QUOTE(Linike77 @ 2010 02 26, 10:41)
O kiek lopšelinukų būna vienoje grupėje???
Įdomu, kaip ten 2 auklytės ir 1 padėjėja spėja paskui kiekvieno sauskelnes lakstyti, nes maniškė dar su pampersais eis.
Ir įdomu, ar auklėtojos kiek nors atsižvelgia į vaikų įpročius, ar iskas vyksta kaip per mėsmalę? Na, pvz. dukrytė užmiega tik su 2 soskėm (1 burnoj, kita rankoj), su viena nė nebandyk guldyti į lovą.
Kažkaip daug visokių klausimų kyla prieš tą darželį....
iki joniniu dar daug laiko kad atsikratytumet soskyciu,nes maziukams kyla pagunda soskyte paimti,nemanau kad busi patenkinta jei tavo mergytes soskyte paciulptu kitas vaikas,ir sauskelniu per ta laika galetumet atsisakyti ,jei ne ,nesi kruva pedkelniu triusikeliu ir jos pratins prie puoduko ,zinoma des ir pampersus
Papildyta:
QUOTE(zuikiene1 @ 2010 02 26, 10:32)
Del atviri duru dienos tai nezinau nieko, nu bet ka jus ten tikites pamatyti? visada viskas atrodys graziai ir t.t.,bilenkada nueiktite ir direktore maloniai jums aprodys:) svarbiausias jusu vaikui yra zmogus kuris ji priziures, o ji pazinsite tik su juo ilgiau pabendrave jus ir jusu vaikas.Lopseli tai viskas gerai , bent jau rudnosiuku grupeje ten aukletojos rupestingos ir svarbiausia visada pastovios, o darzelio grupeje as izvelgiu problema, nykstuku grupeje po pietu nezinai kokios aukletojos laukti ateinu pasiimti vaika o ten as jos net nemaciu bunu

tai ka mano vaikams daryti

mano dukryte dar 3 be keliu savaiciu tai jai tikrai nera lengva, kai aukletojos keiciasi sitaip daznai, del sito tai ziauriai pykstu, bet dar sitos problemos neiskeliau, jauciu kad jau reiketu
jei vaikas stresuoja del zmoniu kaitos ,zinoma reikia prasyti kad butu pastovios,mano mazius buna tik iki pietu ,tai net nezinojau kad taip yra