Aš savo mergytę užrašiusi nuo rugsėjo 1 d. Bet kadangi 2 metukai sueis per Jonines ir tėtis išeis vėl į darbelį, tai, jaučiu, reikės prašytis, kad anksčiau priimtų. Bet jau taip nesinori į tą darželį leisti

QUOTE(lig-mik @ 2009 10 07, 23:07)
Sveikutes, labai cia jau preisiskos nuomones apie si darzeli
as uzrasiau maziuka i lopsiuka nuo pavasario, tai kaip ir be problemu direktore pasake....kazkaip grupiu ziureti nesiprasiau ir turbut didele klaida padariau
o aks su tuo maistu blgai? mazos porcijos? neivairus meniu? viename is darzeliu zinau, kad net ir lopselinukams pusryciams duoda viena zuvies pirsteli, ir ta sudziuvusi+pamasyta salia kecupo su majonezu+batona
nu man tai cia isvis baisu, ar ir siame darzelyje kazin tokie bajeriai vyksta?

o aks su tuo maistu blgai? mazos porcijos? neivairus meniu? viename is darzeliu zinau, kad net ir lopselinukams pusryciams duoda viena zuvies pirsteli, ir ta sudziuvusi+pamasyta salia kecupo su majonezu+batona

nu dar neteko matyti kad duotu zuvu pirstelius,namie tokiu nesamoniu neduodu ,todel nenoreciau kad vaikas juos valgytu darzelyje

as irgi uzrasiau savo berniuka i si darzeli nuo 2010 metu, norejau nuo liepos menesio, bet sake, kad priims nuo rugsejo menesio, nes vasara keiciasi auklytes, nes vyksta pavadavimai, tai uzrasem nuo rugsejo 1d. berniukui bus 1,6 men.
as taip pat neapziurejau nei grupiu, nei ko nors labai isiklausinejau

as taip pat neapziurejau nei grupiu, nei ko nors labai isiklausinejau

Aš įsivaizduoju, kad dar vieną kartą kaip minimum teks eiti, tai tada ir apie grupes paklausiu ir gal leis apžiūrėti.
Žiūrėkit, gal ir į vieną grupę papulsim
Žiūrėkit, gal ir į vieną grupę papulsim

nu va neturejau priekaistu del maisto
,bet dabar jau baisei supykau,vaikams vakarienei duoda salta piena,nu kaip gi taip galima ,juk ir suauge is saldytuvo istraukto pieno negeria ,o cia vaikams
,mano mazius serga BA,ir jam nuo menkiausio gerkles paraudimo prasideda dusulys ,seimininkei pasakiau kad negalima maniskiui tokio pieno,tai atsake kad neturi kaip pasildyti
,zinoma juk nesavi vaikai ,ir jai visiskai vienodai kad vaikai nuo to gali susirgti,reikia tik zmogiskumo juk gali ta maiseli ideti i silta vandeni ir tikrai jis nebus saltas

Bet tai ką, taip išeina, kad reikia šalia stovėti, nes nežinai, ką jos ten duoda. Neįsivaizduoju.. Tie darželiai - tai gyvas galvos skausmas
QUOTE(Linike77 @ 2009 10 10, 15:01)
Bet tai ką, taip išeina, kad reikia šalia stovėti, nes nežinai, ką jos ten duoda. Neįsivaizduoju.. Tie darželiai - tai gyvas galvos skausmas
tai va kad baisus galvos skausmas,vargom kol pripratom,o dabar dar tokios nesamones,teks eiti pas vedeja pabendrauti,gal ji nezino kad virtuve isduoda nesildyta piena

mamytes, man neaiskus vienas dalykas
uzrasiau si menesi savo berniuka i darzeli nuo 2010 m rugsejo, o tai kada dabar i ta darzeli vel reikia nueiti? kiek suprantu kokias kelias dienas pries ta rugsejo 1 d.? kad papasakotu ko reikia, kur papuolem ir t.t.? 
ir gal zinote kiek isviso yra lopselinuku grupiu? ir kokios?

QUOTE(eglia2ss @ 2009 10 11, 14:06)
mamytes, man neaiskus vienas dalykas
uzrasiau si menesi savo berniuka i darzeli nuo 2010 m rugsejo, o tai kada dabar i ta darzeli vel reikia nueiti? kiek suprantu kokias kelias dienas pries ta rugsejo 1 d.? kad papasakotu ko reikia, kur papuolem ir t.t.? 

geriausia nueik pavasari pasidometi ,nes jos nori tikslei zinoti kad vaikutis lankys

Žiūriu, čia nemažai grupinukų susirinks :-). Labai smagu. O eiti ir priminti apie save būtinai reikia kokį pavasarį. Nes kitaip ims ir "užmirš", kad tas ar anas užsirašė. Aš būtinai eisiu.
Galbūt pavasarį vėl bus atvirų durų dienos. Būtų gerai nepražiopsoti.
Galbūt pavasarį vėl bus atvirų durų dienos. Būtų gerai nepražiopsoti.
na idomiai cia su tuo maisteliu, neteko girdeti, kad vaikai gertu salta piena darzelyje
mano mama dirba darzelyje, tik mazesniame miesteli, tai ten net silta ryziu misraine duoda
nu aisku tai jau vis geriau, negu kad is saldytuvo butu istraukta.
Apie si darzeli girdejau atgarsius, kad teveliai cia vaikucius veda tik is bedos, laukdami kituose eiles, nes ji baisus, tarybinis, isluzusia tvora ir visuom kuo baisiausiu....nu nebesuprantu as nieko: lyg normaliai atrode, tik va zymiai jam truksta renovacijos...ir dar idomu, mamytes, kurios ten lankotes, kaip ziema su siluma ten?

Apie si darzeli girdejau atgarsius, kad teveliai cia vaikucius veda tik is bedos, laukdami kituose eiles, nes ji baisus, tarybinis, isluzusia tvora ir visuom kuo baisiausiu....nu nebesuprantu as nieko: lyg normaliai atrode, tik va zymiai jam truksta renovacijos...ir dar idomu, mamytes, kurios ten lankotes, kaip ziema su siluma ten?