Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos teorija ir metodai

O, labai didelis aciu uz atsakyma:)

Na, pas mane 6 busto kusidas Avine, o pats Marsas 1 buste skorpione, o 10 busto kuspidas Liute.
Mano Merkurijus liute, saule vezy.
Turiu vien Menulio, Saules kvadraturas, steliuma 9 buste. Jupiteris pas mane dabar 8 buste yra, o mano Jupiteris krites, nes oziaragio zenkle ir reversu judantis.

Turiu Urano trina su Merkurijumi. Pas mane astrologijoje geras tik Uranas ir Neptunas. Visos kitos planetos sudaro vienas kvadraturas ir opozicijas. Turiu prasta sveikata del saules kvadraturos su menuliu, marsu, saturnu, merkurijum.
Mano astrologija labai bloga. O, dirbti sekesi tik pusmeti gyvenime, kai pradejau eiti i kursus, mokinausi, jau maniau, kad kimbu i darbus ir busiu, kaip normalus zmogus, bet veliau, kai prasidejo labau blogi merkurijaus ir jupiterio tranzitai mane smeize, verte parasyti prasyma iseiti is darbo, o koleges mane nuolat izeidinejo, kenke, amnes tieisog nekencia moterys atrodo, o man astrologe Vita sake, kad tai del mano prasto Menulio, nes kuo prastesnis Menulis pas moteri tuo blogesni santykiai su mama ir kitomis moterimis - mama manes nekencia, nemyli, ir parazite, vampyre ir visiap kitaip vadina nuo mazens, o dabar laiko nevykele neturincia darbo.

Papildyta:
Manau, kad mano nesekmes del Saturno 1 buste skorpione sudarancio vien blogus aspektus su kitom planetom, o dabar man Saturno grizimas ir visa gyvenima jauciu Saturno stipruma ir baimes, silpnuma, depresija, vien sunkumus, is niekur atsirandancias kliutis, kitu pasmerkima. Dar mano nesekmei pas mane ascendentas yra skorpiono zenkle, o pats Plutonas Svarstyklese 12 buste pas man.
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2013 03 29, 13:15)
ieskau labai gero profesionalaus astrolo/ astrologes paslaugu, horoskopo uzsakymui.

ar kas turit Palmiros kontaktus? kiek mazdaug jos paslauga kainuoja?

norejau uzsisakyti pas Vasilisa Volodina is Maskvos, bet pas ja minimum 2 tukstanciai litu kainuoja. man neikandama suma


Oho, 2 tukstanciai uz astrologija :0

As, astrologija dariausi pas labai saunia, bendraujancia ir man tuo metu labai padejusia astrologe, kuriai net 3 nakties parasius gavau atsakyma, palaikyma, ji man labai patiko, tai galiu duoti jos kontaktus, zmogus tikrai issamiai atsakyneja : astrologe Vita ferrfrost@yandex.ru

O, Palmyra mano mamai dare astrologija pries kazkiek metu, tai pries Vitos astrologija man jos astrologija pasirode gan neissamini, vaikiska, labai trumpa, be papaiskinimu ir mama 400lt per akcija regis mokejo, o pas Vita 150lt astrologija metams su natalu, solaru, progresijom, tranzitus, bustus apraso, planetos kokiose zenkluose, aspektus, kuspidus, zodziu labai daug ir yra nekomercine astrologija, bet ji be tikslaus gimimo laiko astrologijos nesudaro, nes mano teta norejo savo astrologijos pas ja, bet ji atsisake, nes teta savo gimimo laiko nezinojo.

