Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Židinėlis"

o kokie atsiliepimai apie rudnosiuku aukletojos padejeja?
na, pvz siandien mums prie nesvariu rubeliu "lauktuviu" idejo vaiko kakuti. Tai yra neiskrate nuo triusikeliu. Vaikas ten nedaro ant puodo, neprikalbina, nors namie jau tualeto reikaliukai tvarkingi.
beje, jau isviso yra pridares i kelnes 3 kartus, tai pirma karta triusikeliai buvo praplauti, antra karta tik iskratyta, na o trecia su visu turiniu blink.gif Tai toks vaizdelis nekoks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simapop: 20 sausio 2010 - 18:46
QUOTE(simapop @ 2010 01 20, 19:45)
na, pvz siandien mums prie nesvariu rubeliu "lauktuviu" idejo vaiko kakuti. Tai yra neiskrate nuo triusikeliu. Vaikas ten nedaro ant puodo, neprikalbina, nors namie jau tualeto reikaliukai tvarkingi.
beje, jau isviso yra pridares i kelnes 3 kartus, tai pirma karta triusikeliai buvo praplauti, antra karta tik iskratyta, na o trecia su visu turiniu  blink.gif Tai toks vaizdelis nekoks  biggrin.gif

Tai aisku vaizdelis nekoks:(,nu ka galiu pakomentuoti si seimininkute atejo ten dirbti is didckiu gupes ir pas rudnosiukus dirba nuo sausio 1 dienos, gal dar nesusivokusi kur randasi ...neisivaizduoju:))) nes mums tokiu bajeriu per beveik 3 metus nebuvo g.gif jei labai uzksnis tai reik su Lile arba su Edita kalbeti, daugiau ideju neturiu mirksiukas.gif beveik visa velyva rudeni aukletojos dirbo is vis be seimininkutes ir tikrai viska puikiai atlikdavo ir suspedavo....sekmes
Atsakyti
Gal kas nors jau girdėjot, ar vyks ir kada vyks atvirų durų dienos šitame darželyje?
Labai norėčiau apsilankyti.
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif norejau jusu paklausti, gal kad leidziat savo vaikucius ir zinot kelios yra lopsenlines grupes musu darzelyje? siandien pradejau leisti savo mazaja i rudnosiuku grupe. bet ten visi beveik trimetukai, maniske dar neturi dvieju, bijau kad neras su vaikais bendros kalbos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(simapop @ 2010 01 20, 19:45)

Nu žiauru, jei man taip būtų nutikę, tai ko gero aš tai auklytei į kišenė būčiau viską sukračius lotuliukas.gif aišku, juokas per ašaras doh.gif
Atsakyti
man labai rekomendavo sita darzely, bet susidariau nuomone nekokia, kurios giria,tai be svariu argumentu, teisiog geras darzelis....o kurios turi pretenzinu,tai tikrai su svariais argumentais. mamos tikrai labai nereciau jusu odjektyvios nuomones, kuri galit man padeti? ar ten buna kokios 'atviru duru' dienos?
Atsakyti
Na, nežinau, kokių svarių argumentų galima pateikti. Darželis niekuo per daug nesiskiriantis nuo kitų tokių darželių, nei savo aplinka, nei maitinim, nei dar kažkuom. Daug duoda tik žmonės, dirbantys grupėse, o tai irgi labai subjektyvu. Nes kiekvienos mamos lūkesčiai skirtingi. Man svarbu, kad vaikas užvalgytų, pažaistų su vaikais, na aišku ir išmoksta nemažai. Dukra jau darželinukė, į darželį eina gana noriai, aišku būna visokių noriu-nenoriu, bet šiaip tai jai ten patinka,o tai man ir svarbiausia. Pavasarį sūnus i lopšelį eis, tikiuosi seksis ne blogiau nei dukrai smile.gif
Atsakyti
O aš savo princesę nuo Joninių leisiu, tai tikriausiai būsim "grupiokės" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristegri @ 2010 02 25, 18:25)
man labai rekomendavo sita darzely, bet susidariau nuomone nekokia, kurios giria,tai be svariu argumentu, teisiog geras darzelis....o kurios turi pretenzinu,tai tikrai su svariais argumentais. mamos tikrai labai nereciau jusu odjektyvios nuomones, kuri galit man padeti? ar ten buna kokios 'atviru duru' dienos?

