Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Židinėlis"

Matai, kai mano mergiote ejo irgi beveik istisai slogavo, nes niekada nebuvo, kad visi butu sveiki, bent du trys apsisnargleje kaip reikiant, tai pasigauna greit jie viska viens nuo kito. Sloga, tai yra liga. Tik ji vieniem praeina lengvai kitiems iki rimtesniu bedu priveda. O pasigauna ja tikrai darzelyje, nes daugelis ten esanciu sloguoja. Svarbu poziuris, buvo mamu, kurios labai pyko, kad vedami sloguojantys ir panasiai. Bet... sloga tik menkniekis biggrin.gif turejo ir akiu uzdegima visa grupe beveik, sulipe vaiksciojo, o kur dar visi zarnyno virusai, vejaraupiai kitos infekcijos, kurie dekui die mums dar nepasitaike per ta laika.
Atsakyti
Sveikutes, gal kazkas lankote Rudnosiuku lopselio grupe? Kaip ten vaikuciai laikos, kaip aukletojos?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytės.. o aš apie šį darželį girdėjau labai negerų atsiliepimų ir dabar čia paskaičius nežinau kuo tikėt.. kiek girdėjau, tai inventorius ten labai senas, vaikai vaikšto ir murzini, ir sergančius leidžia ir šiaip neprižiūri..ir meniu nieko gero.. auklėtojos irgi rėksnės doh.gif
tai kaip čia iš tikrųjų? girdėjau, kad šiame darželyje labai daug vaikų iš asocialių šeimų.. tai tie vaikai ištisai serga ir kitus užkrečia/ gal čia tik savaitinėj grupėj, o dieninėj viskas ok?
Atsakyti
QUOTE(Eivinutė @ 2008 10 19, 22:32)
sveikos mamytės.. o aš apie šį darželį girdėjau labai negerų atsiliepimų ir dabar čia paskaičius nežinau kuo tikėt.. kiek girdėjau, tai inventorius ten labai senas, vaikai vaikšto ir murzini, ir sergančius leidžia ir šiaip neprižiūri..ir meniu nieko gero.. auklėtojos irgi rėksnės doh.gif 
tai kaip čia iš tikrųjų? girdėjau, kad šiame darželyje labai daug vaikų iš asocialių šeimų.. tai tie vaikai ištisai serga ir kitus užkrečia/ gal čia tik savaitinėj grupėj, o dieninėj viskas ok?

na gal tu čia apie savaittines grupes taip girdėjai. aš asmeniškai nemačiau nešvarių, neprižiūrėtų vaikų. Mūsų grupėje auklėtojos tiesiog nuostabios, vaikai tikrai prižiūrėti, dėmesiu apsupti. kaip meniu, nežinau, bet maniške ten viską suvalgo, nors namie reikia su šqukštu aplink begioti. Vienu žodžiu aš labai patenkinta šiuo darželiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, nezinau mano maziausiai 5 vaikai lanke si darzeli, jau dabar mokykloj ir visiems tiko ir patiko (aisq is pradziu visko buna), ligos irgi neisimtis, visuose darzeliuose vaikai serga. Dabar lanko 3 pazistami vaikai ir maniskiui siandien buvo pirmoji diena. As patenkinta, labai maloni aukletoja Lilija is Rudnosiuku grupes (lopselis). Pabuvom pora val ir ejom namo. Aukletoja paskambino (netylejo ir neslepe, kaip kitos sako, kad slepia nepasako) kad verkslena, neklykia bet verkslena nori buti tik pas aukletoja ant ranku, o ji juk turi priziureti 15 vaikuciu, o ne viena. Beje pasake, kad nevalge pusrytuku, juk tai irgi normalu namie irgi dazniausiai nevalgo, o paskui uzkandziauti megsta (sausainiai, javainiai, varskytes ir t.t.). Taigi atejau, saukiu o jis verkslena ir neina pas mane(greiciausiai nemate) nes aukletoja parode kad mamyte atejo tai kaip pasiuto verkt, kol iki ranku atbego (o man sirdele tai spaudzia), bet greit apsirengem parlekem namo, draugavom ir ryt eisim vel keletai valandeliu. Aukletoja prase jei yra galimybe savaitele pavedziot po kelias val, nu kaip gali nebuti galimybes del savo maziaus. Tikiuos priprasim ir draugaus. Jis siaip jei yra mama tai draugiskas buna su vaikais ir draugauja bet apsidairo kad mama butu (ejom i mokyklele) o dabar mama iseina ir biski stresas (o gal didelis) doh.gif
Zodziu ziuresim, faina labai direktore, faina aplinka grupeje tikiuos patiks. Nereikia noreti neimanomo, namu darzelis ir mamos neatstos, bet juk ten dirbancios moterys as tikiuos stengiasi tai padaryti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eivinutė @ 2008 10 19, 23:32)