Rusijoje manau, neverta astrologijos darytis, nes ir pas mus yra geru astrologu. Man astrologe Vita ispranasavo vestuves ir rugseji as istekejau, nors va kita bureja man sake, kad mane paliks ir jau maniau, kad tikrai iseisiu is gyvenimo, nes savo dabartini vyra labai myliu, jis man viskas, be jo as nieko neturiu.
Nesitikejau, kad busiu jo zmona, nes maniau, kad jis isvyks i uzsieni ir mane paliks, bet susituokem ir jau daug metu kartu ir pakankamai gerai sutariam.
Esu dariusi ir suderinamuma pas Vita, tai musu labai geras, ji man sake, kad as ne veltui ji pamilau, pati pakabinau, nes tai mano karminis vyras, jei ne mano tada vienas poelgis as buciau iki dabar likusi vienisa, nes mano Venera vien kvadarturose yra.
Astrologija as labai tikiu, niekada nemaniau, kad tai taip veikia ir padeda. Dziaugiuosi, kad tada paklausiau astrologes Vitos ir dabar turiu vyra - savo gyvenimo meile.
Atsakyti
Na jūs taip dažnai kartojate astrologė vitą, kad mano aiškiaregystės lemputė staiga ėmė zvimbti, jo čia pati astrologė vita save reklamuoja biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki:)

Man ji tiesiog patiko, nes, kai buvo man blogai ji man atrase i laiska, o kitos: as rasiau Vaivai, Palmyrai, Saulei, Vytautui man neatrase, o ir pigiausia astrologija kokia internete sugebejau rasti.

As zmones, kurie man padejo visada miniu geruoju, o tie kas man blogi nekenciu visa gyvenima:)

Jus taip idomiai man atskinejote, is kur tiek ziniu apie astrologija turite, gal ka baigete?

O, kaip del mano darbo, ar kas gero imanoma? Ar ka galetumete pakuomentuoti del mano papildymu apie kuspidus?
Nes esu skaiciusi vienam LT portale, kad yra astrologu, kurie nekencia zmoniu su blogom planetom 1 buste, tai kai as tokias turiu, tai jau buciau bloga ir su manim geriau neprasideti? Teko gal ir super mamoj skaityti, kad yra astrologu, kurie nuraso zmones su 1 buste Saturnu, Marsu ir skaito kvailiais sau prisidaranciais problemu - tai man idomu jei tokia nuomone apie zmogu vien is jo astrologijos tai labai jau astrologai primityvus, kai kurie buna, nes pasmerkti lengva. Va, Naglis Sulija, visai neseniai atradau jo saita, tai tikrai atrodo padorus ir geras astrologas, bet deja ne mano kesenei jo paslaugos yra.

As zinau daug astrologines teorijos, bet man tai nelabai padeda darba surasti ir atrasti savo nisa, noriu buti floriste, bet birza kursu nedave, o be patirties i darba niekas nepriima. Va, stai siandien mane ismete is darbo birzos, nes 4 metus ten prastovejau, nekenciu darbo birzos idiotiska istaiga, kuri yra visiskai bereikalinga, uzsienyje uzsiregistruoji ir issiregistruoji kada turi darba ir kada tau reikia ir neklausai tu konsultanciu sedinciu siltoj kedei pezalu apie tai, kad nenori dirbti, kodel taip daznai sergi ir t.t..

Ir jus sakete, kad su Uranu ir Neptunu 2 buste zmones turi ir pinigu, ir gerus darbus, tai ko as 10 metu sedziu be darbo ir vyras mane islaiko?

As parasiau apie 6-10 busto kuspidus, bet nemanau, kad jie ka gero man duoda. O, gal del Saturno grizimo man taip nesiseka?

Tai gal jus pasiulysite man kokia astrologe(-a), kuri darytu rimta astrologija ir man metu prognoze padarytu uz maziau nei 150lt su tranzitais, solaru, progresijom, lunaru?As mielai pasidaryciau, nes greit mano gimtadienis, tai solaras butu pats tas man. Jei zinote gera ir pigiai imanti astrologa laukciau jusu zinutes.

Nes visos daug ima, o astrologija tai karmine, tai optimistine, kuri nei kiek neissipildo kisa net ir per TV istisai. Mano pazistama yra padariusi burima pas Vaiva, daug pinigu sumokejo, pasake jai vyk i uzsieny viskas bus gerai, o ji ten susirgo, neturejo draudimo, ja teko operuoti ir grizo su skolomis, o pasak Vaivos buvo idealus metai kelionems i uzsieny ir ten darbui, tik kaip Vaiva jos ligos 'nepamate'?
Tad ant tokiu nenoreciau uzsirauti, nes moku pinigus ir noriu issamios astrologijos,o ne optimistiniu pasaku, kad viskas bus gerai, o baigiasi, kaip mano pazistamai.

