Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

labas merginos smile.gif

zyzala, džiugu, kad susitvarkėt

dzeuse, labai gaila dėl Airiduko verysad.gif , gal gi sustos ta degeneracija unsure.gif negi nieko negalima padėti vaikui unsure.gif

Raidoj buvom, kinezistė, sakė, kad sustiprėjo kiek Brigita, na ne veltui sanatorijoje kasdien mankštą darė.
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 01 14, 07:44)

kaip Stella, jus siaip gyvenat?  mirksiukas.gif



LABUX smile.gif

Na pas mus kaip ir po senovei. Per diena pas mus buna iki 3 priepuoliuku. sad.gif Uzvakar nebuvo ne vieno.
Rytoj eisim i poliklinika pas pediatre, po to pas neurologe del grupes. Ziuresim ar skirs, ir kokia... g.gif
Rytoj dar skambinsiu i RC del grafiko sudarymo, tai gal jau nuo kitos savaites pradesim vaikscioti i RC.

Atsakyti
QUOTE(Stella2003 @ 2008 01 14, 22:03)
LABUX smile.gif

Na pas mus kaip ir po senovei. Per diena pas mus buna iki 3 priepuoliuku. sad.gif  Uzvakar nebuvo ne vieno.
Rytoj eisim i poliklinika pas pediatre, po to pas neurologe del grupes. Ziuresim ar skirs, ir kokia...  g.gif
Rytoj dar skambinsiu i RC del grafiko sudarymo, tai gal jau nuo kitos savaites pradesim vaikscioti i RC.


Stella, parašyk kada būsit (per Skype) gal sutaps kažkas, žiūrėk ir susimatysim : bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 01 14, 22:33)
Stella, parašyk kada būsit (per Skype) gal sutaps kažkas, žiūrėk ir susimatysim : bigsmile.gif


ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,

gryzom mes vakar is ligonines.
Su gydytoja taip ir nepavyko susitarti del vaistu skyrimo pagal Endzinienes rekomendacijas doh.gif nu vat, supratau, kad jai nelygis jei kazkas is virsaus nurodineja. Nutariau grieztai gydytis tik KMUK. Padare encefalograma, pokyciai yra, nieko kito ir nesitikejau. Pliusas viso to gulejimo tik tai, kad susitvarkiau dokumentus negalios pratesimui.
DICas rodo blogus procentukus verysad.gif vidutiniskai atsiliekame visus metus verysad.gif
Paziurejo psichoterapeutas (oij koks sunkus zodis tongue.gif ), pasake, kad musu negalia jau svyruoja tarp sunkios ir vidutines verysad.gif , nezinau nuo ko cia priklausys kokia skirs.
is VRC jokiu ziniu doh.gif , kosmaras doh.gif

O dabar noriu toki klausimeli jums uzduoti.
Sakykit prasau, ar kuri nors bandete savo vaika vesti pas bioenergetikus g.gif
Mes rytoj vaziuoja i Palanga pas Dasku, gal kas yra apie ji ka girdejusios?
Atsakyti
Dabar ieskojau straipsniu apie ji, tai labai jau jis akcentuoja vaiku epilepsija g.gif
viena mano pazystama, (ligonineje susipazinom)veda vaika pas ji karta per menesi. Sako, kad jos vaikui labai padejo blink.gif
ji pati trauko peciais ir nezino ka galvoti (siaip ar taip neapciuopamas tai dalykas), bet jos mergelike neilgai trukus po jo vizitu pradejo vaikscioti unsure.gif dabar jai du metukai, o iki metu gulejo paslika lovoje blink.gif

nu vnz nezinau, pasakykit kas ka galvojat
gal sumalsite mane i miltus blink.gif
Atsakyti
Domicele, nežinau ką tau pasakyti. Išbandyti viską dėl vaiko sveikatos manau verta. Apie jį nesu nieko girdėjusi, bet jeigu būčiau žinojusi tada, kai mums buvo priepuolių serijos, tikrai būčiau vežusi savo mažylę.
Kai buvo blogai mes lankėmės pas vieną bobutę užkalbėtoją. Ji užklabėjo vandenuką. Po to kai aš tame vandenyje išmaudžiau dukrytę, priepuolių daugiau nebuvo (tfiu tfiu tfiu). Gal tai ir sutapimas........ Gal........ Bet tegu jau būna tokie sutapimai. Tada kažkaip jauties ramiau kad dėl vaiko darei viską, kad tik jam pagelbėt. Jeigu nebūtų praėję priepuoliai, aš irgi ieškočiau pas ką dar kreiptis pagalbos apart gydytojus. Dar ir šiandien saugau žolininkės Karaliūnaitės tel. nr. Ir vis galvoju kad reikėtų su ja susitikti. O gal ji pasiūlytų kokį gydymą su žolelėmis.......... Bet kai dabar gerai, tai bijau kažką keisti, kad tik vėl neatsigautų šita liga......
Manau, bandyti verta....................
Atsakyti
Aciu, Agniete uz palaikyma 4u.gif
vat matai, man ramiau, kad ne as viena lendu i kitus "vandenis"
Atsakyti
labas,
na dėl užkalbėjimų tai kiek žinau ir psicholigija labai veikia, va tu tiki ir padeda.nes mum taip su Topamax buvo, netikėjau, nenorėjau, ir nepadėjo, o va įvedus Lamictal, ir efektas pasimatė, nes aš tikėjau, kad būtent jis padės.

