Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Židinėlis"

...labai aciu, kad mielai atsakėt dėl laiko grafikų. Pažįstu suaugusįjį, kuris būdavo atiduodamas i savaitinę grupę (vieniša motina dirbdavo pamainomis), - sakyčiau, tai lieka visam gyvenimui kažkoks nesaugumo jausmas. Jeigu dirbama nuo 10 sakykim iki 19..tai išeitis, aišku, apmokėjimas didesnis.
...jau dabar labai nerimauju dėl sūnaus, nors iki darželio dar toli. ax.gif Ypač dėl tų ligų ir apskritai jis pas mane toks laukinukas (į mane - wild blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 02 09, 00:35)
na va uzsirasem ir mes i lopsi nuo rudenelio busim 2,3 metuku, maziukai dar sad.gif gaila kzkaip leist bet galvoju gal pusei dienos leisti smile.gif

QUOTE(Loora @ 2008 02 10, 13:35)
Mūsiškiui rugsėjį tai bus tik 1,5 metukų, bet tikriausiai kad jau pradėsim leist į šį lopšelį.  Nors žiūrėsim ar vaikas jau bus pasiruošęs tam  4u.gif

Aš irgi prisijungsiu, nes saviškę į šį lopšelį nuo rudens pradėsiu leisti smile.gif Tai gal bus vienoj grupėj mūsų mažiukai biggrin.gif Maniškei bus 2,2 m. Šiek tiek neramu g.gif Beš šį darželį lankė vyresnieji vaikai, buvom labai patenkinti, tai gal ir su jaunėle bus viskas tvarkoje unsure.gif
Atsakyti
na taip panasaus amziaus bus mazuleliai, o visa diena leisit?
mum dar sake pasiskambint vasara ir patvirtint ar tikrai ateisim smile.gif keistai kazkaip sakau gal sakys kad vietu nera, gal nunest ka reikia... bet as labiau linkusi aukletojoms atsidekoti uz rupesti vaikuciais , juk jom visas kruvis tenka
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 03 15, 13:18)
mum dar sake pasiskambint vasara ir patvirtint ar tikrai ateisim smile.gif keistai kazkaip sakau gal sakys kad vietu nera, gal nunest ka reikia... bet as labiau linkusi aukletojoms atsidekoti uz rupesti vaikuciais , juk jom visas kruvis tenka

Mums irgi liepė pranešt vasaros pabaigoj, jei apsigalvotume...
O galima ir iki pietų leist? t.y. po pusę dienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 03 15, 14:18)

Planuoju pirmą savaitę iki pietų leisti, nes dar atostogausiu, o jau po to visai dienai palikti unsure.gif
O pranešti, ar tikrai ateisim prašo tam, kad pilnai suformuotų grupes. Nemanau, kad reikia ką nešti unsure.gif O kada užrašėt mažiuką? Aš tai prieš metus, tai manau tikrai turėtų priimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginga @ 2008 03 17, 13:01)
Planuoju pirmą savaitę iki pietų leisti, nes dar atostogausiu, o jau po to visai dienai palikti unsure.gif
O pranešti, ar tikrai ateisim prašo tam, kad pilnai suformuotų grupes. Nemanau, kad reikia ką nešti unsure.gif O kada užrašėt mažiuką? Aš tai prieš metus, tai manau tikrai turėtų priimti smile.gif

Mes užsirašėm praeitų metų rugpjūtį. Tai sesė savo mažių buvo užėjusi neseniai užrašyt, tai sakė, kad mes tikrai pakliūsim, nes seniai užsirašę 4u.gif
Atsakyti
Mano dukra lanko Pumpurėlių grupę šiame darželyje. Auklėtojos - Albina ir Saulė. Atsiliepimai tiktai patys geriausi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vabite @ 2008 03 31, 05:47)
Mano dukra lanko Pumpurėlių grupę šiame darželyje. Auklėtojos - Albina ir Saulė. Atsiliepimai tiktai patys geriausi.  thumbup.gif

saule tai super , bet albina g.gif l
Atsakyti
Mano panele jau perkėlė i darželinukų grupę, į "Peledžiukus", tai labai patinka naujosios aukletojos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2008 04 21, 09:40)
Mano panele jau perkėlė i darželinukų grupę, į "Peledžiukus", tai labai patinka naujosios aukletojos  thumbup.gif

Jau "Peledziuku" Ingrida tai tikras lobis vaikams! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ankščiau, kai į "Rudnosiukus" ėjom, tai būdavo dienų, kai mažė mano lūpą patampydavo, ir likti nenorėdavo. O dabar lekte į darželį lekia.
Atsakyti
O kas nors vedate vaiką pusei dienos? Taip galima daryt? 4u.gif
Atsakyti