Mielai kreipciausi, bet be tos karmines astrologijos, nes jos pakesti negaliu, mano tevas ezoterikas ir budistas virs 20 metu, tad as tu svaigalu apie karma tiek prisiklausiau, kad nenoriu tu marazmu girdeti, o noriu rimtos, praktines astrologijos be jokiu pezalu apie kazkokias pseudo karmas.
Atsakyti
besidominancioms astrologija radau Naglio Sulijos saita :
http://astroclub.lt/

Labai idomiai ten raso, ypac apie Saturna kokia tiesa. Kai pas mane buvo Saturnas Svarstyklese ir 12 buste as istisus metus prasirgau inkstu ligomis, gulejau ligonineje. Blogis Saturnas 12 buste 100%, ka tik ir Naglio Sulijos atsrologijoje tai perskaiciau.
Atsakyti
Na matote, taip iš pavienių rodiklių spėliojant galima labiau žmogų suklaidinti nei gerai kažką pasakyti, lemia juk visuma. O jūs esate tikrai dėl savo gimimo laiko?

Aš negaliu pasakyti, ko jūs sėdite be darbo, galbūt būdo savybės jums kliūdo. Aš pati turiu Neptūną 2 ir nesu nei dienos nedirbusi, gal tiksliau per 10 metų esu turėjusi tik savaitę atostogų, bet man gyvenimas nebūtų leidęs nedirbti, reikėjo vaiką išlaikyt pačiai. Be to, na neįsižeiskite, bet jei jūs sveika moteris, norite pasakyti, kad per tiek metų netgi maximoj ar iki darbo negavote? Tai nerealu. Galbūt vyras uždirba tiek, kad galite sau leist nedirbti.

Apie astrologus, smerkiančius žmones su Saturnu ar Marsu nesu girdėjus. Taip elgtis galėtų tik labai kvaili žmonės. Bet savo nuomonę gali turėti kiekvienas, aš asmeniškai nebendrauju su tais, kurių Saturnas ar Marsas 12, nes nemėgstu gauti peilį į nugarą. Šiaip jau mano tėtis turi Saturną 1 ir yra gerbiamas chirurgas, mano sūnus turi Marsą 1 ir jo IQ gerokai viršyja daugumos bendraamžių. Keista man būtų girdėti, kad gali būti tokių neprofesionalių astrologų, kurie dargi ir dirbtų.

Saturno sugrįžimo nereikia taip sureikšminti, jūsų atveju jis labiau veikia jūsų dvasinę būseną, tikiu, kad jums tikrai labai sunku, bet galvokite apie tai, kad čia laikina. Juk ir pati tai žinote.

Šiaip jau aš manau, kad pigu ir kokybiška du nesuderinami dalykai, aš už tokį darbą (be progresijų, vakarietiškoje astrologijoje jau seniai pripažinta, kad jos neveikia) be kelių šimtų net piršto nejudinčiau. Pagalvokite, reikia sudaryti tranzitų horoskopą, soliarą ir apie 12-13 lunarų biggrin.gif čia milžiniškas darbas. O jūs norite, kad jums jį kažkas padarytų už keliasdešimt litų. Abejoju ar rasite, jei ir rasite, tai greičiausiai gausite iš programos ištrauktą teorinę medžiagą.

