QUOTE(x3x @ 2008 11 25, 13:34)
sveikos mamytes

,skaiciau kad labai pergyvena del sio darzelio prisiklausiusi "piktu" kalbu

nezinau kaip kitose grupese,bet maniskis eina i "kodelciuku" gr ir as esu patenkinta(nors kaip pradejau leisti i darzeli pati laaabai pergyvenau

)!Aukletojos labai fainos ir aukletoju padejeja ir seimininke visos kartu priziuri vaikucius

.Gruodi suneliui sueis 3m tai nuo rugsejo kels i kita grupe laabai gaila bus issiskirti tiek su a8ukletojom tiek ir su ta grupe gal tiksliau ir aplinka
Mano sunus irgi lanke sita grupe

Aukletojos nuostabios, vaikai priziureti

Kai suejo trys metukai patekome i "Smalsuciu" grupe pas Giedre ir Asta, nesitikejau, kad aukletojos tiek gali daug duoti vaikui

Aukletojos labai atsidavusios vaikams

Maniskis siemet baigia priesmokykline grupe, nors dar jam tik sesi, bet matau, kad jis pilnai pasiruoses mokyklai tiek mokslo prasme, tiek socialine, bendravimo prasme. Man patinka, kad aukletojos nesedi su vaikais uzsidariusios grupeje, jie daug kur isvaziuoja ir minimaliomis lesomis vaikai daug pamato, pleciasi ju akiratis, sugrizus i grupe jiems paskui lengiau mokytis kitus dalykus. Pvz., vaziavo i biblioteka, velniu muzieju, karo muzieju, Aleksoto aerodroma, saugaus eismo mokyklele, Vaisvydavos medelyna ir miska stebeti atgyjanti miska pavasari, i Rumsiskiu muzieju plauke su laivu, ir daug kitu vietu aplanke...
Po tokio ugdymo darzelyje ima baime ar mokykloje bus toks kokybiskas testinumas.