš savo mažiuke į šį darželį vesti. Tiesa pasakius labai padėjo apsispresti labai daug gražių žodžių išgirstų čia.
Tik va susimasčiau jei dabar užrašysiu ar daeis eilė iki mūsų. Norėčiau pradėt vesti nuo sausio mėn. Turbūt jau ryt reiks važiuoti prašymą rašyti.

Tik va susimasčiau jei dabar užrašysiu ar daeis eilė iki mūsų. Norėčiau pradėt vesti nuo sausio mėn. Turbūt jau ryt reiks važiuoti prašymą rašyti.

QUOTE(Rasvyte @ 2008 05 25, 13:38)
Planuoju ir aš savo mažiuke į šį darželį vesti. Tiesa pasakius labai padėjo apsispresti labai daug gražių žodžių išgirstų čia.

Jei į lopšelio grupę, tai gal ir priimtų

QUOTE(ginga @ 2008 05 26, 09:18)
Jei į lopšelio grupę, tai gal ir priimtų
O į darželio grupes paprastai ilgesnės eilės. Bent jau taip buvo, kai vyresniuosius leidau. Pabandykit 

Aha į lopšeli mums reikia.

QUOTE(Rasvyte @ 2008 05 25, 13:38)

QUOTE(Rasvyte @ 2008 05 26, 11:36)
Aha į lopšeli mums reikia.
Na bet jei ne po nauju, tai gal nors nuo 2009 rugsėjo eilutė daeis.. 

as kai prisiruosiau leisti i darzeli, tai reikejo labai skubiai ji irasyti i darzeli, nemaniau, kad eiles ar panasiai manes laukia

QUOTE(zitukas24 @ 2008 05 30, 18:43)
as kai prisiruosiau leisti i darzeli, tai reikejo labai skubiai ji irasyti i darzeli, nemaniau, kad eiles ar panasiai manes laukia
( kvaila buvau)
, i viena bandziau neprieme sake per greit norit( na mazdaug liepa registravau o norejau rugpjuti). o kai nuejau i "Zidineli", priregistravau i lopseli, ir rugseji jau ejom i darzeli. manu ir gal dabar taip smarkai nebus pasikeite..... 

Skambinau direktorei šiandien, tai tik 15 vaikiukų i lopšelį priims.

sveikos mamytes,mane domina klausymas del kainu, kokios jos? ir kaip ten su priemimu,jeigu pradet lankyt ne nuo rugsejo,o nuo kokio sausio?
QUOTE(Jelena @ 2008 06 20, 14:52)
sveikos mamytes,mane domina klausymas del kainu, kokios jos? ir kaip ten su priemimu,jeigu pradet lankyt ne nuo rugsejo,o nuo kokio sausio?
Ir mane domintų

QUOTE(Jelena @ 2008 06 20, 15:52)
Kiek aš suprantu, tai kainos visuose valdiškuose darželiuose tokios pačios

QUOTE(Jelena @ 2008 06 20, 15:52)
Sveika, as Jonuka uzrasius nuo 2009 balandzio. Siaip direktore sake geriausiai kai pradeda nuo rugsejo bet sake suras vieta kaip nors ir nuo balandzio, supraskit pacios (duosi dovanele ) ir priims. Siaip jos planuoja grupes nuo rugsejo bet sake buna, kad vaiakai pradeda lankyt, verkti ir t.t. ir tevai nebeleidzia tada atsiima mazylius ir lieka laisvu vietu. Kaina pilnai dienai apie 120 Lt/men.
Geras darzelis mano daug pazystamu vaiku ten ejo ir dar eina. Sake yra kelios aukletojos grubokos bet siaip tai smagus ir svarbiausiai vietoj

QUOTE(EvelinaC @ 2008 07 04, 10:37)
Sveika, as Jonuka uzrasius nuo 2009 balandzio. Siaip direktore sake geriausiai kai pradeda nuo rugsejo bet sake suras vieta kaip nors ir nuo balandzio, supraskit pacios (duosi dovanele ) ir priims. Siaip jos planuoja grupes nuo rugsejo bet sake buna, kad vaiakai pradeda lankyt, verkti ir t.t. ir tevai nebeleidzia tada atsiima mazylius ir lieka laisvu vietu. Kaina pilnai dienai apie 120 Lt/men.
Geras darzelis mano daug pazystamu vaiku ten ejo ir dar eina. Sake yra kelios aukletojos grubokos bet siaip tai smagus ir svarbiausiai vietoj

Sveika,mes nuo 2009 m. uzsirase tai rugseji zigiuosim. ziuresim kaip ten bus,su priemimu neturetu but problemu,nes mano vyro mama ten dirbo aukle.

Man irgi patogu,perejai gatve ir darzelis.