O kuo jums blogai optimistinė astrologija? Keista, nes dauguma keikiasi, kad gavo pesimistinę prognozę ir norėtų už tai astrologą pasiųsti tiesiai į pragarą biggrin.gif

Karminė astrologija yra išskirtinai psichologinio pobūdžio asmenybės analizė.
Atsakyti
QUOTE(NaktineMurr @ 2013 06 11, 12:29)
Sveiki:)

As zinau daug astrologines teorijos, bet man tai nelabai padeda darba surasti ir atrasti savo nisa, noriu buti floriste, bet birza kursu nedave, o be patirties i darba niekas nepriima.

vnž ne įtemą visiškai:
Jei norite būt floriste tai stokite studijuoti, vis tiek nedirbate šiuo metu, darbo kaip suprantu ir gi nerandate, svajonę turit tai pirmyn, stokit į stacionarą tai dar ir stipendiją gausit mirksiukas.gif
Čia šeip pamąstymas iš šono, nes nesvarbu ką parašys astrologas, jei sėdėsit ir skaitysit darbas į duris nepasibels, o svajonės taip ir liks svajonėmis. Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2013 06 11, 12:45)
vnž ne įtemą visiškai:
Jei norite būt floriste tai stokite studijuoti, vis tiek nedirbate šiuo metu, darbo kaip suprantu ir gi nerandate, svajonę turit tai pirmyn, stokit į stacionarą tai dar ir stipendiją gausit  mirksiukas.gif
Čia šeip pamąstymas iš šono, nes nesvarbu ką parašys astrologas, jei sėdėsit ir skaitysit darbas į duris nepasibels, o svajonės taip ir liks svajonėmis. Sėkmės!

Visiškai pritariu, kaip rašė vienas garsus astrologas: "Norite ištekėti? Bet ar suprantate, kad jei išsijungsite telefoną ir užsibarikaduosite namuose, jokia, net ir pati geriausia, planeta nepajėgs jums padėti."
Atsakyti
lotuliukas.gif ... pamoralizuosiu... jei manysite, kad jums nesiseka todel, kad planetos ne taip susideliojo jums gimus - tai taip ir bus wink.gif. Saves juk nekaltinsite... wub.gif
Siaip tai stebiuosi zmonemis, kurie gali sau leisti va taip va "maivytis"... *****... jei ant sprando butu vaiku, seni tevai, vyras, kuri reiketu islaikyti ir ar dar kokios problemos, tai nebutu kada galvoti apie "bloga planetu padeti" - sueitu ir ta kuri yra... cool.gif ir dar aciu pasakytumete.

Papildyta:
Astrologija greiciausiai turi padeti izvelgti astresnes situacijas tam, kad jas sprestumete, o ne sedetumete rankas sudejusi.
Atsakyti
Aciu visiems uz komentarus.
Astrologija as labai tikiu, o kam ji nepatinka tai cia ziniu trukumas ir tamsumas pas zmogu ir tiek, arba koks primityvumas kaimiskas.

Apie maxima, cia aisku ne i tema, bet as galiu papasakoti 4 istorijas is savo gyvenimo, mano buvusios drauges, tetos, nes mes turejome reikalu su maxima:
As vos istveriau menesi maximoje ceche, ten buvom kelios praktikantes konditeres: mus kasdiena kolektyvas(gal apie 15 moteru kam per 40m.)keikesi, vadino, k, durnem, sake, kad nekencia pacukiu praktikanciu, o mano kolege 36m.moteri ryza k vadino, nes pas ja plaukai ugniniai ir grazus. Iraseme, fotkinome, audio turejome, nuejome pas vedeje, kursuose praneseme apie elgesi, tai vedeja maximos akropolio mantingos ismete mus is ten, o kursai atsisake daugiau praktikantus jiems siusti del elgesio.O, man vedeja pasake, kad jei esu maximoje vadinasi esu durne be rysiu ir ji man sugadins darbo knygele jog as gyvenime darbo nerasiu(laimei as jos net neturejau).

Mano buvusi drauge baige pedagogini, ji lituaniste, inyko i skolas po studiju baigimo, nuejo Kaune dirbti maximoje pagalbine darbuotoja, vadibininkes is jos tyciojosi, koleges vyresnes tycia bruksninius kodus keite, kad ji parkerius suklijavus turedavo simtais ju nugramdyti ir keisti kodus, jai tuomet buvo tik 24m. del jai nepaaiskinamu priezasciu po menesio darbo ji algos negavo, o jai 120kelis litus reikalavo sumoketi del nuostolio, kuris atseit ivyko per bruksninius kodus, zadejo po teismus uztasyti, ji mat kalta liko, nors senbuves jai ant lapelio kodus su skaiciukais irasydavo, o ji juos ant aprato surinkdavo ir paskui liptukus su bar kodu klijuodavo ant prekiu.