su tais energetikais, tai reikia ir atsargiai būti, nes būna tiek įlenda ir sujaukia energijas žmoigaus, kad neina atstatyti blink.gif .
bobutės aišku taip nepadarys, nes jos kiek pastebėjau ir labai Dievą tiki, ir tiki, kad čia Dievas jom davė taip žmones gydyti.

Sužinojau kai ką iš Soc.darbuortojos, kad ta pašalpa kur duoda seniūnijos, priklauso ne tik šeimom kur su negale vaikas, o ir soc remtinom šeimom, kur vaikai sveiki, bet mažos tėvų pajamos.
dar sakė atšvies man info, kas priklauso vaikam su negale , tada nuskanuosiu ir įdėsiu galerijon info smile.gif
beto paprašiau, kad sužinotų, kas priklauso vaikui su VCP (sakė, kad transporto išlaidos 34lt, ko aš nežinojau)
Atsakyti
Domicele, mano draugė dabar guli Vilniaus VRC. Sakė kad dabar skyriuje beveik visi vaikučiai iš Klaipėdos krašto ir liko tik 2 tuščios palatos.Tai jei dar nenumatyta ką į jas guldys gal papulsit, bet jei ne- tai teks kito karto laukti.

Ruste, kažkaip.... nekaip skamba-švelniai sakant: Topomaxu netikėjau -nepadėjo, Lamiktaliu tikėjau- padeda. Tai taip išeina jei labai labai pradėsi tikėti, kad va ims ir pasveiks vaikas- tai ir pasveiks? Aš su kiekvienu nauji įvedamu vaistu tikiuosi, kad padės- tai permažai tikiu, kad nepadeda? Mamos tikėjimas vaistais ar kad pasveiks niekaip neįtakoja vaiko priepuolių-esu tuo įsitikinusi.
Vaiko saviįtaiga- savo ligai tikiu, nes juk priepuoliai kyla vaiko galvoje, o ne mamos. Šiaip jei jau, didelis vaikas žinodamas kad artinasi priepuolis, gali jį "nuimti"- tai yra pradeda įtemptai galvoti ar ką veikti ir pan.- būna turintys auras prieš priepuolius atranda būdą ir sugeba priepuolių išvengti.

Ekstrasensais, bobulių užkalbėjimais, užkalbėtais vandenimis netikiu. Vat yra toks aparatas "Denis", kuris gaudo neuroimpulsus ir pats skleidžia impulsus. Su juo įmanoma rasti kurioje vietoje pažeisti nervai stuburo, galvos ir juos aktyvinti-čia kai kam rašau mirksiukas.gif .

O iš Greisi rekomenduotos Filomenos Taunytės knygos "9/10 laimės": Per epi priepuolį iš organizmo šalinami nuodai per odą. Po priepuolio reiktų išmaudyti ar nuvalyti šlapiu rankšluosčiu kūną. Priepuoliai pagal ją tokie kur visas kūns krūpčioja, eina putos iš burnos. Būtent po tokių reiktų maudytis, o ne po trumpučių.
Dar ji rekomanduoja vartoti mažiau mėsos, geriau maitintis vegetariškai, vartoti frementus virškinimui, skatinti prakaitavimą.
Ir receptas arbatos nuo epilepsijos: 1 arbatinis šaukštelis džiovintų pelėžirnių užplikyti verdančiu vandeniu ir pavirti 20 min. Stiklinę paruoštos arbatos padalinti į 3 dalis ir sugerti jas per dieną.

Atsakyti
Ruste, o kokią Brigita turi negalią?
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2008 01 15, 21:49)
Ruste, o kokią Brigita turi negalią?

sunkią negalę turi sad.gif ir diagnozių per tris eilutes doh.gif

Atsakyti