Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Židinėlis"

QUOTE(Meletė @ 2009 09 03, 21:51)
sveikos 4u.gif
arteja mano apsisprendimo diena. Nesuprantu kodel vienos taip "varo" ant sito darzelio, o kitoms tinka ir patinka g.gif  Mergicos, kaip yra is tikruju g.gif

O kas čia "varo" ant darželio blink.gif ar čia apie tai, kad kažkurioj grupėj klozetų dangčių nėra, vanduo nebėga ir sienos aptrupėjusios? g.gif nu musu grupėj niekur nemačiau aptrupėjusių sienų ir vanduo bėga iš čiaupo rolleyes.gif
taip, kad kai kurios grupės yra gal yra apleistos, o kitos apsiremontavusios. Bet objektyvia nuomonę susidarysi tik pati apsilankiusi ir apžiūrėjusi.
O maistas galvojau, kad tik man vienai nepatinka, tai nedrįsau sakyti. Bet žiūriu ir daugiau nepatenkintų mamyčių yra ax.gif
Papildyta:
Man taip pat buvo sakiusios auklėtojos, kad paskambins jei verks ir neis nuraminti. Bet man visvien neramu buvo, ar dar verkia ar jau nebe blush2.gif tai ir skambindavau, bet atsiliepus auklėtojai negirdėdavau nei vieno verkiančio thumbup.gif tikriausiai labiau pergyvenau, labiau nei dukryte dėl išsiskyrimo. Bet kai priprato nebeskambinu thumbup.gif
Atsakyti
Del tu kosmetniu dalyku tai zinau,- esmes nesudaro. Bet tipo kad labai daug asocialiu vaiku, kuriuos sergancius atveda, kad jie sugeba mazesniuosius skriausti, ir t.t... ir t.p... Man kazkaip net nesitiki kad taip gali buti. O snekejau su direktores pavaduotoja, su ja ir pasivaiksciojau. Kol jos laukiau- su aukletojomis kieme teko pasneketi biggrin.gif Visai nieko, patiko.
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 09 04, 11:18)
Del tu kosmetniu dalyku tai zinau,- esmes nesudaro. Bet tipo kad labai daug asocialiu vaiku, kuriuos sergancius atveda, kad jie sugeba mazesniuosius skriausti, ir t.t... ir t.p... Man kazkaip net nesitiki kad taip gali buti. O snekejau su direktores pavaduotoja, su ja ir pasivaiksciojau. Kol jos laukiau- su aukletojomis kieme teko pasneketi biggrin.gif Visai nieko, patiko.

asocialiu seimu vaikai dazniausiai ten keliauja i savaitine grupe.. mano pazistama kaip tik ten dirba, tai sake visko buna ir sergantys tie vaikai ateina, ir nenuprausti, purvini, buvo net atveju kai su utelem atejo.. bet kiek zinau tai dieninese grupese tokiu nera.. na bent jau uz smalsuciu grupe garantuoju ax.gif o del to varymo, nieko as visai nevariau, na gerai pasakiau kad ant tualetu tu dangciu nera ir vanduo nebego (jau bega) ir kad sienos aptrupejusios.. tai cia varymas? tik pasakiau ka maciau savo mazyles grupeje ax.gif bet man tai esmes nesudaro, svarbu aukletojos geros, myli ir priziuri vaikucius.. vat cia man svarbiausias aspektas 4u.gif ir as labai patenkinta kad papuolem i sita darzeli ir butent i sia grupe, nors turbut ir kitose grupese aukletojos super ax.gif
Atsakyti
Dar iškilo man toks klausimas, kaip jūs spėjat pasiimti vaikučius iki 17,30 g.gif as nors darba baigiu 17,00 ir atrodo netoli atvažiuoti, bet kol išeinu iš darbo, pravažiuoju kelis šviesaforus, buna jau 17,30 doh.gif tai pasiimu pati paskutine blush2.gif
Na man tai nelabai patinka, kad taip sutrumpino darželio laiką. O kaip jūs spėjate? Ar jum nekyla problemų su pasiėmimu?
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2009 09 04, 11:18)

Nežinau kiek kitose grupėse asocialių šeimų vaikų, gal ir daug, bet mūsų grupėje man nei vienas vaikas nepanašus, kad būtų iš asocialios šeimos. Visi tvarkingai aprengti, švarūsiš ryto. aš tik pastebiu, kad kai pasiimu dukrytę vakare būna murzina, nors rubelių palikta perrengti keli komplektai, o ir burnytė būna nenuvalyta ax.gif nors kai pradėjau vesti į darželį rasdavau perrengta švariai. Jeigu galit pasidalinkit mamos savo patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliake @ 2009 09 04, 13:29)
Dar iškilo man toks klausimas, kaip jūs spėjat pasiimti vaikučius iki 17,30 g.gif  as nors darba baigiu 17,00 ir atrodo netoli atvažiuoti, bet kol išeinu iš darbo, pravažiuoju kelis šviesaforus, buna jau 17,30 doh.gif  tai pasiimu pati paskutine blush2.gif
Na man tai nelabai patinka, kad taip sutrumpino darželio laiką. O kaip jūs spėjate? Ar jum nekyla problemų su pasiėmimu?