Jai darbas ten buvo nuostolius, ji susirgo depresija, net gydesi ligonineje.Bande i mokytojas eiti, bet viena mokykla is jos pasijuoke, kad ji nuo universiteto iki maximos pagalbiniu nusirito, o dar ja atleido is maximos ir sodroj, visur informacija, kad atleista,nes padare firmai nuostolius ir yra skolinga pinigu - taip jai ir irase. Kai ji stojo i darbo birza, ten pasirodo mato del kokiu priezasciu atleidzia ir, kai kur siuncia iraso pareigas ir del ko isejo is darbo. Del to iraso jos niekur niekas neprieme i darba. Maxima jai sudirbo galimybe isidarbinti.Ji dabar jau 4 metai be darbo, gyvena ant antidepresantu, o tevai moka jos paskola paimta studijoms.

Mano teta dirbo maximoje kasoje tik 1men.kai gavo alga kelis simtus vietoj minimumo, nes paaiskino, kad jos kasoje nuolat truksta pinigu, ta pasake, kad ji iskvies policija ir tegu irodo, kad ji nors lita paeme, nes ji i darba specialiai eidavo visai be pinigines, o ir apsauga tikrindavo visad, tai jai pasake, kad rasyk prasyma iseiti savo noru, sumokesim.Ji parase prasyma, o jai nesumokejo, nes ji padejo parasa, o pinigu negavo, bande isreikalauti, bet ja su apsauga ismete.Nuo tada ji darbintis, bunant darbe visada turi su savimi diktofona, kad jei ka turetu irodymus.
Laimei ji jau pensijoje ir dziaugiasi, kad nebereikia vergauti darbdaviams,

Kita istorija, nutikusi pries kelias savaites Vilniuje Savanoriu maximoje. Su vyru stovejome duonos eiluteje, ieskojau savo megtamiausios ir uzgirdau su vyru pokalbi tarp senos pardavejos ir kitos, kuri matomai dekretinese, nes su pilvu bet apie 40m.: as is tos durnes kasos 100lt paemiau, o ta naujokele net nepastebejo, sakau, kad durnele atejo, ot zliums i darbo pabaiga, ir juokesi abi, ir dar giresi viesai, kad apvoge naujai atejusios darbuotojos kasa!!!Ta kita kur dekretinese dar prisimine, kaip is kazkokios kvailos Galinkos taip imdavo pinigus, bet ta istverminga buvo net 3men.atsilaike darbe, bet kai gaudavo po 300lt tai isejo.
Uzgirdusi si pokalbi pasakiau vyrui, kad reikia eiti i apsauga ir pranesti apie vagyste ir
darbuotoju elegesi, tai vyras sustabde ir labai supyko.Man iki dabar sazine grauzia del sio ivykio.Maciau, kad toje parduotuveje yra naujos 2 tamsiaplaukes jaunesnes uz mane gal net ir viena is ju apvogta, nes patikejo kasa senbuvei - slykstu.

Dar kazkas manes klausia kodel neinu dirbti i PC, ne sten tokie dalykai dedasi kasdiena, kas nesusidure su tokiais dalykais tai tam atrodo, kad darbas, kaip darbas.Ar nepastebejote, kad 80% Pc darbuotoju visokiose maximose, palinkuose yra vien moterys kam per 40m.(nes jaunesnes is ten ismeta) dar vyrams visur gerai, nes ju sokdinti ir santazuoti bijo, nes zino, kad i snuki gali gauti po darbo, o su jaunom moterim, kaip su siukslem elegesi uz tai darbuotojai ir keiciasi, nuolat iesko nauju, nes po tokiu dalyku zmones iseina arba buna ismesti ir dar PC turi sumoketi.

PC darba as galiu rasti bet kada, bet kad gale menesio gausiu alga, o ne man teks jiems moketi ir nebus sugadintas sodros irasas nebusiu ismesta garantu man nieks neduos.