Del atviri duru dienos tai nezinau nieko, nu bet ka jus ten tikites pamatyti? visada viskas atrodys graziai ir t.t.,bilenkada nueiktite ir direktore maloniai jums aprodys:) svarbiausias jusu vaikui yra zmogus kuris ji priziures, o ji pazinsite tik su juo ilgiau pabendrave jus ir jusu vaikas.Lopseli tai viskas gerai , bent jau rudnosiuku grupeje ten aukletojos rupestingos ir svarbiausia visada pastovios, o darzelio grupeje as izvelgiu problema, nykstuku grupeje po pietu nezinai kokios aukletojos laukti ateinu pasiimti vaika o ten as jos net nemaciu bunu g.gif tai ka mano vaikams daryti verysad.gif mano dukryte dar 3 be keliu savaiciu tai jai tikrai nera lengva, kai aukletojos keiciasi sitaip daznai, del sito tai ziauriai pykstu, bet dar sitos problemos neiskeliau, jauciu kad jau reiketu g.gif
Atsakyti
O kiek lopšelinukų būna vienoje grupėje???

Įdomu, kaip ten 2 auklytės ir 1 padėjėja spėja paskui kiekvieno sauskelnes lakstyti, nes maniškė dar su pampersais eis.

Ir įdomu, ar auklėtojos kiek nors atsižvelgia į vaikų įpročius, ar iskas vyksta kaip per mėsmalę? Na, pvz. dukrytė užmiega tik su 2 soskėm (1 burnoj, kita rankoj), su viena nė nebandyk guldyti į lovą.

Kažkaip daug visokių klausimų kyla prieš tą darželį....
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2010 02 26, 10:41)
O kiek lopšelinukų būna vienoje grupėje???

Įdomu, kaip ten 2 auklytės ir 1 padėjėja spėja paskui kiekvieno sauskelnes lakstyti, nes maniškė dar su pampersais eis.

Ir įdomu, ar auklėtojos kiek nors atsižvelgia į vaikų įpročius, ar iskas vyksta kaip per mėsmalę? Na, pvz. dukrytė užmiega tik su 2 soskėm (1 burnoj, kita rankoj), su viena nė nebandyk guldyti į lovą.

Kažkaip daug visokių klausimų kyla prieš tą darželį....

iki joniniu dar daug laiko kad atsikratytumet soskyciu,nes maziukams kyla pagunda soskyte paimti,nemanau kad busi patenkinta jei tavo mergytes soskyte paciulptu kitas vaikas,ir sauskelniu per ta laika galetumet atsisakyti ,jei ne ,nesi kruva pedkelniu triusikeliu ir jos pratins prie puoduko ,zinoma des ir pampersus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikiene1 @ 2010 02 26, 10:32)
Del atviri duru dienos tai nezinau nieko, nu bet ka jus ten tikites pamatyti? visada viskas atrodys graziai ir t.t.,bilenkada nueiktite ir direktore maloniai jums aprodys:) svarbiausias jusu vaikui yra zmogus kuris ji priziures, o ji pazinsite tik su juo ilgiau pabendrave jus ir jusu vaikas.Lopseli tai viskas gerai , bent jau rudnosiuku grupeje ten aukletojos rupestingos ir svarbiausia visada pastovios, o darzelio grupeje as izvelgiu problema, nykstuku grupeje po pietu nezinai kokios aukletojos laukti ateinu pasiimti vaika o ten as jos net nemaciu bunu g.gif  tai ka mano vaikams daryti verysad.gif mano dukryte dar 3 be keliu savaiciu tai jai tikrai nera lengva, kai aukletojos keiciasi sitaip daznai, del sito tai ziauriai pykstu, bet dar sitos problemos neiskeliau, jauciu kad jau reiketu  g.gif

jei vaikas stresuoja del zmoniu kaitos ,zinoma reikia prasyti kad butu pastovios,mano mazius buna tik iki pietu ,tai net nezinojau kad taip yra blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 26 vasario 2010 - 20:48
QUOTE(Linike77 @ 2010 02 25, 19:52)
O aš savo princesę nuo Joninių leisiu, tai tikriausiai būsim "grupiokės"  lotuliukas.gif

Mes bandysim anksciau, nuo kokio balandzio geguzes, buvau anksciau uzrasius, jau ir direktore skambino klausti ar eisim. As noriu kad i Kodelciuku grupe eitu, ten ir mano mergaite ejo.
O del vaiko iprociu, tai siaip reiktu bandyt prisigretint prie lopsio grafiko, del soskiu, tai tikrai bus bedos, tikrai nespes suziureti, kada kas ta soske pagrauze smile.gif O sauskelnes stengiasi suziuret, bet jei visi 15 su sauskelnemis, tai jau sansu, kad iskarto aptiks koki geri, mazai. O aukletoja man atrodo viena buna iki pietu kita po pietu, tik auklyte visa diena.
Atsakyti