girdejau kaip snd aukletoja klause mamytes kaip jai patogiau nuo 7 iki 17.30 ar nuo 7.30 iki 18 val. atvesti vaika. Daro apklausa ir matyt kaip teveliai nubalsuos, taip ir bus. bet kuriuo atveju tai nera labai gerai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2009 09 04, 14:39)
girdejau kaip snd aukletoja klause mamytes kaip jai patogiau nuo 7 iki 17.30 ar nuo 7.30 iki 18 val. atvesti vaika. Daro apklausa ir matyt kaip teveliai nubalsuos, taip ir bus. bet kuriuo atveju tai nera labai gerai  doh.gif .

manes neklausė, aš tai už darbą iki 18val. O tu jau pati šiandien vedei berniuką į darželį, kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(zaliake @ 2009 09 04, 13:45)
manes neklausė, aš tai už darbą iki 18val. O tu jau pati šiandien vedei berniuką į darželį, kaip sekasi?

Aha, snd pati. Bet daugiau nevesiu, nes gan skausmingai issikirt reikejo. Tegul tetis veda, taip bus geriau. O sekasi tai kaip daugumai is pradziu, nepavyksta isvengti asaru issiskiriant. Bet gal apsiprasim. Paklausus ar patinka, tai sako kad patinka ir dar nori eit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2009 09 04, 14:55)
Aha, snd pati. Bet daugiau nevesiu, nes gan skausmingai issikirt reikejo. Tegul tetis veda, taip bus geriau. O sekasi tai kaip daugumai is pradziu, nepavyksta isvengti asaru issiskiriant. Bet gal apsiprasim. Paklausus ar patinka, tai sako kad patinka ir dar nori eit  biggrin.gif

Tai šaunu, kad nori eiti thumbup.gif kaip suprantu jau nebebunat kartu, paliekat viena su vaikučiais.
Atsakyti
QUOTE(ccicyte @ 2009 09 04, 14:27)
o del to varymo, nieko as visai nevariau, na gerai pasakiau kad ant tualetu tu dangciu nera ir vanduo nebego (jau bega) ir kad sienos aptrupejusios.. tai cia varymas?

Cicyte, as ant taves nieko nesakiau, ir nesakysiu. Ne is taves girdejau, ir tu nieko blogo nesakei. Pati rasiau kad esmes nesudaro aptrupejusi siena. As ne sienu paziuret vesiu dukra. Ne sitoje temoje prisiskaiciau, o teko girdeti is zmoniu. Nepyk, bet blogai supratai doh.gif mirksiukas.gif Okis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, mamytes
Sūnui dar tik 3,5mėn bet jau galvoju, kad reikia užrašyti į darželį... Noriu paklausti kaip ten viskas vyksta cool.gif ta prasme užtenka nueiti ir parašyti prašymą ar reikia kažkiek turėti su savim $ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neramune @ 2009 09 04, 16:17)
Sveikutes, mamytes
Sūnui dar tik 3,5mėn bet jau galvoju, kad reikia užrašyti į darželį... Noriu paklausti kaip ten viskas vyksta  cool.gif  ta prasme užtenka nueiti ir parašyti prašymą ar reikia kažkiek turėti su savim $  ax.gif

Tikrai uztenka tik nueiti ir parasyti prasyma, nereikia jokios valiutos biggrin.gif Tik turekit gimimo liudijima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 09 04, 16:15)
Cicyte, as ant taves nieko nesakiau, ir nesakysiu. Ne is taves girdejau, ir tu nieko blogo nesakei. Pati rasiau kad esmes nesudaro aptrupejusi siena. As ne sienu paziuret vesiu dukra. Ne sitoje temoje prisiskaiciau, o teko girdeti is zmoniu. Nepyk, bet blogai supratai doh.gif  mirksiukas.gif  Okis mirksiukas.gif

nu tada ne taip supratau blush2.gif atsiprasau
o as ir siandien savo mergyte pasiemiau patenkinta, bet kai atejau ( po 4 20min) tai sake jau einam namo, labai pavargau ax.gif tik truputuka nepatiko, kad aukletoja megztuko neuzdejo, einant i lauka, isejo su tokia plona bliuskute, o siandien visai ne silta buvo.. bet pasakiau, kad kita karta uzdetu, nes maniske linkusi labai greit persalt, iskart laringitas puola, tai sake butinai uzdes smile.gif o siaip jokiu nusiskundimu neturiu, man ten viskas super, kol kas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(neramune @ 2009 09 04, 17:17)
Sveikutes, mamytes
Sūnui dar tik 3,5mėn bet jau galvoju, kad reikia užrašyti į darželį... Noriu paklausti kaip ten viskas vyksta  cool.gif  ta prasme užtenka nueiti ir parašyti prašymą ar reikia kažkiek turėti su savim $  ax.gif

jokios valiutos tikrai nereikia, bent jau sitam darzely tai tikrai, tuo labiau kad jusu vaikutis dar labai mazas, ir taip sulauksit savo eiles, be jokiu kysiu 4u.gif
Atsakyti