Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai vaikams

QUOTE(Mojo @ 2009 08 31, 11:22)
Sugalvojau savo paaugliui padovanoti kvepalus. Gal rekomenduotumėt keletą pavadinimų, į ką atkreipt dėmesį, nuo ko pradėt uostyt biggrin.gif
Kokius jūsiškiai mėgsta ir, svarbiausia, kas madinga? g.gif

Va cia sakyciau nesvarbiausia - nebent pasakysit kaip suprantat 'madingus' kvepalus? Cia kur kokia izymybe naudoja, kur katik isleisti ar kaip? Nes jei kvapas netinka/nepatinka, tai dabar belieka zmogui kvepintis tik del madingumo....

O del rinkimosi, tai siulyciau su sunum nueit i parduotuve ir duot pauostyt paciam - kad velgi neliktu nenaudojami kvepalai. Manau (bet cia tik mano nuomone ir siulau lengvus, gaivius, salstelejusius kvapus - jusu sunui gali patikt iskart priesingai kazkokie sunkesni) puiki pradzia gali but Puma, Issey Miyake, Kenzo, Escada kvepaliukai, Bulgari 'aqua marine' (man jie labai gaivus). Dar sakyciau kas nors is Lacoste. Na ir velgi tik mano nuomone labai universalus (tiek amziaus, tiek sezono bei paros laiko atzvilgiu) kvapas yra Armani 'code'.
Atsakyti
Kvepalai labai individualus reikalas 4u.gif As praitais metais drauges paaugliui sunui gimimo dienos proga padovanojau PUMOS kvepaliukus,tik neatsimenu tiksliai kuriuos,nes ju yra daug ir visokiu biggrin.gif 4u.gif
o siais dovanu gavo,stai situos FERRARI
http://uk.strawberry...ay/8583/#DETAIL
Sekmes issirenkant tinkama kvapa mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes kokius kvepaliukus galetumet pasiulyti 10 metu mergaitei ir 8 metu berniukui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2009 11 11, 09:27)
Sveikutes kokius kvepaliukus galetumet pasiulyti 10 metu mergaitei ir 8 metu berniukui. mirksiukas.gif

Gerai kvepenti duso geli.
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2009 11 11, 09:27)

Užeikite į Yves Rocher parduotuvę, ten rasite va tokių dalykėlių vaikams. Kaina nedidelė, pernai, berods, buvo apie 30 Lt mirksiukas.gif

Jei norisi prabangesnio produkto, užeikite čia smile.gif
Atsakyti
Manoji 12 - metė gavo dovanų Avril Lavigne Black Star kvepalus. Pasiūlymų, ko norėti, buvo ir kitokių, ale nepramušė niekaip biggrin.gif

user posted image

Buvo AL koncerte, turi jos įrašų diską ir kvepalus.
Kaip aš sakau, kvepi saldžiomis pakalnutėmis smile.gif

Benaršydama atradau, kad vaikiškų kvepalų, skirtų berniukams ir mergaitėms iki 13 metų, yra ekologiškų prekių parduotuvėje Baroca( Šv. Mykolo g. 14 ,priešais Šv. Onos ir Bernardinų bažnyčias).

Berniukams -

user posted image
Apie kvepalus berniukams

Mergaitėms -

user posted image
Apie kvepalus mergaitėms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 12 lapkričio 2009 - 03:10
na mano nuomone tokia,kad jei vaikas pats nori-galima nupirkti kvepaliuku ir kartas nuo karto pakvepinti.
mano lelyte 2m.,siekia pasikvepinti,patinka labai.man irgi kvepalai wub.gif
tai sakau reikia nupirkti kokius kvepaliukus,nepurskioti kasdien,bet va bus faina,kad turi savo-kartas nuo karto papurksti mirksiukas.gif tik as svarstau del sudeties-noriu kiek imanoma naturalesniu,be jokiu brudu sudetyje grieztai schmoll.gif gal turite ka pasiulyti? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 04, 02:52)
na mano nuomone tokia,kad jei vaikas pats nori-galima nupirkti kvepaliuku ir kartas nuo karto pakvepinti.
mano lelyte 2m.,siekia pasikvepinti,patinka labai.man irgi kvepalai  wub.gif
tai sakau reikia nupirkti kokius kvepaliukus,nepurskioti kasdien,bet va bus faina,kad turi savo-kartas nuo karto papurksti mirksiukas.gif  tik as svarstau del sudeties-noriu kiek imanoma naturalesniu,be jokiu brudu sudetyje grieztai schmoll.gif gal turite ka pasiulyti? wub.gif