Mano dukra lanko darželį ketvirtus metus, sirgo lygiai vieną kartą.
Inventorius gal ir ne pats naujausias, bet užtat auklėtojos nuostabios ir viską atperka.
Vaikai būna "murzini", jeigu tėveliai napalieka spintelėse rūbų persirengti, nes lauke jie tikrai laksto negalvodami ar išsimurzins ar ne. Ir valgant visko nutinka. Bet juk namuose tokių pat dalykų nutinka, ar ne?
O kas leidžia sergančius vaikus? Tėvai. Aš manau, kad visuose darželiuose, ne tik Židinėlyje gali pasitaikyti nesąžiningų tėvų, kurie išleidžia savo sergantį vaiką į darželį...
Maistas tikrai normalus, kartais tenka paragauti vakarienės, nes dukra nenori eiti namo, o prašo kad palaukčiau kol pavalgys vakarienę.
Aš girdėjau, kad Kaune yra darželių, kur vaikai būna iki septynių, o paskutinį kartą gauna valgyti ketvirtą valandą. Tai labai apsidžiaugiau, kad mano vaikas lanko tokį darželį, kur vakarienė yra "protingu" laiku...
Atsakyti
QUOTE(EvelinaC @ 2008 10 20, 13:32)
Sveikutes, nezinau mano maziausiai 5 vaikai lanke si darzeli, jau dabar mokykloj ir visiems tiko ir patiko (aisq is pradziu visko buna), ligos irgi neisimtis, visuose darzeliuose vaikai serga. Dabar lanko 3 pazistami vaikai ir maniskiui siandien buvo pirmoji diena. As patenkinta, labai maloni aukletoja Lilija is Rudnosiuku grupes (lopselis). Pabuvom pora val ir ejom namo. Aukletoja paskambino (netylejo ir neslepe, kaip kitos sako, kad slepia nepasako) kad verkslena, neklykia bet verkslena nori buti tik pas aukletoja ant ranku, o ji juk turi priziureti 15 vaikuciu, o ne viena. Beje pasake, kad nevalge pusrytuku, juk tai irgi normalu namie irgi dazniausiai nevalgo, o paskui uzkandziauti megsta (sausainiai, javainiai, varskytes ir t.t.). Taigi atejau, saukiu o jis verkslena ir neina pas mane(greiciausiai nemate) nes aukletoja parode kad mamyte atejo tai kaip pasiuto verkt, kol iki ranku atbego (o man sirdele tai spaudzia), bet greit apsirengem parlekem namo, draugavom ir ryt eisim vel keletai valandeliu. Aukletoja prase jei yra galimybe savaitele pavedziot po kelias val, nu kaip gali nebuti galimybes del savo maziaus. Tikiuos priprasim ir draugaus. Jis siaip jei yra mama tai draugiskas buna su vaikais ir draugauja bet apsidairo kad mama butu (ejom i mokyklele) o dabar mama iseina ir biski stresas (o gal didelis) doh.gif
Zodziu ziuresim, faina labai direktore, faina aplinka grupeje tikiuos patiks. Nereikia noreti neimanomo, namu darzelis ir mamos neatstos, bet juk ten dirbancios moterys as tikiuos stengiasi tai padaryti. 4u.gif

maniske lankė taip pat "rudnosiukų" grupę, tai labai jai ten patiko, ir aukletojos lilija ir edita labai puikios buvo. dabar lankom "Peledžiukų" grupę, tai is vis thumbup.gif Vaikai kartais būna taip užsiėmę įdomia veikla, kad mes mamos stovim, ir laukiam, o jie namo nenori eiti tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
nu tai gal cia man apie savaitinę grupę taip pripasakojo.. džiaugiuosi, kad čia viskas gerai.. aš ir nenoriu stebuklo, žinau, kad auklėtojom sunku, tik norėčiau, kad mylėtų vaikus.. o gal kuri mamytė žino, kaip čia dabar su ta tvarka? pirma į savivaldybę reikia eit, kad skirtų darželį, ar gali eit, kur tau patinka?
Atsakyti
QUOTE(EvelinaC @ 2008 10 20, 14:32)
maniskiui siandien buvo pirmoji diena. ... Tikiuos priprasim ir draugaus.

Aišku, kad pripras. smile.gif Mano sūnus mielai žingsniuoja į šitą grupę.
Auklėtoja Lilija tikrai labai puiki auklėtoja. Kaip beje ir kita tos grupės auklėtoja Edita. Auklėtojos padėjėja taip pat super.
Atsakyti
o mes uzsirasem i darziuka nuo rugsejo 1 bet noretume anksciau pradet eit, gal kas galit patarti kokiu keliu mums pakliuti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 10 20, 20:16)
o mes uzsirasem i darziuka nuo rugsejo 1 bet noretume anksciau pradet eit, gal kas galit patarti kokiu keliu mums pakliuti?  blush2.gif

nuneškit kyšį ir priims anksčiau.. visur taip priima.. viena pažįstama taip į vilnelę ėjo.. nunešė 100 lt ir jau kitą dieną vaiką priėmė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Eivinutė @ 2008 10 20, 19:48)
nuneškit kyšį ir priims anksčiau.. visur taip priima.. viena pažįstama taip į vilnelę ėjo.. nunešė 100 lt ir jau kitą dieną vaiką priėmė  tongue.gif

biggrin.gif mazokai kazkaip simtas litu blush2.gif
Atsakyti