Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos teorija ir metodai

Kaip suprast tranzitinė venera soliare?
Atsakyti
Labas vakaras:)
Ne taip issireiskiau, norejau paklausti ka manote apie Solare, kai Venera buna tokios padeties, t.y. Venera Dvyniuose 8 buste.

8 bustas visur labai skirtingai interpretuojamas. A. Zalatoriene teigia, kad planetos patekusios i si busta tais Solaro metais net mirti gali atnesti, bet as manau, kad nera jau toks baisus 8 bustas.

Angliskai ziurejau toki saita, kur is astrologijos tematikos aprasamos issamiai su biografijom ivymiu zmoniu mirtys, ju tranzitai, Solaras kada jie mire koks buvo ir t.t.

Tai maciau daug mirusiu tada, kai Marsa 8 buste turejo, bet tai dazniausia nenaturali mirtis budavo, nuzudymai ir pan.

Daug kur astrologai labai issamiai aptarineja Gogolio mirti, kokiu politiku - man labai patinka skaityti mirciu informacija ka diskutuoja Anglijos astrologai.

O, ka jus manote apie 8 busta?

Maciau daugiavaikes uzsienietes mamos astrologija, kuri mire gimdydama - nukraujavo, tai pas ja buvo Venera 8 buste Dvyniu zenkle Solare. Bet jei tarkim net neketini tais metais pastoti, tai kas blogo gali nutikti su Veneros tokia padetimi?

Man idomi jusu nuomone. Gero vakaro jums.

Gaila, kad nera aktyvus astrologijos skyrelis, mazai zmoniu kazkaip reiskiasi, visiems atostogos.
Atsakyti
8 būstas retai, kada lemia mirtį, statistiškai ne daugiau kaip 10 proc. atvejų. Tačiau Marsas jame tikrai gali rodyti nenatūralią mirtį, ypač jei ir natale yra.
Man Venera 8 visad atneša papildomų pajamų.
Papildyta:
Esu tikrai, kad tos gimdyvės horoskope buvo aibė kitų ženklų, liudijančių apie mirtį. Venera čia ne prie ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burokėlis: 13 birželio 2013 - 22:36
Taip, ne viena Venera 8 buste leme manau irgi, nes pas ja buvo tranzitai blogi Veneros: Saules opozicija Venerai, bei Veneros kvadratas Plutonui, o natale turejo Veneros kvadrata su Plutonu, Neptunu, Saturnu.
Matyt blogi tranzitai padare savo.

Beje, gal zinote koks Natalas rodo, kad moteris isvis netures vaiku(buna juk, kad natalas vaisingas, o zmones po 10 metu vaiku neturi), jei daleiskim jos 5 busto kuspidas Zuvu zenkle, o Neptunas Sauly 2 buste, tai ar yra tikimybe, kad kai Neptunas tranzuos i 5 busta jog moteris tik tada pastos?

Atsakyti
Na tikrai ne, čia greitieji tranzitai, kurie lemia trumpalaikes nuotaikas, jie nereikšmingi ir mirties lemti negali. Apskritai jums reikėtų užtvirtinti astrologijos pagrindus. Venera geroji planeta, ji nežudo.

Irgi ne. Mano lygiai tokia situacija ir Neptūnas dar nepasiekė 5 biggrin.gif Beje, jis lemia desperatiškas pastangas pastoti, o ne pastojimą. Šiaip žinau, kada būna, ir tai tikrai nereiškia vaisingo natalo, na bet suprantate - informacija šiais laikais yra viskas ir ji brangiai kainuoja, todėl negaliu dalintis tokiomis subtilybėmis, juolab, kad pastebėjau, jog LT tai nežinoma. Na čia išvis apart pasakų apie Lilit ir Selena niekas nesvarbu.
Atsakyti
Nes jei visuomene tavo priesas - tai visu pirma tu pats sau priesas. Nes jei tu piktas ant visu, kad tave nuvyle, reiskia pats kazka ne taip padarei. Nes praktiskai niekada nebuna vieno zmogaus kaltes, visada visose situacijose esame kalti ir mes patys.
Nes tikrasis geris neskaiciuoja kam ir ka padejo. Tikrai altruistiskas zmogus paprasciausiai negalvoja apie tai, nes jam tai teikia vidine laime, nelaukiant atpildo.
Atsakyti
transizitė Selena artėja prie mano natalinės Veneros. Ką tokia padėtis duoda? smile.gif
Atsakyti
Nieko, Selena tik tuščias išmįslas.
Atsakyti
pff tai jau jo smile.gif gal kas turi kitą versiją?
Atsakyti
jo jo, lengviausia tikėti pasakomis, o moksliniu pagrindu domėtis tingisi.
Atsakyti
biggrin.gif taip taip
Atsakyti
O gal yra astrologijoje kokiu zenklu, nurodanciu i draugu nebuvima, vienatve? g.gif
Atsakyti