Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Židinėlis"

QUOTE(grazina37 @ 2009 11 26, 14:56)
taigi rase kodelciuku grupe,nu nesamone taip elgtis su vaikuciais,juk jie mazuciai,jei tai aukletojai sunku pernesti ta triuksma lai eina nemokamu atostogu,kaip kitas aukletojas varo nemokamu blush2.gif

man atrodo,kad cia ne del triuksmo g.gif tiesiog-kuo vaikai daugiau lakstys,tuo daugiau traumu,o kas juos i traumatologini vezios,kitu vienu juk nepaliksi lotuliukas.gif O ir tevai nebus labai patenkinti,kai koks luzis ar vieno vaiko dantys kitam i kakta susmigs(man taip buvo,kai saviskiui ir jo pusbroliui leidau kambary lakstyti doh.gif)O jei desimciai leistu lakstyti,tai isivaizduoju,kas butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rebeka @ 2010 02 27, 18:19)
man atrodo,kad cia ne del triuksmo g.gif tiesiog-kuo vaikai daugiau lakstys,tuo daugiau traumu,o kas juos i traumatologini vezios,kitu vienu juk nepaliksi lotuliukas.gif O ir tevai nebus labai patenkinti,kai koks luzis ar vieno vaiko dantys kitam i kakta susmigs(man taip buvo,kai saviskiui ir jo pusbroliui leidau kambary lakstyti doh.gif)O jei desimciai leistu lakstyti,tai isivaizduoju,kas butu doh.gif

kur gi tie maziukai gali begioti ,juk lopselyje jie nuo1.6 metu iki 3 ,tai kokie jie ten drabliukai turetu buti ,kad nervuoja prabegantis vaikas,va darzelio grupeje kitas reikalas ,ten zmogiukai ir jegu daugiau turi ir gerkles kurkas stipresnes,bet niekad negirdejau aukletojos rekiancios g.gif
Atsakyti
Na, nereikia isivaizduoti, kad darzelis tai pati geriausia vieta vaikui. Vaiku daug, aukletoja viena ir dar auklyte. Ir aukletojos ne robotai, uzprogramuotos sypsotis. Pacios mamos ir subara ir sudraudzia ir dar blogiau padaro. As kol kas darzeliu patenkinta. Bet mano ir poreikiai nera kazkokie ypatingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2010 02 28, 20:01)
Na, nereikia isivaizduoti, kad darzelis tai pati geriausia vieta vaikui. Vaiku daug, aukletoja viena ir dar auklyte. Ir aukletojos ne robotai, uzprogramuotos sypsotis. Pacios mamos ir subara ir sudraudzia ir dar blogiau padaro.  As kol kas darzeliu patenkinta. Bet mano ir poreikiai nera kazkokie ypatingi smile.gif

kai mamos neisrankios, tai viskas gerai,vaikai patenkinti ir aukletojos geros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*beta* @ 2010 02 08, 10:46)
sveikos mamytes  smile.gif  norejau jusu paklausti, gal kad leidziat savo vaikucius ir zinot kelios yra lopsenlines grupes musu darzelyje? siandien pradejau leisti savo mazaja i rudnosiuku grupe. bet ten visi beveik trimetukai, maniske dar neturi dvieju, bijau kad neras su vaikais bendros kalbos..  g.gif

sveika, mano vaikinas eina i rudnosiuku grupe, jam 2 metai ir keli menesiai, o kad jusu maziausia tik dar geriau, greiciau tobules smile.gif nereikia pergyvent.
Papildyta:
QUOTE(varnikė @ 2010 02 09, 14:21)
Nu žiauru, jei man taip būtų nutikę, tai ko gero aš tai auklytei į kišenė būčiau viską sukračius  lotuliukas.gif aišku, juokas per ašaras  doh.gif

daugiau nepasikartojo smile.gif
jau ir vaikas nebedaro i kelnes, matyt priprato biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Linike77 @ 2010 02 26, 10:41)
O kiek lopšelinukų būna vienoje grupėje???

Įdomu, kaip ten 2 auklytės ir 1 padėjėja spėja paskui kiekvieno sauskelnes lakstyti, nes maniškė dar su pampersais eis.

Ir įdomu, ar auklėtojos kiek nors atsižvelgia į vaikų įpročius, ar iskas vyksta kaip per mėsmalę? Na, pvz. dukrytė užmiega tik su 2 soskėm (1 burnoj, kita rankoj), su viena nė nebandyk guldyti į lovą.

Kažkaip daug visokių klausimų kyla prieš tą darželį....

siaip grupej 15, bet ne visi buna kiekviena diena. paskui kiekvieno sauskelnes ir nelaksto tikriausiai, yra rezimas, sodina visus ant puodo kartu, arba kurie jau pasipraso, tai juos pasodina atskirai. Mano sunus dar miega su sauskelnem, tai per pietus jam visada uzdeda. Viska tos aukletojos suspeja, toks ju darbas. Su iprociais irgi stengiasi susitvarkyti, o be to tie iprociai darzelyje pasikeicia.
Atsakyti
Na va ir mano mažasis jau iškeliaus į lopšelį kitą savaitę. Tikiuosi pripras greit ir neskausmingai smile.gif
Atsakyti
KreKre, kaip jums sekasi? Kaip sekasi apsiprasti?
Atsakyti
hm...pirma diena sumkoka buvo, verke kai palikau verke kai po poros valandu atejo aukle pasiimt smile.gif O vakar ir siandien jau puse bedos, tik siandien jis gudras liepe man ir striuke ir batus nusiaut, kad nedingciau greit biggrin.gif Na tikiuosi po truputi truputi ir bus viskas ok, svarbu, kad neisisirgtu... smile.gif
Atsakyti
Na, tai neblogai... Bet tai vaikas koks protingas...
O dėl ligų, tai, sako, gerai, kai vasarą pradeda eiti, kai nėra ligų antplūdžio. O nuo rudenskai pradeda, tai ir ligos ir stresas. Viskas kartu. O nuo streso, imunitetas silpnėja.
Atsakyti
vasara tik vienas minusas yra, kad prasideda atostogu metas ir labai keiciasi aukletojos arba net i kita grupe su kitais vaikais reikia eiti, tai stresas vaikui dar didesnis. Tik va del ligu aisku geriau, nors ir vasara visokiu brudu pasitaiko smile.gif Cia as prisimenu kaip mano dukra ejo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
gal yra mamyciu kuriu vaikiukai lanko ZIRNIUKU grupe? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikutes turiu klausimuka gyvenam vilijampoleje ar yra tik sis vienas darzelis ir pries kiek laiko reiketu uzrasyti vaikiuka i darzeli? smile.gif aciukas...
Atsakyti