Dar be to sunku fizini darba dirbti negaliu, nes turiu inkstu ir sirdies ligas, tad nuo arimo baigciau tuo, kad nualpuse isveztu i ligonine, kaip kad nutiko viename is cechu kur dirbau, ten man net i wc nedave nueiti nuo pietu, vaistu negalejau isgerti, pasidare bloga su sirdim, eme permusineti, drebeti rankos, trukti oro, aptemo akyse ir atsibudau ligonineje - man diognozavo issekima ir sirdies liga, nes as tuo metu keldavausi 4 ryto, nes 6 turejau buti darbe ir po 12 val arti(buvau sluoksnuotoja, 3tukstanciai gaminiu i diena - norma, dirbau vienam is PC, istveriau 12 dienu). Mano sveikata nuo vaikystes prasta, as esu silpna, neenerginga.

Esu vienam anglu astrologui(studentui blogeriui) davusi savo astrologinius duomenys, bet neparasiau, kad mano, tai atrase ko as mirusio zmogaus astrologija jam nusiunciau - as ne viena karta esu vos nenumirus, ir gimdama visi nurase, nes del mamos gimdymo traumu buvo man kraujotakos sutrikimai ir sake, kad as mirsiu ir seimai liepe ruostis laidotuvemis. Paauglysteje turejau plauciu ir inkstu uzdegima kartu, reanimacijoje gulejau, ligonineje praleidau beveik 2 metus, nes tik isejus i lauka temperatura 40 ir vel uzdegimai atsinaujindavo.

Manau, kad del blogu aspektu, pazeistos Saules ir Menulio as ilgiau negu 50m.tikrai neisgyvensiu. Ziurejau viena saita angliskai, kuri man anglas astrologas rekomendavo, kur sudetos mirusiu,anksti mirusiu zmoniu, su bloga sveikata zmoniu astrologijos, perziurejau virs keliu simtu astrologiju pavyzdziu ir aprasymu, visi bloga sveikata tureja zmones ir anksti mire turejo tokius blogus aspektus, kaip as, net issidestymai panasus, nebuvo nei vieno su gerais aspektais - tad tai irodymas jog gera astrologija turintis zmones ispaike ir jiems viskas ant lekstutes padeta, jie viska gauna ir tikrai nesizudo, o dar smerkia ir niekina kitus, nes jiems sekasi darbuose, meileje, sveikata arkline, visi ju klauso, jie valdo kitus, dazniausia pastebejau is Saules zenklu mano aplinkoje tai ypac laimingi ir per kitu galvas lipa Dvyniai, Vandeniai, Sauliai. Mano sesuo Saule is tevo antros santuokos, tai lebavo kiek tik galejo, po uzsienius trankesi, jai tevai ir buta nupirko, kelias studijas apmokejo, o ji nieko daugiau nedare, kaip paleistuvavo ir su vedusiais miegojo, o dabar sau laiminga uzsienyje seima isskyrus gyvena ir vaika turi, dar vyr.ekonomiste, vadove, o tokia nerimta ir lebautoja, net mokintis nenorejo, tevai per kysius jai suteike galimybe univera baigti, o as norejau mokintis, studijuoti mano mama pasake ne tam ir priverte eiti i kursus, as i biologija istojau, nes mano pazymiai labai geri visada buvo, bet mama nedave pinigu zyminiam mokesciui.

Skaiciau vienam rusiskam saite, kad tas kas turi Saules ir Menulio bloga aspekta nesutaria su mama, nesutaria su moterimis ir jaucia joms neapykanta, taip ir yra mano gyvenime, moterys visur ir visada manes nekencia, pavydi mano grozio, kaip kvaisos, nes juk tai laikina. Darbuose su vyrais sutariau puikiai, jie mane gyne, nei vienas net izeides nera, o moterys is pirmos darbo dienos mane izeidinedavo ir maivydavosi.

O, mano astrologija tikrai tiksli, nes pats tevas laika uzfiksavo - kai jis dar tais laikais buvo ezoterikas, juodaja magija nuolat uzsiimdavo(turejo daugybe moteru, durnino jas kiek galejo, vede net 4 kartus) visokias praktikas uzdraustas vygde jam tai buvo svarbu.