Na Yves Rocher turėtų būti pakankamai natūralu mirksiukas.gif Susidomėjau jais bigsmile.gif , reiks matyt ir savąjai kažkokį Yves Rocher vaikišką kvapą nupirkti. Jei LT yra jų vaikiškų kvapų.
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 04, 02:52)
tik as svarstau del sudeties-noriu kiek imanoma naturalesniu,be jokiu brudu sudetyje grieztai schmoll.gif gal turite ka pasiulyti? wub.gif

jeigu norima tikrai "griežtai", tai tokių produktų reiktų ieškoti ekologiškų prekių parduotuvėse. patyrinėkit tuos kvepaliukus, kur įdėjo FREDUCI.
dar kažkas panašaus
Kvapų namai gal kažką tokio turi savo asortimente.

žodis "natūralus" ant kosmetikos priemonių iš esmės nereiškia nieko. Yves Rocher berods neturi sertifikuotų produktų, tai reikštų, kad ji nėra natūralesnė nei kitos kosmetikos. jei klystu, pataisykit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 04 vasario 2010 - 22:12
QUOTE(Irėja @ 2010 02 04, 23:11)
jeigu norima tikrai "griežtai", tai tokių produktų reiktų ieškoti ekologiškų prekių parduotuvėse. patyrinėkit tuos kvepaliukus, kur įdėjo FREDUCI.
dar kažkas panašaus
Kvapų namai gal kažką tokio turi savo asortimente.

žodis "natūralus" ant kosmetikos priemonių iš esmės nereiškia nieko. Yves Rocher berods neturi sertifikuotų produktų, tai reikštų, kad ji nėra natūralesnė nei kitos kosmetikos. jei klystu, pataisykit  ax.gif

labai aciu uz pasisakyma ok.gif , na taip, apie Yves as ta pati pamaniau, noriu gryno naturalumo, jokiu budu neleisciau jokiu brudu, pati geriau pasinuodysiu schmoll.gif o bonkute gi noooori tureti, bent del vaizdo mirksiukas.gif pasidairysiu nurodytose vietose drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 05, 01:47)
labai aciu uz pasisakyma ok.gif  , na taip, apie Yves as ta pati pamaniau, noriu gryno naturalumo, jokiu budu neleisciau jokiu brudu, pati geriau pasinuodysiu schmoll.gif  o bonkute gi noooori tureti, bent del vaizdo mirksiukas.gif  pasidairysiu nurodytose vietose  drinks_cheers.gif  4u.gif

Dėl to nuodijimosi cool.gif Abejoju, kad vaikas kvėpinsis kiekvieną dieną. Bent manoji tai tikrai ne. Ir pasipurkš juk nebūtinai ant kūno, gali ir ant drabužėlių.

P.S. Kai maniškei pabosta turimi jos vaikiški, pasiprašo padaryti manųjų pauostymus hihihi.gif Ir vis kėsinasi į mano turtą, sako: mama, kodėl tu turi tiek daug kvepalų, o aš tiek mažai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 05 vasario 2010 - 13:08
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 05, 14:07)
Dėl to nuodijimosi cool.gif  Abejoju, kad vaikas kvėpinsis kiekvieną dieną. Bent manoji tai tikrai ne. Ir pasipurkš juk nebūtinai ant kūno, gali ir ant drabužėlių.

P.S. Kai maniškei pabosta turimi jos vaikiški, pasiprašo padaryti manųjų pauostymus hihihi.gif  Ir vis kėsinasi į mano turtą, sako: mama, kodėl tu turi tiek daug kvepalų, o aš tiek mažai tongue.gif

na man gal kvailas isitikinimas, bet tokiai lelytei 2m. laaaabai nenoriu dar chemijos ne artyn.
na ka ir kalbeti, mazosios princeses, damos auga, aisku norisi visko ir kuo daugiau ax.gif mano lelka jau ir lupas dazyti nori blush2.gif
Atsakyti