Pastebejau, kad man gyvenime didziausia laime ir tobuli metai buvo tik per Jupiterio grizima, tada ir istekejau, ir mokslus baigiau, kursus baigiau vienu metu viskas buvo.
Gal cia ir nelabai rupi mano pasakojimai, bet prisiregistravau cia tikedamasi su kuo nors pabendrauti, nes visada buvau intraverte, nemegau bendrauti, net rasyti, bet pasikeiciau per siuos metus, net pati nesuvokiu is kur tas noras bendrauti, atvirauti ir rasyti.
O, as tenoriu paprasto darbo slenkanciu grafiku, alga man, kad ir minumumas gerai butu, nes as kasdien dirbti negaliu, nes tenka is vyro kas antra diena pas mama vazineti, ji invalide jau virs 20m. sunkiai vaiksto, buvo paralyzuota.Ir senele po 2 insultu as rupinuosi, nes nera kam daugiau. Mamos galima sakyti nuo vaikystes neturejau, mane augino senele, nes mama patyrusi traumas ir gavusi invaliduma per mano gimima manes nekente nuo mazens ir gailejosi, kad aborta nepadare. Mano vyras durne mane vadina, kad as jomis rupinuosi, nes jos mane ujo nuo mazens, verte darzuose mazyte arti, nesioti angliu kibirus, malkas kapoti(tevas paliko mama, kai ji susirgo ir man teko visus darbus dirbti, nes mama istisai guli iki dabar lovoje) del to turiu nusileidusias kiausides ir gimda, man ginekologai sake, kad pastosiu tik po operacijos.

Gal ir kvailai padariau, kad cia viska rasau, bet maniau, kad cia rasiu zmones, o ne zverys, tikejausi rasti bendravimo tiesiog. Issipasakojau man geriau pasidare. Neturiu su kuo isvis gyvenime pasikalbeti, nes mano vyras Mergele ir jam bendravimas, jausmai vienodai rodo, jam rupi tik pinigai ir grazi isvaizda gyvenime.

Atsakyti
Labai negražu vadinti kitus žvėrimis, nes niekas jums čia nieko blogo nepadarė. Grožio tikrai nepavydim, mes jo nematom, o ir pačios esam labai gražios. Tiesiog jūsų istorijos neįtikina. Tarkim aš esu dirbusi prekybos centre pardavėja (būdama studentė, 19 m.) ir puikiai žinau kas ten per sistema. Pinigus atskaičiuoja ne kad vagi iš kasos, o kad nesugebi teisingai grąžos atiduoti ar paimti teisingai iš kliento, taigi kai jūsų teta pasakė kvieskit policiją, finansininkė tikriausiai sprogo iš juoko. Na nežinau, aš gyvenime dažnai susidūriu su kitų žmonių priešiškumu, bet net ir man pavyko dirbti, iš darbo išėjau savo noru, į geresnį.
Taip pat jūs neteisi dėl "geros astrologijos", nors turite omenyje matyt horoskopus. Mano horoskopas nuostabus, beveik be trūkumų, bet tikrai žinau, kad nenorėtumėte su manimi keistis vietomis, sužinojusi mano gyvenimo istoriją. Labai dažnai žmogui atrodo, kad tas anas nepelnytai laimingas, o štai aš vargšas kankinuosi, bet jis net neįtaria, kokias tragedijas tas laimingasis slepia savo širdyje ar kiek pastangų įdėjo, kad pasiektų savo laimę.
Atsakyti
Vis sukau sukau galvą, kur jūs man matyta ir staiga supratau, taigi rašymo stilius baisiai panašus į Tetos Danutės bigsmile.gif
bet šiaip nepykite, turiu pasakyti, kad astrologijai jūs gabumų neturite. Jūsų pernelyg nelogiškas ir padrikas mąstymas. Žinoma, niekas nesako, dėl savęs domėtis galite, bet astrologu dirbti - niekaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burokėlis: 12 birželio 2013 - 04:30